mes 4 mėn. viskas būtų gerai, jei nebūtų išsigandęs pilamo vandens. rėkė, kaip pasiutęs. tada kunigas sako, gal visgi duokim truputį palaikyti mamytei...
QUOTE(akse @ 2006 03 26, 11:11)
as norejau kad mano dukra pati samoningai dalyvautu savo sventeje ir nors truputi atsimintu tai ,del to krikstijau penkiu metu ir nesigailiu tai buvo jos isskirtine svente ji buvo laiminga gal dar yra mamyciu kurios tiek lauke ar dar laukia
kadangi mes gyvenam Italijoj, tai artimiausiu metu tikrai nekrikstisim maziuko, noretusi Lietuvoj tai padaryti, o jam jau beveik 15menesiu...ir nieko bloga cia nematau...
Mes pakrikštijom 7mėn,manau geriausia kai vaikelis bent jau sėdi. Tada ir nuotraukos įdomesnės.
mes krikstijom 3.5 men
Krikštijom 9 mėnesių.
O kaip tokie mažuliukai elgiasi ar visą laiką pramiega?
tada jau galima ir vieną nufotografuoti.
QUOTE(eveneir @ 2006 03 13, 23:01)
ABU vaikus krikstijom kai jiem buvo apie 1 menesiuka
O kaip tokie mažuliukai elgiasi ar visą laiką pramiega?
QUOTE(Lapiukas @ 2006 08 02, 22:44)
Mes pakrikštijom 7mėn,manau geriausia kai vaikelis bent jau sėdi. Tada ir nuotraukos įdomesnės.
tada jau galima ir vieną nufotografuoti.
Musu Adukui jau 10 men bet dar nekrikstinom neissirenkam krikstateviu
QUOTE(Vilijuke @ 2006 10 23, 12:32)
Musu Adukui jau 10 men bet dar nekrikstinom neissirenkam krikstateviu
Rekomenduočiau krikštinti kai vaikutis jau nors šiek tiek sedėtu, per daug mažas ne būtų, o viresnis vaikas susikausto. Jei yra galimybė į fotostudiją važuokite pieš bažnyčią bus geresni rezultatai
QUOTE(akse @ 2006 03 26, 01:11)
as norejau kad mano dukra pati samoningai dalyvautu savo sventeje ir nors truputi atsimintu tai ,del to krikstijau penkiu metu ir nesigailiu tai buvo jos isskirtine svente ji buvo laiminga gal dar yra mamyciu kurios tiek lauke ar dar laukia
Va va ir mes tokios nuomones buvom. Vadinas ne as viena tokia Dukrai buvo 5m. Jai tai buvo kazkas super buvo baisiai laiminga. Del kriksto mamos tai ji isvis lydosi, o katedra, kurioj kriskstyjom sukelia kazkoki ypatinga jausma Beja, as pati buvau pakrikstyta panasaus amziaus.
mes dukra krikstijom 2 men, o suneli 3 men norejom dar suspet kol silta. mano nuomone svarbiausia vaika pakrikstyti tai tevu pareiga. kol vaikas mazutis jis maziau reguoja i svetimus ir nesioziuoja.
Mane krikštijo, kai man buvo dveji (per gimtadienį). O mano pusseseres krikštijo kartu kai jom buvo 7 ir 4 metai. Va.
Manau jog visai gera įdėja yra krikštyti jau paaugusius vaikus. Juk tada jie galės savo krikštynas prisiminti kaip šventę savo gyvenime. O juk mažyliukam tai dzin tos ceremonijos...
Manau jog visai gera įdėja yra krikštyti jau paaugusius vaikus. Juk tada jie galės savo krikštynas prisiminti kaip šventę savo gyvenime. O juk mažyliukam tai dzin tos ceremonijos...