Mes galvojam Adrija krikstyti vasara. Butu idomu, kada krikstijot savo vaikucius?
Mes saviski krikstijom per savo vestuviu metines, rugpjucio 16 d. , kai sunui buvo keturi menesiai.
Mes krikštijom 8 mėn., bet mano nuomone, geriausia tą daryti iki kokių 5 mėn. Tada vaikas taip į svetimus nereaguoja. Arba krikštyti jau didesnį, sąmoningą.
QUOTE (almuke @ 2004 04 07, 13:48) |
Mes saviski krikstijom per savo vestuviu metines, rugpjucio 16 d. , kai sunui buvo keturi menesiai. |
o kelintais metais buvo vestuves? mes ir tuokemes rugpjucio 16d.
as tai dar nekrikstyjau ir nusimato tik po metu jei ne daugiau
Mums tai aktuali tema, nes manajam sūneliui greit 2 metukai, o jis dar nekrikštytas. Tiesa, aš norėčiau jį krikštyti dar vyresnį, bet mano tėvai labai jau nori tų krikštynų šią vasarą(nors jie abu netikintys ) Kada jūs krikštyjot savuosius ir kodėl būtent tada? Ačiū
Liepa-Marija krikstijome,kai jai buvo 4 menesiai
Ema-Paulina krikstyti zadame vasaros pradzioje
Ema-Paulina krikstyti zadame vasaros pradzioje
Mes Redita-Magdalena krikstijome Vasario 14d kai jai buvo 4.5 men
QUOTE (ilja @ 2004 04 07, 13:27) |
o kelintais metais buvo vestuves? mes ir tuokemes rugpjucio 16d. |
Tuokemes 2002 metais, o vaika krikstijom pernai.
Kas del kriksto, tai as buvau to iniciatore, ir norejau kuo greiciau. Kad mano sunutis butu tikras angeliukas be jokios nuodemeles...
mes Evita-Emilija krikstyjom 2,5 men rugpjucio pabaigoje ir tikrai sutinku,kad geriausia krikstyt iki 5 menesiu arba jau gerokai didesni,kad suprastu
Mes Paulina krikstijom, kai jai buvo 2 men ir savaite , birzelio 8 diena. Likom patenkinti, mazoji tik akim varte, tik klausesi - vienzo, jokiu problemu
QUOTE (almuke @ 2004 04 07, 20:21) |
Tuokemes 2002 metais, o vaika krikstijom pernai. Kas del kriksto, tai as buvau to iniciatore, ir norejau kuo greiciau. Kad mano sunutis butu tikras angeliukas be jokios nuodemeles... |
O tai tau, ir mes tais paciais metais Tik mes dar neturim ko krikstyti Bet du svetimus jau suspejom