Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

sveikos gal kuri turi vien tik zieminiu megztu sukneliu pavyzdeliu parodyti gal jau reiketu ruostis rudeniui
Atsakyti
QUOTE(lentocka @ 2008 08 19, 19:47)
Gaila, bet man per didele verysad.gif
Kieno 14 dydis, verta nuvaziuot,suknele labai grazi, lygiai tokia kaip nuotraukoje

tai va kad didoka,o siaip kai as apkunoka,tai man ji ir trumpoka,bet labai grazi....
Papildyta:
QUOTE(katuks @ 2008 08 19, 23:40)
verysad.gif  verysad.gif  cray.gif kaip gaila, kad aš ne Vilniuj, ir greit ten nepateksiu....
nors mano 12, bet gal ir 14 nepaskęsčiau bigsmile.gif

Galeciau tau ja nupirkt ir atsiusti,tik nepasimatavus rizikuoji mirksiukas.gif kaina jos tik 24 lt smile.gif jei ka,sakyk...
Atsakyti
Sveikos, mezgejos, nerejos ir besimatuojancios smile.gif

Kaip grazu, kai visos gyvos, sukneles tik masto, pavyzdzius tik deda!!! LABAI LABAI aciu uz LELU temos nuoroda!!! Ji tokias elegantiskas suknias gamina, kad uch. Pradedu suprast, kaip atrodo baltas pavydas smile.gif

O mano darbas - kriauklele - juda. Stai, rodausi, kur jau nujudejau. Improvizacijos nedaug - ties liemeniu isigeidziau azuro ir idejau.

user posted image

rain

temos nr. 10 pabaigoj idejau keleta megztu sukneliu ideju - italu grozius ir siaip pamastymus (foto) paprastos beveik tiesios megztos sukneles pagrazinimui, kai suveikia siluetas, siulo faktura ir TOJI detale. Paziurek, gal kas patiks?

Sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 rugpjūčio 2008 - 07:46
stai keletas modeliuku rudeniui ziemai
schemuciu ner nes modeliukai kataloginiai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
gadget nu spartuoliskumas tavo tai pavydetinas
4u.gif
grooozis bus
o spalvyte man grazesne tokia negu balta
Papildyta:
va dar tokia radau pas save
user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 08 19, 17:26)
ir as galiu nors ne manes prasai
http://club.osinka.ru/topic-44920
man sita mergina tikra sukneliu feja
visu jos sukniu noriu  wub.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, darbštuolytės. 4u.gif Perkūnija mane be interneto buvo palikusi per visas šventes iki vakar vakaro.... O čia jau nauji namučiai. wub.gif
Šaunuoloės merginos - toliau visoms neišsenkančių idėjų ir ryžto joms įgyvendinti 4u.gif

Gadget - tavo svajonės jau realų pavidalą turi? bigsmile.gif Šaunu - busnereali suknytė wub.gif
Atsakyti
dar pora sukniuku ziemai
user posted image
sitai tik rankoves prilipdzius bus ziemine

kazkas tarp sukneles ir tunikos
user posted image
Atsakyti
qqte,

Nerealus tavo pavyzdukai 4u.gif ax.gif 4u.gif

QUOTE(angulyte @ 2008 08 20, 09:10)
Labas rytas, darbštuolytės.  4u.gif  Perkūnija mane be interneto buvo palikusi per visas šventes iki vakar vakaro.... O čia jau nauji namučiai.  wub.gif 
Šaunuoloės merginos - toliau visoms neišsenkančių idėjų ir ryžto joms įgyvendinti  4u.gif

Gadget - tavo svajonės jau realų pavidalą turi?  bigsmile.gif  Šaunu - busnereali suknytė  wub.gif

rolleyes.gif TAIP, jau svajone "kuninasi" rolleyes.gif

LABAI uzsikabliavau, ir, spartuoliskai pabaigusi pries tai buvusi nerini, emiausi, tskant biggrin.gif Puikus siulas, kol kas viskas iseina, tai ir judu.
Atsakyti
qadqet3, jau dabar matosi, kad bus labai fainuoliška suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 08 20, 08:12)
dar pora sukniuku ziemai
kazkas tarp sukneles ir tunikos
user posted image

Sveikutes, mezgejeles thumbup.gif
Labai thumbup.gif jusu darbeliai, man sita atrodo graziai, bet neprimatau kokiu rastu ja megzti ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 08 19, 14:17)
pagal Ingrida.S įdėta shemą viena rusaitė ( seku jos darbelius jau kurį laiką  blush2.gif ir tikuosi nenusidėsiu labai jei paviešinsiu foto SM'e  g.gif  be jos leidimo  ) nunėrė fantastišką suknutė, ją šiek tiek modifikavo, bet galutinis vaizdas  thumbup.gif  wub.gif 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taip pat labai graži ši suknutė, jei nerti ją iš storesnių siūliukų bei prailginti rankoves, išeis puikus žieminis variantas  thumbup.gif
user posted image    user posted image  user posted image    user posted image

Kažkas nerealaus... wub.gif Fantastika thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 20, 09:44)
Sveikos, mezgejos, nerejos ir besimatuojancios smile.gif

Kaip grazu, kai visos gyvos, sukneles tik masto, pavyzdzius tik deda!!! LABAI LABAI aciu uz LELU temos nuoroda!!! Ji tokias elegantiskas suknias gamina, kad uch. Pradedu suprast, kaip atrodo baltas pavydas smile.gif

O mano darbas - kriauklele - juda. Stai, rodausi, kur jau nujudejau. Improvizacijos nedaug - ties liemeniu isigeidziau azuro ir idejau.

user posted image
rain

temos nr. 10 pabaigoj idejau keleta megztu sukneliu ideju - italu grozius ir siaip pamastymus (foto) paprastos beveik tiesios megztos sukneles pagrazinimui, kai suveikia siluetas, siulo faktura ir TOJI detale. Paziurek, gal kas patiks?

Sekmes!!!

labukas,na grozis neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti