Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(morta-sigita @ 2008 08 19, 12:34)
Mano tunika:

Labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 08 19, 14:17)
pagal Ingrida.S įdėta shemą viena rusaitė ( seku jos darbelius jau kurį laiką  blush2.gif ir tikuosi nenusidėsiu labai jei paviešinsiu foto SM'e  g.gif  be jos leidimo  ) nunėrė fantastišką suknutė, ją šiek tiek modifikavo, bet galutinis vaizdas  thumbup.gif  wub.gif 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taip pat labai graži ši suknutė, jei nerti ją iš storesnių siūliukų bei prailginti rankoves, išeis puikus žieminis variantas  thumbup.gif
user posted image    user posted image   user posted image    user posted image

ar galėtum įdėti nuorodą į tos rusaitės temą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 19 rugpjūčio 2008 - 15:21
ir as galiu nors ne manes prasai
http://club.osinka.ru/topic-44920
man sita mergina tikra sukneliu feja
visu jos sukniu noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lentocka @ 2008 08 19, 14:31)

na tai ar nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 08 19, 17:43)
na tai ar nusipirkai?

Gaila, bet man per didele verysad.gif
Kieno 14 dydis, verta nuvaziuot,suknele labai grazi, lygiai tokia kaip nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 08 19, 12:17)
pagal Ingrida.S įdėta shemą viena rusaitė ( seku jos darbelius jau kurį laiką  blush2.gif ir tikuosi nenusidėsiu labai jei paviešinsiu foto SM'e  g.gif  be jos leidimo  ) nunėrė fantastišką suknutė, ją šiek tiek modifikavo, bet galutinis vaizdas  thumbup.gif  wub.gif 
user posted image [url=http://keep4u.ru/full/080731/7f13d7b746f1557535/jpg][img]

Sveikos, man iskilo klausimas, kaip padaryti tuos "pumpuriukus" baltosios sukneles? g.gif Kaip as isivaizduoju ten keli stulpeliai sumegzti kartu... ar tie pumpuriukai kazaip kitaip darosi? nes jau toookia grazuole wub.gif iskart sumaniau, kad iki kitos vasaros reikia kazka panasaus nusinaplineti... ax.gif
Atsakyti
Suknelių mėgėjoms - taip sakant "paganyti akį" mirksiukas.gif
puslapiukas
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2008 08 19, 20:20)
Sveikos, man iskilo klausimas, kaip padaryti tuos "pumpuriukus" baltosios sukneles?  g.gif  Kaip as isivaizduoju ten keli stulpeliai sumegzti kartu... ar tie pumpuriukai kazaip kitaip darosi? nes jau toookia grazuole  wub.gif  iskart sumaniau, kad iki kitos vasaros reikia kazka panasaus nusinaplineti...  ax.gif

Siulau pasivaikscioti siam forume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2008 08 19, 19:24)
Suknelių mėgėjoms - taip sakant "paganyti akį"  mirksiukas.gif
puslapiukas
Papildyta:

Siulau pasivaikscioti siam forume  blush2.gif

oooo, labai labai aciu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 08 19, 16:26)
ir as galiu nors ne manes prasai
http://club.osinka.ru/topic-44920
man sita mergina tikra sukneliu feja
visu jos sukniu noriu  wub.gif

na jau neria sita rusiuke.........user posted imagelabai grazus darbai wub.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad ji neria neplonais vąšeliais (2-3 nr.). O rezultatas puikus, pačios matote.
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 08 19, 13:17)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joooooooooo wub.gif wub.gif wub.gif
kaip tikra nuotaka. As jau apsisprendziau sitas rastas man tiks drinks_cheers.gif tokio grozio dar tikrai nemaciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lentocka @ 2008 08 19, 20:47)
Gaila, bet man per didele verysad.gif
Kieno 14 dydis, verta nuvaziuot,suknele labai grazi, lygiai tokia kaip nuotraukoje

verysad.gif verysad.gif cray.gif kaip gaila, kad aš ne Vilniuj, ir greit ten nepateksiu....
nors mano 12, bet gal ir 14 nepaskęsčiau bigsmile.gif
Atsakyti