Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 08 19, 10:32)
Sveikos, graži suknelė:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
O čia geriau matosi suknelės grožis
user posted image

turiu issisaugojusi sita grozi,tik niekaip neissirenku kokia nert doh.gif dabar neriu skraiste prie sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 08 19, 10:08)
tada bandau dėti tik nuorodas suknelės:
suknelė
elemento pavyzdys
schema
schema

tikiuosi veiks  blush2.gif
Papildyta:
na ir ta kur grožis geriau matosi  smile.gif
suknelė iš arčiau

Kokia daili suknele wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man dabar va sita akyse stovi user posted image,bet gal atidet vasarai,reikia susimastyt kuo gintis nuo salcio g.gif
Atsakyti
Eferika, labai gražu 4u.gif
Norali, labai daili, kruopščiai padaryta suknelė wub.gif
Kacumota, man ir labai graži ši suknelė, bet jau vasariškų suknelių gaminimą užbaigiau ir ruošiuosi šaltajam sezonui smile.gif
Atsakyti
Mano tunika:
user posted image

Prisižiūrėjau visokių grožybių ir taip užsinorėjau suknelės doh.gif . Gaila, kad tik kitai vasarai verysad.gif , nors su mano nėrimo tempais suknelę turbūt nunerčiau po dešimtmečio.

O tas voratinklis tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 19 rugpjūčio 2008 - 11:35
labai graži tunika wub.gif Aš gal tik prie kitos spalvos kelnių ir bliuskutės derinčiau ax.gif Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif Darbelis tikrai puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 08 19, 12:38)
labai graži tunika wub.gif Aš gal tik prie kitos spalvos kelnių ir bliuskutės derinčiau ax.gif Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif Darbelis tikrai puikus thumbup.gif

Ot galva mano doh.gif ! Žadėjau parašyt, bet neparašiau, kad tokia visa raudona tam, kad matytųsi raštas mirksiukas.gif lotuliukas.gif . O ka po ja vilktis dar galvosiu, nes iškirptė apvali, o mano visos palaidinės V formos iškirptėm, o gal ir tokia tiktų g.gif . O kokią spalvą siūlytumėt? Laukiu ats. iš visų, nes spalvų derinimas tai oj, koks sunkus man verysad.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 19 rugpjūčio 2008 - 11:47
QUOTE(morta-sigita @ 2008 08 19, 12:46)
Ot galva mano  doh.gif ! Žadėjau parašyt, bet neparašiau, kad tokia visa raudona tam, kad matytųsi raštas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif . O ka po ja vilktis dar galvosiu, nes iškirptė apvali, o mano visos palaidinės V formos iškirptėm, o gal ir tokia tiktų  g.gif . O kokią spalvą siūlytumėt? Laukiu ats. iš visų, nes spalvų derinimas tai oj, koks sunkus man  verysad.gif  lotuliukas.gif .

Aišku. Raštas tikrai labai gerai matosi. smile.gif Sunku įsivaizduot kas labiausiai tiktų, gal juoda? Gal balta (jei prie figūros tinka)? Aš tai dažniausiai visą spintą persimatuoju, kol randu tinkamiausią lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 08 19, 13:34)
Mano tunika:
user posted image

Prisižiūrėjau visokių grožybių ir taip užsinorėjau suknelės  doh.gif . Gaila, kad tik kitai vasarai  verysad.gif , nors su mano nėrimo tempais suknelę turbūt nunerčiau po dešimtmečio.

O tas voratinklis  tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

man tai grazu labai thumbup.gif
Atsakyti
pagal Ingrida.S įdėta shemą viena rusaitė ( seku jos darbelius jau kurį laiką blush2.gif ir tikuosi nenusidėsiu labai jei paviešinsiu foto SM'e g.gif be jos leidimo ) nunėrė fantastišką suknutė, ją šiek tiek modifikavo, bet galutinis vaizdas thumbup.gif wub.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taip pat labai graži ši suknutė, jei nerti ją iš storesnių siūliukų bei prailginti rankoves, išeis puikus žieminis variantas thumbup.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 08 19, 08:31)
ta parduotuve yra Vilniuje,Laisves pr. yra Norfa tokia,dar yra baldu parde "4 kampai",tai ten reik leistis i rusi,kur yra "rubu gausa" parde,tai vat ten...jei dar nieks nenupirko jos.

Aciu thumbup.gif
Atsakyti