Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

nu bet negaliu, pasakiškai gražu. jau manau man šiandien dienos iššūkis bus išsiaiškint nors vieną raštelį. visokios ten vargo vakarienės kur daug krapštytis reikia manęs negązdina irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 12, 10:49)
Man rodos čia siūlas toks g.gif Net su mašina mezgant neįmanoma taip sumargint doh.gif Aš aišku ne profas,bet... Bet grožis nerealus wub.gif O aš žinokit man atrodod po dryžiukės visgi bandysiu tą nuodėmingąją kankint ax.gif Gal kas nors gausis mirksiukas.gif
loretam ačiū 4u.gif O aš dar priekį tik pradėjau doh.gif

drinks_cheers.gif čia vienas siūlas tikrai tikrai yra margutis. kiek suprantu tai iš viso dviejų spalvų siūlai:vienas margas šviesus o kitas tamsus rusvai pilkas
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 12, 07:57)
Paziurejau as info apie Missoni mados namus. Tai va, siam rudeniui - ziemai ju naudojamiausias motyvas - toks:

user posted image

user posted image
Rastas user posted image

INDENISKAI MARGOJI
user posted image

user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
Uf, primisoninau biggrin.gif

nerealu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
tas raštelis tikrai megztas iš šono
o čia radau dar vieną fantastišką suknutę iš missoni, tik nežinau iš kurios kolekcijos nu bet laaaabai graži wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
vau tikrai nuostabios sunkeles bet kaip ismegzt toky rasta?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 11, 20:26)
Sveikos
Labai garžus sarafaniukas ir labai dailiai einasi dryžiukai. Gaila, kad skersi dryžiukai storina. Ir sau norėčiau tokios dryžuotos, bet gal spjaut į tuos lašinius ir megztis tokią  g.gif

O dabar noriu pasigirti ir vertinimų išgirsti. Labai džiaugiuos, kad suspėjau į 11 temą, ir šeštadienį su nauja suknia į balių.

user posted image

Prisižadėjau sau kadanors rankoves nusinert.

labutis,puiki suknyte thumbup.gif na tikrai kur tie tavo lasiniai g.gif maciau mieste visai daili moteryte thumbup.gif
Shangri La grazus sarafaniukas,nors kaip ir suknele garzi thumbup.gif
na kiek cia puikiu sukneliuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
netiketai labai faina dryziuke bus biggrin.gif
as manau nersiu vaseliu suknele,man lengviau,na dar pagalvosiu iki pirmadienio tongue.gif
Atsakyti
meskute231 jeigu kas nors gausis pasidalink ax.gif Jei aš tą nuodėmingąją įveikčiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 12, 12:51)
meskute231 jeigu kas nors gausis pasidalink ax.gif Jei aš tą nuodėmingąją įveikčiau... wub.gif

tos nuodėmingosios kiek supratau tai raštukas paprastesnis, o to su trilapiais pirmojo tai sumasčiau kad megzti patogu būtų juostomis, ir va ką dar supratau: ten kai kur suimta kai kur užmesta akių ir labai daug yra megzta panašiu principu kaip darosi krūtinės įsiuvai (reik eit pasikuist mezgimo knygoj), t.y. megzta labai daug kur po gabaliuką nebaigiant eilutės ir apsukant mezginį, jei ką nors supratot apie ka aš čia.
nu pradžiai nemažai jau išsiaiškinau teoriškai, bet bandyt dar palauksiu, nebandysiu nes jei pavyks tai ir varysiu suknelę išsijuosus o daug ką reikia pabaigt biggrin.gif
Atsakyti
jei kur nuodėmingosios raštelį užmatysi pasufleruok-nes aš per tą margumą net neįkertu koks ten raštas doh.gif
Atsakyti
o jus man galit parodyt ta nuodemingaja nes niekaip nesuprantu apie kuria cia pliurpiat blush2.gif
Atsakyti
Jezusmarija,tai kaip išsirinkt iš tiek grožybių wacko.gif
naiste777-šaunuolė,taip kruopščiai atliktas darbas wub.gif ,laaabai gražu
Atsakyti
va
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 09 12, 12:19)

na bet mergai manau kad ji su masina megzta.... neimanoma tokio grozio numegsti rankomis..... doh.gif
Atsakyti