Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(Amade @ 2008 09 11, 19:33)
Laba, as irgi susiviliojau dryziukais, tik noriu numegzt sijona... pamezgiau, bet kad man "skersi" snapeliai gaunasi... http://public.fotki....i/spa53816.html Ka ne taip darau? nes as mezgu pagal kazkieno parasyta rasteli 5 geros akys, uzmetimas, gera akis, uzmetimas, 5 geros akys, 2 sumezgam i desine, 1 gera akis, 2 sumezgam i kaire.  unsure.gif  Bet ryskiai kazkas cia ne taip... gal galit mezgancios siuos dryziukus paaiskint kaip megzti?  ax.gif  4u.gif

Raštas turėtų būti toks:

5. | | | | | o | o | | | | | / | \ | | | | | o | o | | | | |
3. | | | | | o | o | | | | | / | \ | | | | | o | o | | | | |
1. | | | | | o | o | | | | | / | \ | | | | | o | o | | | | |

Pakrypę brūkšniukai = į tą pusę suimtos akys, kurios "pakrypsta" .

Jeigu taip ir mezgėt, tai turbūt siūlai kalti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 09 11, 19:33)
Laba, as irgi susiviliojau dryziukais, tik noriu numegzt sijona... pamezgiau, bet kad man "skersi" snapeliai gaunasi... http://public.fotki....i/spa53816.html Ka ne taip darau? nes as mezgu pagal kazkieno parasyta rasteli 5 geros akys, uzmetimas, gera akis, uzmetimas, 5 geros akys, 2 sumezgam i desine, 1 gera akis, 2 sumezgam i kaire.  unsure.gif  Bet ryskiai kazkas cia ne taip... gal galit mezgancios siuos dryziukus paaiskint kaip megzti?  ax.gif  4u.gif

Nugis aš mezgiau ir taip kaip tu ir kaip morta-sigita papaišė-man normaliai gavosi g.gif Tik kai mezgiau pagal tavąji nepatiko akyčių susibėgimas ax.gif Gal tikrai čia tavo siūlas kaltas.Iš kokio mezgi?
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 11, 18:50)
Raštas turėtų būti toks:

5. | | | | | o | o | | | | | / |  \ | | | | | o | o | | | | |
3. | | | | | o | o | | | | | / |  \ | | | | | o | o | | | | |
1. | | | | | o | o | | | | | / |  \ | | | | | o | o | | | | |

Pakrypę brūkšniukai = į tą pusę suimtos akys, kurios "pakrypsta" .

Jeigu taip ir mezgėt, tai turbūt siūlai kalti  g.gif .

aha, lygiai taip ir mezgiau... doh.gif o siulai tai plona moheryte... unsure.gif dabar bandau pagal sita schema http://public.fotki....osschema-1.html is sitos sukneles http://public.fotki....otasuknele.html Bus kitokie dryziukai, bet gal neskersuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 11, 10:58)
Niu va ir mano dryžiukė turi nugarytę ax.gif
user posted image

jau net dabar matau, koki superini daikta turesi bigsmile.gif thumbup.gif na labaiiiiiiiii wub.gif
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 11, 19:26)
Sveikos
Labai garžus sarafaniukas ir labai dailiai einasi dryžiukai. Gaila, kad skersi dryžiukai storina. Ir sau norėčiau tokios dryžuotos, bet gal spjaut į tuos lašinius ir megztis tokią  g.gif

O dabar noriu pasigirti ir vertinimų išgirsti. Labai džiaugiuos, kad suspėjau į 11 temą, ir šeštadienį su nauja suknia į balių.

user posted image

Prisižadėjau sau kadanors rankoves nusinert.

clap.gif thumbup.gif labai grazi sukniuke! busi baliuky pirma dama wub.gif
1) ne visi dryziukai, kad ir kokie skersi jie butu storina mirksiukas.gif blush2.gif
2) o kur tie tavo lasiniai g.gif ? Kad nori ir megzkis, grazi daili moteriskaite mat dar cia ant lasiniu spjaudys lotuliukas.gif
3) draugutes mano mielossssssssssssssssssssss, gal mylekim save labiau mirksiukas.gif su lasinukais ar be ju, aukso vidurio pasaulyje nera....
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2008 09 11, 17:48)
sveikos 4u.gif

vis užmetu akį į jūsų tema, gražūs wub.gif  visų darbeliai, labai gražūs wub.gif  ir nuostabūs wub.gif , tiek nuostabūs kad jau ir manyje gimsta noras megztos suknelės, tik pakolei jis gims reikia figūros formas pataisyti blush2.gif
Midaroj keičia siūlus - man keitė 4u.gif

naaa...cia tas noras toks budingassss thumbup.gif pirmyn!

o ne ir vel!! doh.gif nu grazios jus visokios, butu net neidomu matyt visas vienodas group.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 11, 20:51)
1) ne visi dryziukai, kad ir kokie skersi jie butu storina mirksiukas.gif  blush2.gif

Tas tiesa- daug kas priklauso nuo siūlų kokybės ir storio bei spalvos. Galima sužaisti su dryžiukais- "probleminėse" vietoje padaryti juos tamsesnius, blankesnius, kitur- ryškesnius.
Atsakyti
4u.gif

Dovyda, sokliuke, ka veiki dabar? Vis dar suknelines mintis galvoji?

Mexxica, tau puciu virbalumo biggrin.gif Kad siemet greiciau ateitu rolleyes.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 09 11, 12:42)
Shangri La ačiū 4u.gif
gadget3 turi kažką apie nuodėmingąją bigsmile.gif Dėk viską ką randi.Jaučiu kaip po truputį ryžtas ateina,nors iš pradžių galvojau,kad tokios neįveiksiu ax.gif
Prilipo pavadinimas nuodėmingoji thumbup.gif

Dar neturiu, bet tuoj parausiu slaptuosius vouugo archyvus, ir tikiuosi ka rasti gero arba nuostabaus biggrin.gif

Geri lipniukai, ka rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 09 11, 13:20)
Labai gražus ir malonus ausytei žodis nuostabybė thumbup.gif  biggrin.gif

As irgi sakau TA ZODI biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau as info apie Missoni mados namus. Tai va, siam rudeniui - ziemai ju naudojamiausias motyvas - toks:

user posted image

user posted image

user posted image

O sitaip atrodo pati dizainere biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
DAR sio sezono MISSONI suknikiu:

RUSVARASTE
user posted imageuser posted image
Rastas user posted image

INDENISKAI MARGOJI
Rastas user posted image

Papildyta:
Papildyta:
JIE JA PAVADINO RONNIE

user posted image

NE TIK MARGA, bet dar ir klostyta

user posted image

Papildyta:
O cia - kazkas panasaus i nuodemingaja

user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
Uf, primisoninau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 rugsėjo 2008 - 06:53
jezusmarijajetaujetau. nu kas per grožiiis. jau osinkoj seilę varvinau į tą raštelį ale niekaip man užsimaskavusiai blondinei nesiseka įkirst technikos. nukaaaip išmegzt tą raštą? davaitis mergaitės gal bendrom jėgom pabandom išsiryškint susikonspektuot ir kurt dar didesnius grožius nei ten kokia dizainerė
Atsakyti
Netiketai super dryzuke 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

man liko puse priekio ir rankoves, idomu ar spesiu lotuliukas.gif iki coliukes gimimo nusinerti lotuliukas.gif

o jau sitos paskutines suknes tai is proto varo, jau nebezinau ko toliau noresiu..... net negaalu ziuret nes nervuotis pradedu kai ziuriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 12, 08:50)
jezusmarijajetaujetau. nu kas per grožiiis. jau osinkoj seilę varvinau į tą raštelį ale niekaip man užsimaskavusiai blondinei nesiseka įkirst technikos. nukaaaip išmegzt tą raštą? davaitis mergaitės gal bendrom jėgom pabandom išsiryškint susikonspektuot ir kurt dar didesnius grožius nei ten kokia dizainerė

aga as irgi niekaip neikertu kaip cia reiktu daryt... bet visai sutikciau susikonspektuoti, nes tikrai sitojoji bus sekanti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ta marga klostyta tai pakankamai aiškiai atrodo, tik nelabai dar suratau kaip klostuojasi g.gif ar čia gerų ir blogų akių pagalba?
o jau tos kitos tai nors tu ką, neįkertu. doh.gif ar tik čia nebus mašininis mezgimas, a? ir ne vertikaliai o horizontaliai megztas? tada tai galima nupušti dėliojant siūlų kamuoliukus ir dar raštą formuojant doh.gif
Atsakyti
Man rodos čia siūlas toks g.gif Net su mašina mezgant neįmanoma taip sumargint doh.gif Aš aišku ne profas,bet... Bet grožis nerealus wub.gif O aš žinokit man atrodod po dryžiukės visgi bandysiu tą nuodėmingąją kankint ax.gif Gal kas nors gausis mirksiukas.gif
loretam ačiū 4u.gif O aš dar priekį tik pradėjau doh.gif
Atsakyti
O cia - kazkas panasaus i nuodemingaja

user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
Uf, primisoninau biggrin.gif
[/quote]

noriu sitos............................................ doh.gif paaiskinkit man varnai kaip ja daryt??????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 12 rugsėjo 2008 - 08:52