Shangri La ačiū
gadget3 turi kažką apie nuodėmingąją Dėk viską ką randi.Jaučiu kaip po truputį ryžtas ateina,nors iš pradžių galvojau,kad tokios neįveiksiu
Prilipo pavadinimas nuodėmingoji
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 11, 11:58)
sakyčiau, nuostabybė
o čia siaurinai - platinai? ar tiesiog patampei fotografuojant?
Shangri La, gražutis sarafaniukas. kaspinelis labai papuošia
Truputuką iš kraštų paplatinau,nes kitaip nelabai įsivaizduoju kaip šitam raštely būtų galima platint-siaurint Ir truputuką patampiau fotkinant
Ačiū už pagyrimuką.Labai gražus ir malonus ausytei žodis nuostabybė
Ačiū už pagyrimuką.Labai gražus ir malonus ausytei žodis nuostabybė
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 11, 10:58)
oo bus labai grazi dryzuotoji
laukiam pabaigos nekantraudamos
netikėtai-jau dabar graži dryžiukė Smagiausia kai rezultas atperka visą kūrybinį vargą
O mezgei nuo apačios? Ir kokie čia siūliukai,atrodo tokie iš plonesniųjų?
O nebandei platint pridedant akių pačiose juostose?
O mezgei nuo apačios? Ir kokie čia siūliukai,atrodo tokie iš plonesniųjų?
O nebandei platint pridedant akių pačiose juostose?
fiona35 Mezgiau nuo apačios į viršų-man taip smagiausia O siūliukas tai čia SMYRNA labai plonas 100g-750m,lėtai juda,bet bus lengvutė ir šilta,nes vilna O juostose didinant akių skaičių tai skylutės pasidaro papildomos,o aš jų nenoriu
qqte čia pabaiga dar taip toli,kad net nesimato
Ačiū visoms Kai tokia palaikymo komanda tai net miegant norisi megzti.Arba neit miegot iš viso
qqte čia pabaiga dar taip toli,kad net nesimato
Ačiū visoms Kai tokia palaikymo komanda tai net miegant norisi megzti.Arba neit miegot iš viso
sveikos
vis užmetu akį į jūsų tema, gražūs visų darbeliai, labai gražūs ir nuostabūs , tiek nuostabūs kad jau ir manyje gimsta noras megztos suknelės, tik pakolei jis gims reikia figūros formas pataisyti
Midaroj keičia siūlus - man keitė
vis užmetu akį į jūsų tema, gražūs visų darbeliai, labai gražūs ir nuostabūs , tiek nuostabūs kad jau ir manyje gimsta noras megztos suknelės, tik pakolei jis gims reikia figūros formas pataisyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 11, 10:38)
Sunaudojau viso labo 300 g (nešioju S dydį); 100 g. kaina- 6,80 Lt; taip kad suknelė dr ir ekonominės klasės Parduotuvėj kaip visadą įkišo daugiau siūlų, sakė neužteks; dabar galvoju, kur dėt likučius- vaikui spalva netinkama, gal kokį šaliką nusinert (liko dar tiek pat)/
Midaroj keičia siūlus - man keitė
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 10, 20:17)
va va, šiemet tiksliausias apibūdinimas šią savaitę nebuvau nei į rankas paėmus
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 22:49)
Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais.
Labai gražu
Papildyta:
Netkėtai, nugarytė
Sveikos
Labai garžus sarafaniukas ir labai dailiai einasi dryžiukai. Gaila, kad skersi dryžiukai storina. Ir sau norėčiau tokios dryžuotos, bet gal spjaut į tuos lašinius ir megztis tokią
O dabar noriu pasigirti ir vertinimų išgirsti. Labai džiaugiuos, kad suspėjau į 11 temą, ir šeštadienį su nauja suknia į balių.
Prisižadėjau sau kadanors rankoves nusinert.
Labai garžus sarafaniukas ir labai dailiai einasi dryžiukai. Gaila, kad skersi dryžiukai storina. Ir sau norėčiau tokios dryžuotos, bet gal spjaut į tuos lašinius ir megztis tokią
O dabar noriu pasigirti ir vertinimų išgirsti. Labai džiaugiuos, kad suspėjau į 11 temą, ir šeštadienį su nauja suknia į balių.
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 11, 19:26)
Gražu o rankovės būtų manau neprošal -labai šaltą savaitgalį praneša
Laba, as irgi susiviliojau dryziukais, tik noriu numegzt sijona... pamezgiau, bet kad man "skersi" snapeliai gaunasi... http://public.fotki....i/spa53816.html Ka ne taip darau? nes as mezgu pagal kazkieno parasyta rasteli 5 geros akys, uzmetimas, gera akis, uzmetimas, 5 geros akys, 2 sumezgam i desine, 1 gera akis, 2 sumezgam i kaire. Bet ryskiai kazkas cia ne taip... gal galit mezgancios siuos dryziukus paaiskint kaip megzti?
QUOTE(Amade @ 2008 09 11, 20:33)
Laba, as irgi susiviliojau dryziukais, tik noriu numegzt sijona... pamezgiau, bet kad man "skersi" snapeliai gaunasi... http://public.fotki....i/spa53816.html Ka ne taip darau? nes as mezgu pagal kazkieno parasyta rasteli 5 geros akys, uzmetimas, gera akis, uzmetimas, 5 geros akys, 2 sumezgam i desine, 1 gera akis, 2 sumezgam i kaire. Bet ryskiai kazkas cia ne taip... gal galit mezgancios siuos dryziukus paaiskint kaip megzti?
aha, man lygiai taip pat, kai suknelę mezgiau. aš nusprendžiau, kad nuo suktų siūlų...mezginys sukasi...