Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(Virbalai @ 2008 09 10, 09:58)
Įkvėpta Viliuteees ir Fasolkos Mamos nusimezgiau ir aš voratinklinę moherinę suknutę  ax.gif
Ačiū šioms mergaitėms  4u.gif

http://picasaweb.goo...106727677397570

labai daili suknyte, ir spalvyte drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, netikėtai, dovyda smile.gif
Atsakyti
Virbalai, labai labai gražu wub.gif wub.gif 4u.gif
Kada aš savo baigsiu doh.gif
Atsakyti
Labukai,

raso pledukininke gabalinine biggrin.gif svajojanti ilga ir detalia svaja apie suknyyte biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif uz ideta McQeen'o suknikes schema. Mani ta suknia (jei gaminsiu, tai su TOKIU pasijoniu) DIEVISKA. Gal tik kokiais trim trupiniais maziau dieviska uz ta su povais.

QUOTE(Virbalai @ 2008 09 10, 14:17)
Beje, loretam, tai pirmasis mano rūbas iš moherio - man ir švelniausia vilna kanda  blink.gif Net pati nesuprantu, kaip ištvėriau šį šeštadienį Vilniuje ir Nidoje su ja per toookį karštį. Ir net negraužė  lotuliukas.gif tai gal nuo šampano (dalyvavau vestuvėse ja pasipuošusi)  hihihi.gif

Sveikinu su puikia suknele!!! Tokiai sukniai tikrai tinka sampanas biggrin.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 09 10, 17:00)
Įlindau pas rusaites doh.gif Geriau nebūčiau to niekada dariusi lotuliukas.gif Jau dabar apie šitą svajoju
user posted image
Nėr galo toms svajonėms doh.gif  lotuliukas.gif

Ir gerai, kad ner galo - kol turi, ko siekti, tu judi ir augi. As cia baisiai rimtai parasiau.

O suknele tokia... nuodeminga rolleyes.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 09 10, 19:18)
Virbalai, labai labai gražu  wub.gif  wub.gif  4u.gif
Kada aš savo baigsiu  doh.gif

Siemet!!!!!!!

Jau baisulingai noriu pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2008 09 10, 09:58)
Įkvėpta Viliuteees ir Fasolkos Mamos nusimezgiau ir aš voratinklinę moherinę suknutę  ax.gif
Ačiū šioms mergaitėms  4u.gif

http://picasaweb.goo...106727677397570

Laaaabai daili suknute, net labai, kiek darbelio ideta, tiesiog nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Virbalai, super super tavo suknytė ir jos spalvytė bigsmile.gif thumbup.gif

Loretam, ačiū už paaiškinimus 4u.gif

Gadget, tai kiek jau kvadratų to pleduko turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Virbalai labai labai puiki grazi suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
Pirmiausia reikia pagirti mama, kuri nusprende taip originaliai papuosti savo mergaite, o ir reiktu mezgejos nepamirsti-juk suknele ypac originali, ir reikalaujanti krauopstaus bei ilgo darbo thumbup.gif drinks_cheers.gif

Virbalai - labai puiki suknyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 05, 10:00)
vakar pradėjau nerti sarafaną iš gana storų siūlų. Eksperimentas, žiūrėsim kas gausis, per savaitę tikiuosi spėti.

Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų blush2.gif Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais. (na nekoks fotografas iš mano vyro, oi nekoks....)
user posted image
Papildyta:
O jau kiek grožybių esat visos pridėjusios... karsta.gif Visko norisi, ale turiu tik dvi rankas ir parą iš 24 valandų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 10 rugsėjo 2008 - 21:47
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 22:44)
Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų  blush2.gif Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais. (na nekoks fotografas iš mano vyro, oi nekoks....)
user posted image

labai dailus sarafaniux drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 rugsėjo 2008 - 21:51
QUOTE(dovyda @ 2008 09 10, 22:50)
labai dailus sarafaniux drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū, bet svarbiausia- paprastas kaip trys kapeikos, gera treniruotė pirštams prieš rimtesnius darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 22:49)
Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų  blush2.gif Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais. (na nekoks fotografas iš mano vyro, oi nekoks....)
user posted image
Papildyta:
O jau kiek grožybių esat visos pridėjusios...  karsta.gif Visko norisi, ale turiu tik dvi rankas ir parą iš 24 valandų...

Super thumbup.gif Aš iš pradžių,kol neperskaičiau posto,pagalvojau,kad čia modelis iš žurnalo kurį tu siūlysi nusimegsti bigsmile.gif Labai fainas thumbup.gif Iškokių siūlų nėrei?
Atsakyti