Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(loretam @ 2008 09 07, 13:55)
na uz nuotraukos kokybe nepykit, bet siulai matosi neblogai lyg wink.gif ir pavadinima dar galima imatyti wink.gif

http://public.fotki....ke/img1466.html

jei kas nedaziebia tai siulai ON LINE HAKELGARN 15  ax.gif

tu cia sau neri kaip supratau? ax.gif
ir kiek sueina siuliuku pvz suknytei? ale tai kaip uzsimaniau ir as... blush2.gif dar siandien nuvedziau didziaja i darzeli ir pamaciau viena mamyte su dryziuke, ale ten medziaga, bet spalvytes paderintos thumbup.gif uh... akyse stovi grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 07, 21:18)
Na pervėriau, pasimatavau - visai neblogai  blush2.gif  ir nelabai daug trūksta, apie sprindį  assa.gif

Saunuole!!! 4u.gif

Man vel kilo mintis - taigi sios moherio grozybes kiek pailgeja isskalbtos. Pailgejimas, aisku, priklauso nuo rasto ir mezgimo laisvumo, bet visgi buna juntamas. Gal Vilutee galetu tiksliau papasakot?
Atsakyti
PS Radau foto nukrautuka is telefono i kompa, ir galu gale idejau i savo paveiksliukus nerta palaidinuke is VERPALU salono su visa kainike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 rugsėjo 2008 - 10:02
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 09 08, 10:40)
tu cia sau neri kaip supratau?  ax.gif
ir kiek sueina siuliuku pvz suknytei? ale tai kaip uzsimaniau ir as...  blush2.gif dar siandien nuvedziau didziaja i darzeli ir pamaciau viena mamyte su dryziuke, ale ten medziaga, bet spalvytes paderintos  thumbup.gif uh... akyse stovi grozis  wub.gif

aga sau, na as neriau nuo pazastu zemyn ir daba neriu i virsu, tai kol kas suneriau 2 juodus, puse kuno spalvos ir beveik visa balta wink.gif kaip tik pradejau va 3 juoda wink.gif ir jo nei puses tikria nesunersiu, kiek ten tai nugarai nuo pazastu iki kaklo riekia.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 08, 10:41)
Saunuole!!!  4u.gif

Man vel kilo mintis - taigi sios moherio grozybes kiek pailgeja isskalbtos. Pailgejimas, aisku, priklauso nuo rasto ir mezgimo laisvumo, bet visgi buna juntamas. Gal Vilutee galetu tiksliau papasakot?

va šito tai nežinau, bet galvoju gal aš dabar dar neskalbsiu, palyginsiu tik per drėgną skudurėlį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 08, 19:25)
va šito tai nežinau, bet galvoju gal aš dabar dar neskalbsiu, palyginsiu tik per drėgną skudurėlį...  rolleyes.gif

Tista tista mohera, gal kiek maziau, kai su silku, bet vis tiek pasitempia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 08, 10:41)

Mochera kiek teko man megzt ir po to nesiot (trejetas megzstuku, suknele numegzta, guli nenesiojama.), tai man ji tysta i ploti, o is ilgumo - traukias (svarstau gal kai ilgas daiktas, kaip sukenle, tai ji vien nuo savo, kad ir nedidelio svoriuko netrumpeja).
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 09 09, 09:29)
Mochera kiek teko man megzt ir po to nesiot (trejetas megzstuku, suknele numegzta, guli nenesiojama.), tai man ji tysta i ploti, o is ilgumo - traukias (svarstau gal kai ilgas daiktas, kaip sukenle, tai ji vien nuo savo, kad ir nedidelio svoriuko netrumpeja).

butent, megztukai ir sukneles skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,gal galėtumėt patart,pasiūlyt kokią suknelę pirmai komunijai blush2.gif ,kaip geriau nert ar megzt g.gif ,gal modeliukų kur yra pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiotki: 09 rugsėjo 2008 - 09:05
Perverčiau visą temą doh.gif ,gražių suknelių prisižiūrėjau,bet va baltų tai nedaug užmačiau,gal ne čia ieškau unsure.gif
Atsakyti
Čiotki, jug yra 11 temų mirksiukas.gif Tikrai iš jų kažką gali išsirinti. Ir nuorodų daug įvairiausių įkelta. Osinkos klubas turtingas idėjomis ir labai daug modeliukų mezgama online, taip, kad pasižiūrėt tikrai yra kur.
O bet kokį modeliuką galima iš baltų siūlų megzti/nerti. Pirmiausiai nuspręskit su dukryte, kokio fasono, ilgio, pločio, kokių raštų norisi.
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 08, 11:24)
aga sau, na as neriau nuo pazastu zemyn ir daba neriu i virsu, tai kol kas suneriau 2 juodus, puse kuno spalvos ir beveik visa balta wink.gif kaip tik pradejau va 3 juoda wink.gif ir jo nei puses tikria nesunersiu, kiek ten tai nugarai nuo pazastu iki kaklo riekia....  lotuliukas.gif

O kaip tu platini/siaurini?
Atsakyti