Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Labas vakarelis!!!

Siandien atvyjko pasukne vienam mano projektui!!!!!! Bet ne juodai mazai kriauklelei.

Bet visgi sukneliu mintys - manyje!!!

Dar apie spalvas - man labai grazi pastaruoju metu pasidare prigesinta alyvine.

QUOTE(dovyda @ 2008 09 06, 15:00)
rodaisi tik ir staiiiiiiiiiiiiigiaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4u.gif  drinks_cheers.gif

Aha, mes labai vaizdus megstam biggrin.gif

QUOTE(loretam @ 2008 09 06, 16:17)
oi as dabar iki rugsejo 17 turiu laisvo laiko bele kiek  nestuke.gif  tai cia nugaryte, o priekis ir rankoves dar  bigsmile.gif  bet man neriasi greiciau nei su virbalais mezgasi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Labai graziai dryzinasi tavo nerinys, as net savo juodosios mintis kokioms 17 sekundziu buvau palikusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 06, 15:01)
sveikutes, kaip sekasi su darbeliais? bet jau cia grozybiu visokiu.... as irgi pasistengsiu ikelti savo pradeta dryzuke smile.gif  ivertinsit smile.gif tik labai nepeikit, nes dings noras nert toliau  lotuliukas.gif

http://public.fotki....ke/img1463.html

biski keiciu savaip  bigsmile.gif

kaip grazuuuuuuuuuuuu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 09 06, 19:30)
oi Loretam, kaip gražu, niekaip negaliu atsižiūrėti, vis atsidarau ir atsidarau nuorodą wub.gif
čia vašeliu nerta? o siūliukas labai plonas ar ne?koks?

labutis, aciu aciu blush2.gif
aga cia vaseliu, o siuliukas irgi plonytis bigsmile.gif tik neriu as be uzmetimo visiskai, tai pats mezginukas nera labai jau plonas, na bent jau man ax.gif o siulas tai cia nerimui skirtas medvilne 100%
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 06, 20:30)
Labas vakarelis!!!

Siandien atvyjko pasukne vienam mano projektui!!!!!! Bet ne juodai mazai kriauklelei.

Bet visgi sukneliu mintys - manyje!!!
Dar apie spalvas - man labai grazi pastaruoju metu pasidare prigesinta alyvine.
Aha, mes labai vaizdus megstam biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Labai graziai dryzinasi tavo nerinys, as net savo juodosios mintis kokioms 17 sekundziu buvau palikusi biggrin.gif

ot tai ilgam buvai atitrukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 07 rugsėjo 2008 - 11:57
QUOTE(loretam @ 2008 09 06, 15:01)
sveikutes, kaip sekasi su darbeliais? bet jau cia grozybiu visokiu.... as irgi pasistengsiu ikelti savo pradeta dryzuke smile.gif  ivertinsit smile.gif tik labai nepeikit, nes dings noras nert toliau  lotuliukas.gif

super thumbup.gif
gal galetum nufotkint siulus? 4u.gif jau grozis negaliu, susigundziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 09 07, 13:17)
super  thumbup.gif
gal galetum nufotkint siulus?  4u.gif jau grozis negaliu, susigundziau  blush2.gif

na uz nuotraukos kokybe nepykit, bet siulai matosi neblogai lyg wink.gif ir pavadinima dar galima imatyti wink.gif

http://public.fotki....ke/img1466.html

jei kas nedaziebia tai siulai ON LINE HAKELGARN 15 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 07, 12:55)
ot tai ilgam buvai atitrukus  thumbup.gif

Svarbu ne nutrukimo TRUKME, bet pats faktasss!!!

4u.gif

Saule mane i laukeli tik saukia, tik saukia... Nerankdarbiadienis, tik mastymo, juoku ir spalvu ziurejimo diena. O, idesiu, kaip prazydo mano naslaite (turejo buti kitaaaa spalva lyg, ir zydet turejo tik kitiemet, bet cia spartuoliskas krumiukas) - tokia super super spalva!!!

Linkiu spalvotu (istisai, gelemis ar dryziais - cia jau n uspresit, ne?) sukneliu!!!

PS Austrisku nerinius siam rudeniui pristate PRADA sukkniu pavidalu. Tai oooooooo koks nepaprastas grazumas.. nerinys - grieztai puosnus, suknele - paprasto silueto, ir toks prabangus visas vaizdas. ia dar tik plika plika ideja, reiktu raust rastu ir igyvendinimus skaiciuot, bet mmm koks grazumas...
Atsakyti
user posted image

Stai tokia to ziedelio spalva

o cia bandau det PRADA neriniuotus stebuklus

user posted imageuser posted imageuser posted image
Is arciau detalems apziuret
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 rugsėjo 2008 - 15:02
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 07, 15:58)
user posted image

Stai tokia to ziedelio spalva
Papildyta:
o cia bandau det PRADA neriniuotus stebuklus
user posted image
Is arciau user posted image

user posted imageuser posted image

super gelyte thumbup.gif

ei mergai nenervuokit doh.gif doh.gif doh.gif dabar jau sitos juodosios kaip noriu... tik neturiu zalio supratimo kaip ja daryti.... nu ir nervas ima jau doh.gif

nors ne i tema, bet ikelsiu savo coliukei kokius peldukus nunarpliojau thumbup.gif minkstuciukai svelnuciukai, kaip tik lelytei thumbup.gif

http://public.fotki....ai/img1468.html
http://public.fotki....ai/img1469.html
http://public.fotki....ai/img1470.html
http://public.fotki....ai/img1472.html
Atsakyti
Viliutes suknelė be galo mane sužavėjo bigsmile.gif

O jau Loretam dryžiukai thumbup.gif Pledukai, tai išvis bigsmile.gif Ypač tas, kur su daug spalvyčių. Ten iš Maxiukų?

Vajei vajei, seilės tysta ant klaviatūros čia užsukus doh.gif Prie temos reiktų užrašyt "tik stiprių nervų žmonėms" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfan: 07 rugsėjo 2008 - 15:31
QUOTE(Fanfan @ 2008 09 07, 16:30)
Viliutes suknelė be galo mane sužavėjo bigsmile.gif

O jau Loretam dryžiukai thumbup.gif Pledukai, tai išvis bigsmile.gif Ypač tas, kur su daug spalvyčių. Ten iš Maxiukų?

Vajei vajei, seilės tysta ant klaviatūros čia užsukus doh.gif Prie temos reiktų užrašyt "tik stiprių nervų žmonėms"  lotuliukas.gif

aga ir as pritariu drinks_cheers.gif tik stipriui nervu zmonems doh.gif

o siulai tai ten nepasakysiu kokie, zinau tik kad yra lyg medvilne su silku... vieno kamuoliuko kaina apie 18lt doh.gif bet uz tai nerinys superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 07, 15:40)
o siulai tai ten nepasakysiu kokie, zinau tik kad yra lyg medvilne su silku... vieno kamuoliuko kaina apie 18lt  doh.gif  bet uz tai nerinys superinis  thumbup.gif

Tai čia jau kaina nilabai ir svarbi, kai toks grožis gaunas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 09 07, 16:43)
Tai čia jau kaina nilabai ir svarbi, kai toks grožis gaunas wink.gif

drinks_cheers.gif ir supers svelnus drinks_cheers.gif
Papildyta:
apgavau mergytes, veitoj vilnos medvilne parasiau, ten vilna su silku wink.gif tikrai tikrai
blush2.gif
Atsakyti