Viliuteee, superinis, neišpasakytas ir neapibūdinamas grožis , aš ir tokios noriu
La perla labai grazu
Viliuteee pritrukau zodziu
na kiek grozybiu jus pridejot,tai jau tikrai bus sunku apsisprest kokia suknele griebt
Viliuteee pritrukau zodziu
na kiek grozybiu jus pridejot,tai jau tikrai bus sunku apsisprest kokia suknele griebt
QUOTE(dovyda @ 2008 09 03, 18:35)
[url=http://keep4u.ru/full/080903/d1abbeaacc6bdfe55a/jpg][img]
Merginos, ar galit pakonsultuoti- kaip suprantu, čia greičiausiai megzta iš plonų siūlų suknelė, o juodi nerti motyvai tiesiog prisiūti ant viršaus? Atrodo aišku pasakiškai...
Papildyta:
turėjau omeny šitą...
Viliuteee galiu tik prisidėt prie visų jau išsakytų gražių žodžių,nes ...neturiu žodžių Ir aš tokios užsinorėjau Tik tokios aukštumos ne mano nosiai,tiksliau rankai
Bandau rodyt savo dryžiukę-nuraminkit arba liepkit ardyt,nes pati jau susivėliau,nebežinau ką daryt
Kažkas čia ne taip Gal per dažni dryžiukai Nežinau...
Bandau rodyt savo dryžiukę-nuraminkit arba liepkit ardyt,nes pati jau susivėliau,nebežinau ką daryt
<netiketaj>, mano manymu labai dailūs zigzagai. O kam ardyt, dydis netinka? Nes atrodo visai gerai.
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 03, 21:04)
Merginos, ar galit pakonsultuoti- kaip suprantu, čia greičiausiai megzta iš plonų siūlų suknelė, o juodi nerti motyvai tiesiog prisiūti ant viršaus? Atrodo aišku pasakiškai...
Papildyta:
turėjau omeny šitą...
Papildyta:
turėjau omeny šitą...
As manau, kad teisingai tu cia iziurejai Ir dar teisingai isiziurejai suknele. Grazi labai
QUOTE(dovyda @ 2008 09 03, 22:07)
sveikinu pasirinkus
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 03, 22:21)
NEARDYK.
Įtikinot Varau megzti Ačiū labai labai labai
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 03, 22:21)
Viliuteee galiu tik prisidėt prie visų jau išsakytų gražių žodžių,nes ...neturiu žodžių Ir aš tokios užsinorėjau Tik tokios aukštumos ne mano nosiai,tiksliau rankai
nebandai ardyt!
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 03, 22:43)
As manau, kad teisingai tu cia iziurejai Ir dar teisingai isiziurejai suknele. Grazi labai
sveikinu pasirinkus
NEARDYK.
sveikinu pasirinkus
NEARDYK.
oiii zinai kiek turiu pasirinkimu?! jau visai susisuko makaule....tiek groziu prisiziurejau, kad nibigaliuuuuuuuuuuuuuu matyt reik leist susigulet
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2008 09 03, 08:02)
jauciu imsiuos sitos
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 19:58)
wau,kaip grazu,na tiesiog seile nutyso