Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Viliuteee, superinis, neišpasakytas ir neapibūdinamas grožis blink.gif thumb_yello.gif bigsmile.gif clap_1.gif, aš ir tokios noriu cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 03 rugsėjo 2008 - 19:54
La perla labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viliuteee pritrukau zodziu thumbup.gif
na kiek grozybiu jus pridejot,tai jau tikrai bus sunku apsisprest kokia suknele griebt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 03, 18:35)
[url=http://keep4u.ru/full/080903/d1abbeaacc6bdfe55a/jpg][img]

Merginos, ar galit pakonsultuoti- kaip suprantu, čia greičiausiai megzta iš plonų siūlų suknelė, o juodi nerti motyvai tiesiog prisiūti ant viršaus? Atrodo aišku pasakiškai...
Papildyta:
turėjau omeny šitą...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 18:58)
o aš baigiau dar vieną užsakymėlį doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
be zodziu
Atsakyti
AČIŪ visoms už įvertnimą,už pagyrimus,tik bijau,kad nebūčiau Jūsų suklaidinusi,modeliukas šitas ne mano sugalvotas,o nusižiūrėtas nuo čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 21:31)
AČIŪ visoms už įvertnimą,už pagyrimus,tik bijau,kad nebūčiau Jūsų suklaidinusi,modeliukas šitas ne mano sugalvotas,o nusižiūrėtas nuo čia
user posted image

Viliutee, tu nepakartojama wub.gif
user posted image , bet dabar...ir as jos NOOOOOOOOORIUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 rugsėjo 2008 - 21:09
Viliuteee galiu tik prisidėt prie visų jau išsakytų gražių žodžių,nes ...neturiu žodžių doh.gif Ir aš tokios užsinorėjau ax.gif Tik tokios aukštumos ne mano nosiai,tiksliau rankai verysad.gif
Bandau rodyt savo dryžiukę-nuraminkit arba liepkit ardyt,nes pati jau susivėliau,nebežinau ką daryt doh.gif
user posted image

Kažkas čia ne taip g.gif Gal per dažni dryžiukai g.gif Nežinau...
Atsakyti
<netiketaj>, mano manymu labai dailūs zigzagai. O kam ardyt, dydis netinka? Nes atrodo visai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 03, 21:04)
Merginos, ar galit pakonsultuoti- kaip suprantu, čia greičiausiai megzta iš plonų siūlų suknelė, o juodi nerti motyvai tiesiog prisiūti ant viršaus? Atrodo aišku pasakiškai...
Papildyta:
turėjau omeny šitą...

user posted image

As manau, kad teisingai tu cia iziurejai biggrin.gif Ir dar teisingai isiziurejai suknele. Grazi labai biggrin.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 09 03, 22:07)
Viliutee, tu nepakartojama wub.gif
user posted image  , bet dabar...ir as jos NOOOOOOOOORIUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

thumbup.gif sveikinu pasirinkus biggrin.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 09 03, 22:21)
Bandau rodyt savo dryžiukę-nuraminkit arba liepkit ardyt,nes pati jau susivėliau,nebežinau ką daryt doh.gif
user posted image

NEARDYK.
Atsakyti
Įtikinot lotuliukas.gif Varau megzti biggrin.gif Ačiū labai labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 03, 22:21)
Viliuteee galiu tik prisidėt prie visų jau išsakytų gražių žodžių,nes ...neturiu žodžių doh.gif Ir aš tokios užsinorėjau ax.gif Tik tokios aukštumos ne mano nosiai,tiksliau rankai verysad.gif
user posted image

nebandai ardyt! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 03, 22:43)
As manau, kad teisingai tu cia iziurejai biggrin.gif Ir dar teisingai isiziurejai suknele. Grazi labai biggrin.gif
thumbup.gif  sveikinu pasirinkus biggrin.gif
NEARDYK.

oiii zinai kiek turiu pasirinkimu?! jau visai susisuko makaule....tiek groziu prisiziurejau, kad nibigaliuuuuuuuuuuuuuu lotuliukas.gif matyt reik leist susigulet rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2008 09 03, 08:02)
Čia yra suknytė nerta vašeliu, kas neria
http://club.osinka.r...1...p;&start=60

bigsmile.gif jauciu imsiuos sitosuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 19:58)
o aš baigiau dar vieną užsakymėlį doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

bigsmile.gif wau,kaip grazu,na tiesiog seile nutyso smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti