Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

na ir as jus dar truputuka paerzinsiu blush2.gif viespatie su visais viespaciukais kaip sunku pasirinkti! doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
nebeimanoma cia net uzsukti, nes kiek pasiziuri tiek jau naujos nori.... nors dar dabartine net neipusejusi doh.gif
Atsakyti
o aš baigiau dar vieną užsakymėlį doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 18:58)

user posted image

user posted image

user posted image

ooooo koks grozis........ thumbup.gif
Atsakyti
Dovyda, Katuk, na ir pridėjot čia visko doh.gif wub.gif 4u.gif

Viliuteee, thumbup.gif labai labai graži suknelė wub.gif wub.gif rankovės labai įdomiai 4u.gif

Aš savo suknės nepabaigsiu jaučiu iki kokio lapkričio... verysad.gif kažkaip neinas man, nėra nei laiko, nei įkvėpimo... per dieną po kokias 3 eiles tenumezgu... rolleyes.gif
Atsakyti
Joooo, <Viliutee> aukšto lygio meistrė... visokie dizaineriai gali pažaliuoti iš pavydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 18:58)

Viliuteee, kaip visada šaunus, kruopštus ir superinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 03, 19:35)
Dovyda, Katuk, na ir pridėjot čia visko  doh.gif  wub.gif  4u.gif

Viliuteee, thumbup.gif  labai labai graži suknelė  wub.gif  wub.gif rankovės labai įdomiai  4u.gif

Aš savo suknės nepabaigsiu jaučiu iki kokio lapkričio...  verysad.gif kažkaip neinas man, nėra nei laiko, nei įkvėpimo... per dieną po kokias 3 eiles tenumezgu...  rolleyes.gif

Pagyrimai - kaip ir mano biggrin.gif Tai imu ir prisijungiu smile.gif Vilutee, jau praktiskai pavydziu klientemmms biggrin.gif

Mexxica, as oficialiai skelbiu, kad didpledi baigsiu 2013, ir grand darbas bus ne tos 180 detaliu, bet apdaila "krasciuko", nes jau pamenu, kaip apnerinejau kudikio pleduka - 3.64 m eilutes ilgis doh.gif doh.gif doh.gif Jausmas kilo tokis, kad apnerimo kelios eilutes pagaminti uztrukau KUR KAS ilgiau, nei smagus 80 detalyciu nerimas ir narstymas. Visa si litanija LINK to, kad pleduka as visgi apneriau, ir net gana greitai, tai ir suknele tu baigsi, ir IRGI GANA GREITAI 4u.gif

sukneles sukneles sukneles
Papildyta:
A va ikvepimui tokiiiii nekuklu salikeli PRIE BUSIMOS suknikes vaizdingai padedu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Viliuteee , nerealiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 03, 18:49)
nebeimanoma cia net uzsukti, nes kiek pasiziuri tiek jau naujos nori.... nors dar dabartine net neipusejusi  doh.gif

Taip taip, visai sutinku. man jau irgi tas pats, noriu dabar kokių mažiausiai trijų. Na, čia tokių, kur labai labai noriu. Šiaip dar noriu kokių septynių iš tikrųjų. Gal pas psichologą nueit? g.gif smile.gif

[quote=Viliuteee,2008 09 03, 18:58]

Va čia tai be žodžių. Ir tokios noriu wub.gif
Atsakyti
Viliuteee nereeeeeeaaaaaliai swoon.gif

nei viena kataloginė suknia neprilygsta tavosioms...mano apsisprendimas jau nebetoli.... mastau.gif
ai, iškilo klausimėlis: kokie siūlai ir kaip išsprendžiamas užpakalinės dalies ištysimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 rugsėjo 2008 - 19:50
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 03, 20:24)
Mexxica, as oficialiai skelbiu, kad didpledi baigsiu 2013, ir grand darbas bus ne tos 180 detaliu, bet apdaila "krasciuko", nes jau pamenu, kaip apnerinejau kudikio pleduka - 3.64 m eilutes ilgis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jausmas kilo tokis, kad apnerimo kelios eilutes pagaminti uztrukau KUR KAS ilgiau, nei smagus 80 detalyciu nerimas ir narstymas. Visa si litanija LINK to, kad pleduka as visgi apneriau, ir net gana greitai, tai ir suknele tu baigsi, ir IRGI GANA GREITAI  4u.gif

sukneles sukneles sukneles
Papildyta:
A va ikvepimui tokiiiii nekuklu salikeli PRIE BUSIMOS suknikes vaizdingai padedu smile.gif

Prijuokinai čia lotuliukas.gif thumbup.gif na gerai, stengiuos nenusimt mirksiukas.gif bet dar rankovės neprisiųtos, dar apie kaklą apdaila... doh.gif vien žo yra ką veikt frusty.gif

O šalis tai toks visai nieko... wub.gif friends.gif
Atsakyti