na ir as jus dar truputuka paerzinsiu viespatie su visais viespaciukais kaip sunku pasirinkti!
nebeimanoma cia net uzsukti, nes kiek pasiziuri tiek jau naujos nori.... nors dar dabartine net neipusejusi
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 18:58)
ooooo koks grozis........
Dovyda, Katuk, na ir pridėjot čia visko
Viliuteee, labai labai graži suknelė rankovės labai įdomiai
Aš savo suknės nepabaigsiu jaučiu iki kokio lapkričio... kažkaip neinas man, nėra nei laiko, nei įkvėpimo... per dieną po kokias 3 eiles tenumezgu...
Aš savo suknės nepabaigsiu jaučiu iki kokio lapkričio... kažkaip neinas man, nėra nei laiko, nei įkvėpimo... per dieną po kokias 3 eiles tenumezgu...
Joooo, <Viliutee> aukšto lygio meistrė... visokie dizaineriai gali pažaliuoti iš pavydo
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 03, 18:58)
o aš baigiau dar vieną užsakymėlį
Viliuteee, kaip visada šaunus, kruopštus ir superinis darbas
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 03, 19:35)
Dovyda, Katuk, na ir pridėjot čia visko
Pagyrimai - kaip ir mano Tai imu ir prisijungiu Vilutee, jau praktiskai pavydziu klientemmms
Mexxica, as oficialiai skelbiu, kad didpledi baigsiu 2013, ir grand darbas bus ne tos 180 detaliu, bet apdaila "krasciuko", nes jau pamenu, kaip apnerinejau kudikio pleduka - 3.64 m eilutes ilgis Jausmas kilo tokis, kad apnerimo kelios eilutes pagaminti uztrukau KUR KAS ilgiau, nei smagus 80 detalyciu nerimas ir narstymas. Visa si litanija LINK to, kad pleduka as visgi apneriau, ir net gana greitai, tai ir suknele tu baigsi, ir IRGI GANA GREITAI
sukneles sukneles sukneles
Papildyta:
A va ikvepimui tokiiiii nekuklu salikeli PRIE BUSIMOS suknikes vaizdingai padedu
Viliuteee , nerealiai
QUOTE(loretam @ 2008 09 03, 18:49)
nebeimanoma cia net uzsukti, nes kiek pasiziuri tiek jau naujos nori.... nors dar dabartine net neipusejusi
Taip taip, visai sutinku. man jau irgi tas pats, noriu dabar kokių mažiausiai trijų. Na, čia tokių, kur labai labai noriu. Šiaip dar noriu kokių septynių iš tikrųjų. Gal pas psichologą nueit?
[quote=Viliuteee,2008 09 03, 18:58]
o aš baigiau dar vieną užsakymėlį
Va čia tai be žodžių. Ir tokios noriu
Viliuteee nereeeeeeaaaaaliai
nei viena kataloginė suknia neprilygsta tavosioms...mano apsisprendimas jau nebetoli....
ai, iškilo klausimėlis: kokie siūlai ir kaip išsprendžiamas užpakalinės dalies ištysimas
nei viena kataloginė suknia neprilygsta tavosioms...mano apsisprendimas jau nebetoli....
ai, iškilo klausimėlis: kokie siūlai ir kaip išsprendžiamas užpakalinės dalies ištysimas
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 03, 20:24)
Mexxica, as oficialiai skelbiu, kad didpledi baigsiu 2013, ir grand darbas bus ne tos 180 detaliu, bet apdaila "krasciuko", nes jau pamenu, kaip apnerinejau kudikio pleduka - 3.64 m eilutes ilgis Jausmas kilo tokis, kad apnerimo kelios eilutes pagaminti uztrukau KUR KAS ilgiau, nei smagus 80 detalyciu nerimas ir narstymas. Visa si litanija LINK to, kad pleduka as visgi apneriau, ir net gana greitai, tai ir suknele tu baigsi, ir IRGI GANA GREITAI
Papildyta:
A va ikvepimui tokiiiii nekuklu salikeli PRIE BUSIMOS suknikes vaizdingai padedu
Papildyta:
Prijuokinai čia na gerai, stengiuos nenusimt bet dar rankovės neprisiųtos, dar apie kaklą apdaila... vien žo yra ką veikt
O šalis tai toks visai nieko...