Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Ir aš jau pasidėjau lotuliukas.gif Bet panašu,kad tikrai nespėsiu doh.gif
Atsakyti
man ja betyrinejant toks klausimas kilo
kiek matosi megzta apvaliai
tai jei ripsu tai kaip ta ripsa apvaliai mezgant isgauti?
gal vistik cia ne ripsas g.gif
Atsakyti
Tai aš kaip suprantu,jei apvaliai,tai viena eilė gerosiomis,kita išvirkščiosiomis,ir gaunasi ripsas.Ar nesigauna g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 09 02, 13:54)
o dabar prašau ruoštis žiemai

Visos suknelės nuostabios. Tik deje, beveik visos šiltesnės yra megztos virbalais- o aš priesiekusi vašelio mylėtoja. Bet planuoju nunarplioti kažką iš storesnių siūlų, žiūrėsiu kas gausis.

Beje, pastebėjau, kad joks kitas rubas nedaro moters tokios žavios ir moteriškos, kaip suknelė brunette.gif
Atsakyti
ojojoj... kaip senai čia buvau ir grožybių prisižiūrėjau... wub.gif Pagirsiu, kas labiausiai įstrigo Zuviuka ir La Perlos airišką bliuzelę wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Sinfa,2008 09 02, 08:46]
suknele yra paimta ish osinku forumo. mezgeja ir modelis pasivadinusi lelu. ish tiesu turi talenta mergina smile.gif
cia jos asmenine tema tame forume, ten dar daugiau tokiu grozybiu

Aciu Sinfa, as irgi uzfiksavau sitos mergaites mezginelius, bet niekaip neprisikasiau iki schemos. Aciu dideliausias smile.gif
Atsakyti
Čia yra suknytė nerta vašeliu, kas neria
http://club.osinka.r...1...p;&start=60
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 02, 22:28)
Tai aš kaip suprantu,jei apvaliai,tai viena eilė gerosiomis,kita išvirkščiosiomis,ir gaunasi ripsas.Ar nesigauna g.gif  blush2.gif

turetu gautis...logiska nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
La Perla, nuostabi tunika wub.gif
O dabar ruošiamės žiemai toliau thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Vis dar ruošiamės.....
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
ir nepamirštam vasaros ir vašelių mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
o dabar kibkit į darbą, megzki, nerkit
stebinkit user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
ir skleiskite savo darbelius kaip gėlės lapelius mirksiukas.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 rugsėjo 2008 - 09:47
Nu Katuks ir pažėrei čia mums grožių user posted image Seilė tįsta bežiūrint user posted image

O kaži nuo kur ir kaip tokį šedevrą reikėtų pradėt kurt g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 03 rugsėjo 2008 - 09:54
[quote=netikėtai,2008 09 02, 16:00]
Jau aš šiandien vėl išardžiau savo dryžiukę verysad.gif Mažoka pločio pasirodė doh.gif Bet aš taip lengvai nepasiduosiu-pradėjau trečią kartą lotuliukas.gif

sekmes pradedant trecia karta, gi trecias kartas nemeluoja, ir bus viskas super bigsmile.gif

o as jau irgi buvau isardziusi bigsmile.gif nes sugalvojau kad nert reikia is virsaus i apacia, tai daba nuo pazastu pradedau ir zemyn judu bigsmile.gif

jezau kokiu groziu pridejot merginos ziemai.... sita kai baigsiu dryzuke tai butinai vel kita darysiu bigsmile.gif
Atsakyti