Ir aš jau pasidėjau Bet panašu,kad tikrai nespėsiu
man ja betyrinejant toks klausimas kilo
kiek matosi megzta apvaliai
tai jei ripsu tai kaip ta ripsa apvaliai mezgant isgauti?
gal vistik cia ne ripsas
kiek matosi megzta apvaliai
tai jei ripsu tai kaip ta ripsa apvaliai mezgant isgauti?
gal vistik cia ne ripsas
Tai aš kaip suprantu,jei apvaliai,tai viena eilė gerosiomis,kita išvirkščiosiomis,ir gaunasi ripsas.Ar nesigauna
QUOTE(katuks @ 2008 09 02, 13:54)
o dabar prašau ruoštis žiemai
Visos suknelės nuostabios. Tik deje, beveik visos šiltesnės yra megztos virbalais- o aš priesiekusi vašelio mylėtoja. Bet planuoju nunarplioti kažką iš storesnių siūlų, žiūrėsiu kas gausis.
Beje, pastebėjau, kad joks kitas rubas nedaro moters tokios žavios ir moteriškos, kaip suknelė
ojojoj... kaip senai čia buvau ir grožybių prisižiūrėjau... Pagirsiu, kas labiausiai įstrigo Zuviuka ir La Perlos airišką bliuzelę
[quote=Sinfa,2008 09 02, 08:46]
suknele yra paimta ish osinku forumo. mezgeja ir modelis pasivadinusi lelu. ish tiesu turi talenta mergina
cia jos asmenine tema tame forume, ten dar daugiau tokiu grozybiu
Aciu Sinfa, as irgi uzfiksavau sitos mergaites mezginelius, bet niekaip neprisikasiau iki schemos. Aciu dideliausias
suknele yra paimta ish osinku forumo. mezgeja ir modelis pasivadinusi lelu. ish tiesu turi talenta mergina
cia jos asmenine tema tame forume, ten dar daugiau tokiu grozybiu
Aciu Sinfa, as irgi uzfiksavau sitos mergaites mezginelius, bet niekaip neprisikasiau iki schemos. Aciu dideliausias
Čia yra suknytė nerta vašeliu, kas neria
http://club.osinka.r...1...p;&start=60
http://club.osinka.r...1...p;&start=60
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 02, 22:28)
Tai aš kaip suprantu,jei apvaliai,tai viena eilė gerosiomis,kita išvirkščiosiomis,ir gaunasi ripsas.Ar nesigauna
turetu gautis...logiska nepagalvojau
[quote=netikėtai,2008 09 02, 16:00]
Jau aš šiandien vėl išardžiau savo dryžiukę Mažoka pločio pasirodė Bet aš taip lengvai nepasiduosiu-pradėjau trečią kartą
sekmes pradedant trecia karta, gi trecias kartas nemeluoja, ir bus viskas super
o as jau irgi buvau isardziusi nes sugalvojau kad nert reikia is virsaus i apacia, tai daba nuo pazastu pradedau ir zemyn judu
jezau kokiu groziu pridejot merginos ziemai.... sita kai baigsiu dryzuke tai butinai vel kita darysiu
Jau aš šiandien vėl išardžiau savo dryžiukę Mažoka pločio pasirodė Bet aš taip lengvai nepasiduosiu-pradėjau trečią kartą
sekmes pradedant trecia karta, gi trecias kartas nemeluoja, ir bus viskas super
o as jau irgi buvau isardziusi nes sugalvojau kad nert reikia is virsaus i apacia, tai daba nuo pazastu pradedau ir zemyn judu
jezau kokiu groziu pridejot merginos ziemai.... sita kai baigsiu dryzuke tai butinai vel kita darysiu