Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(Mexxica @ 2008 09 02, 18:37)
LaPerla ohooooo  wub.gif  wub.gif  wub.gif  čia ta tunika tokiu airišku būdu, kažkaip ten vadinasi, ane? Nu labai gražu user posted image

aciu, Mexxica, aha airisku nerimu cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 09 02, 19:44)
aciu, Mexxica, aha airisku nerimu cia smile.gif

Man atrodo, kad tai labi sunku ir daug darbo doh.gif bet aišku rezultatas tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 02, 18:47)
Man atrodo, kad tai labi sunku ir daug darbo  doh.gif  bet aišku rezultatas tai  wub.gif

sunku tai nera, bet darbo tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 01, 20:37)
thumbup.gif  šaunu, kad juda taviškis  4u.gif mačiau vakar kitoj temkėj, nu gražu, gražu user posted image  aš dabar savo "didį" darbą pasiėmus, krutinu virbalais ir vis paskaitinėju, ką kitos veikia  hihihi.gif  flirt.gif
Dabar nuo liemens esu numezgus apie 34 cm, planuojamas ilgis - apie 52 cm  4u.gif

Dovyda, ką tu dabar mezgi/megsi? Ar jau nori pailsėt po juodosios suknės  rolleyes.gif  aš tai jaučiu po šitos jau greit nenorėsiu vėl megzt  doh.gif

oooo koks poilsis!? blink.gif noriu, noriu ir noresiu. drinks_cheers.gif va beda - idejos kol kas nera, tustumele... blush2.gif laukiu, gal kokia isplauks, isnirs...siulus persiziurejau...

LaPerla - nuostabi tunikute thumbup.gif (ir mazosios tavo sukniukes dailios)
Atsakyti
La Perla wub.gif Aš tuo airišku nieko nesugebėčiau-labai baisus jis man blush2.gif Bet pasižiūrėt kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 02, 21:28)
oooo koks poilsis!? blink.gif noriu, noriu ir noresiu. drinks_cheers.gif  va beda - idejos kol kas nera, tustumele... blush2.gif laukiu, gal kokia isplauks, isnirs...siulus persiziurejau...

šaunuolė,tada tu pasišventus mezgėja thumbup.gif aš tai jau po savo suknės dabar nebent krikštasūniui megztuką g.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
idejoms smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 09 02, 22:04)

o jau ta paskutinioji kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 rugsėjo 2008 - 21:06
Agam,ta paskutinė wub.gif Nėra didesnės nuotraukytės? nelabai matosi kaip ji ten pagaminta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 02, 22:09)
Agam,ta paskutinė wub.gif Nėra didesnės nuotraukytės? nelabai matosi kaip ji ten pagaminta ax.gif

kiek as iziebiu tai ripsu megzta
bet gal ir ne g.gif
Atsakyti
O čia ne dviem spalvom? Iš pradžių ir man pasirodė ripsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 02, 22:14)
O čia ne dviem spalvom? Iš pradžių ir man pasirodė ripsas g.gif

as megzciau ja ripsu
gal ir nesigautu visai tokia bet kazkas panasaus
tik reik plono siuliuko-kad nebutu per daug grubus
pasidedu sita suknyte i eile gal dar spesiu ziemai tarp visu kitu darbu
Atsakyti