Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Jetau, Gražina25, koks grožis wub.gif
ir kitos mezgėjėlės šaunuolės: ir meskute231 su "citrina", ir zaniatja, ir dovyda, ir visos kitos pabaigusios ir pradėjusios. thumbup.gif visų net nesuminėsiu, nepykit.

o dabar prašau ruoštis žiemai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
pioneer.gif tik mano dar dvi suknikės vasarinės be fotosesijos. pabaigsu paskutinius štrichus pafotkinsiu ir jau tikrai tikrai žiemai ruošuosi. (rudeniui kaip ir turiu ką rengtis)
Atsakyti
Vis dar žiemai:
user posted image

g.gif net talpink.com "užlūžo" nuo mano foto bigsmile.gif dar turiu nuotraukyčių, įkelsiu vėliau. tik visos deja be schemų
jei rasit kur pasakykit ir man
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 11:15)

noreciau buti dabar vaiku ax.gif , kad galeciau uzsideti toki grozi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2008 09 02, 08:45)

Jau aš šiandien vėl išardžiau savo dryžiukę verysad.gif Mažoka pločio pasirodė doh.gif Bet aš taip lengvai nepasiduosiu-pradėjau trečią kartą lotuliukas.gif
katuks man nerodo kokių tu čia grožių pridėjai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 02 rugsėjo 2008 - 15:02
Taigi kad nerodo:( užlūžo -talpink-. va sėdžiu ir galvoju ar per kitur perdėt, ar dar palaukti. tiek idėjų....

o dėl ardymo nepergyvenk. aš va, pora kartų ardžiau visą sijono dalį, numezgiau suknę ir dabar vėl reikia ardyti. nesuprantu ar čia aš sustorėjau, ar suknia susitraukė. o taip gaila šitiek darbo.... taip kad geriau ardyti procese, negu vėliau nenešioti....
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 09 02, 13:54)
o dabar prašau ruoštis žiemai

katuks, tu ZVERIS!!!! T.y. ir greita, ir skoninga, ir labai daug visko randanti 4u.gif
Atsakyti
katuks Oooooooooooooooooooooooo bigsmile.gif Nieko sau thumbup.gif Nekeista,kad užlūžo-nuo tokio vaizdelio ir aš užlūžau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 01, 21:57)
Nežinom user posted image nebent neit į darbą ir neit miegot  biggrin.gif

o kaip gali neit į darbą? Už ką siūlus reiks pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 02, 17:45)
o kaip gali neit į darbą? Už ką siūlus reiks pirkti?  smile.gif

jo, čia tai klausimas biggrin.gif

Katuks, grožių čia pridėjai wub.gif wub.gif

Aš vakar pamezgiau šiek tiek, šiandien dar nieko ax.gif sarmata blush2.gif
Atsakyti
sveikos, sukneliu mergaites wub.gif
senokai pas jus bebuvau nes... vis netenka sukneliu nerti, t.y. arba labai mazas:

user posted image

arba visai ne sukneles, na bet maciau tunikas jus cia demonstruojates tai pasirodau ir as siandien pabaigtu darbeliu:

user posted image
user posted image

P.S. nezinau kodel, bet savo darbus man labiausiai knieti parodyti sioje temeleje... 4u.gif jus mielos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 02 rugsėjo 2008 - 18:20
LaPerla ohooooo wub.gif wub.gif wub.gif čia ta tunika tokiu airišku būdu, kažkaip ten vadinasi, ane? Nu labai gražu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 02 rugsėjo 2008 - 18:38