Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(loretam @ 2008 09 01, 13:56)
atgal keli puslapiukus paversk ir kazkuri paaiskinusi yra smile.gif as tai neriu vaseliu ir ratu, kad nesimatytu siuliu niekur, taip graziau gal bus  thumbup.gif

skaiciau as ten bet nieko nesupratau blush2.gif doh.gif , butu lengviau pamatyti rolleyes.gif
Atsakyti
kaip as jum visom pavydziu blink.gif
Man toookios grazios visos jusu sukneles, as irgi noriu sau, bet sau nesiryztu, megztuka galiu, ale sukneles negaliu pasiryzt, esu tik dukrai ir krikstadukrai mezusi vat sitas :
user posted image
user posted image
o sau kazkaip bijau, kad nesugebesiu graziai. Vis paskaitau jusu snekas, pasisemiu ryzto, ale pradedu galvot apie modeli ir mano ryztas dingsta gana greit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 01, 14:29)
na va pagaliau gavau vestuvių nuotraukas, tai pasirodysiu žadėtą citrinukę pagal Karen Millen

Nuotaikinga koookia!!!! 4u.gif

Nurengciau. Kur gyveni?

QUOTE(Mexxica @ 2008 09 01, 15:17)
Aš mezgu mezgu savo, tik kad vis galo nesimato nesimato...  mastau.gif  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tu gi savaite pabaigimui pasiskyrei, tad pirmadieni tikrai neverta nosies nukabint. Nebent puikus oras kiek pakliudys rolleyes.gif

QUOTE(zaniatja @ 2008 09 01, 16:40)
Man toookios grazios visos jusu sukneles, as irgi noriu sau, bet sau nesiryztu

O tu pabandyk!!! Uz pabandyma niekas galvon neduoda, tai pirma, o antra - ziurint i tavo darbus, galima numanyt, kad ir nereikes galvot apie kazkoki galvon davima. Tad jei tik norisi, jei pirstai tiesiasi - PIRMYN!!! Palaikysim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 01 rugsėjo 2008 - 15:47
QUOTE(zaniatja @ 2008 09 01, 17:40)
kaip as jum visom pavydziu  blink.gif
Man toookios grazios visos jusu sukneles, as irgi noriu sau, bet sau nesiryztu, megztuka galiu, ale sukneles negaliu pasiryzt, esu tik dukrai ir krikstadukrai mezusi vat sitas :
user posted image
user posted image
o sau kazkaip bijau, kad nesugebesiu graziai. Vis paskaitau jusu snekas, pasisemiu ryzto, ale pradedu galvot apie modeli ir mano ryztas dingsta gana greit  unsure.gif

bet jau sukneliu grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 09 01, 16:40)

Labai gražios wub.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 09 01, 16:46)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tu gi savaite pabaigimui pasiskyrei, tad pirmadieni tikrai neverta nosies nukabint. Nebent puikus oras kiek pakliudys  rolleyes.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif na dar nepasiduodu galutinai, bet jau ima pabost man tos suknės sijonas doh.gif tai reikia pabaigt kuo greičiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 01, 16:46)
O tu pabandyk!!! Uz pabandyma niekas galvon neduoda, tai pirma, o antra - ziurint i tavo darbus, galima numanyt, kad ir nereikes galvot apie kazkoki galvon davima. Tad jei tik norisi, jei pirstai tiesiasi - PIRMYN!!! Palaikysim  cool.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif O gadget, as jau kelinta diena laukiu tavo kriauklytes sukneles ant modelio nufotkintos, gal praziopsojau g.gif

QUOTE(aukselisr @ 2008 09 01, 16:49)
bet jau sukneliu grozis  wub.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif labai stengiausi
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 09 01, 17:02)
aciu uz palaikyma  4u.gif  O gadget, as jau kelinta diena laukiu tavo kriauklytes sukneles ant modelio nufotkintos, gal praziopsojau  g.gif

Nepraziopsojai nieko biggrin.gif Drauge tinkamu ismatavimu isvykus, o ant saves rodyt negaliu DAR, nes ... nes laikinai liemes nerasssta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 01, 17:27)
Nepraziopsojai nieko biggrin.gif Drauge tinkamu ismatavimu isvykus, o ant saves rodyt negaliu DAR, nes ... nes laikinai liemes nerasssta  cool.gif

tai dar laukiu, kol drauge parvyks smile.gif
Atsakyti
Zuikulis , aciu sirdingiausiai uz geles 4u.gif

meskute321
ot grazuuuuuumasssss wub.gif ir taip kruosciai uzslaptinai siulelius, kad oi oi, net isvirkscia thumbup.gif atrodo biggrin.gif

gadget, a kaip ten tas pledukas? gal pagalbos reik mirksiukas.gif mes visos po viena kvadratuka nuneriam ir yrrrrr thumbup.gif

sukneles sukneles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 01 rugsėjo 2008 - 19:01
QUOTE(zaniatja @ 2008 09 01, 17:40)
user posted image
user posted image
o sau kazkaip bijau, kad nesugebesiu graziai. Vis paskaitau jusu snekas, pasisemiu ryzto, ale pradedu galvot apie modeli ir mano ryztas dingsta gana greit  unsure.gif

bigsmile.gif thumbup.gif suknytes thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dovyda, sirdele,

Niu kaiiiip tu graziai cia parasei...... Niu tiesiog tiesiog tokia apsijausminus sedziu, va.

Juda, juda mano pledukas, kai netingiu, o netingiu daznai biggrin.gif Bet jis kaip mexxica suknele DIDELIS, tai vis viena siek tiek laiko pagaminimas uzims. Bet geriems dalykams reikia laiko (anyta uzrode ISTORIJOSE tikrai gera straipsni apie mokejima gyvenima letai, megaujantis tikruoju tempu, procesu ir akimirka), ir man saunu, kai is didesnio gabalo ir mano vyrisis pasako, kad "gi grazu".

O per ta gamybos laikeli ir uzsakytos pasuknes atkeliaus smile.gif Tai galesiu gaminti gaminti SUKNELES gerrrrai apgalvotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 01 rugsėjo 2008 - 19:27
Zaniatja-super, nuostabios suknytės, jei gaunasi mažom damom taip nuostabiai nunerti, tai sau pačiai tikrai viskas gausis, sakau iš savo praktikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 01 rugsėjo 2008 - 19:32