Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(netikėtai @ 2008 08 29, 15:11)
Sveikos sukneliautojos 4u.gif
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo ax.gif Šiandien-ryt startuoju ax.gif
user posted image
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka doh.gif

sveikutes, jungiuosi prie jusu mezgant sita suknyte thumbup.gif kas pradejot gal jau? is kokiu siulu mezgat? as tai galvoju nerti ja, ir turiu tokius silkinius bet galvoju kad bus biski saltoka ir nemaloni prie kuno.....
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 29, 16:11)
Sveikos sukneliautojos 4u.gif
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo ax.gif Šiandien-ryt startuoju ax.gif
user posted image
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka doh.gif

isimylejau ir as i sita suknyte wub.gif , pabaigsiu pradeta suknele ir tada griebsiu sita, butu gerai rasteli matyt suknytes, gal kuri turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 01, 12:27)
isimylejau ir as i sita suknyte  wub.gif , pabaigsiu pradeta suknele ir tada griebsiu sita, butu gerai rasteli matyt suknytes, gal kuri turit  ax.gif

atgal keli puslapiukus paversk ir kazkuri paaiskinusi yra smile.gif as tai neriu vaseliu ir ratu, kad nesimatytu siuliu niekur, taip graziau gal bus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,varau ir as siuliuku pirkt,tik reik apsisprest kokios noriu g.gif
Atsakyti
na va pagaliau gavau vestuvių nuotraukas, tai pasirodysiu žadėtą citrinukę pagal Karen Millen
kadangi buvau svočia tai laiko buvo nedaug ir pamiršau įsiverti kaspiną pasuknelės spalvos
user posted image
user posted image
o galiausiai tai gavosi kuriozas: į pabaigą šventinio vakaro nuėjus į damų kambarį pamačiau kad suknelę išvirkščią apsirengus lotuliukas.gif ir nieks nematė
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 01, 14:29)
na va pagaliau gavau vestuvių nuotraukas, tai pasirodysiu žadėtą citrinukę pagal Karen Millen
kadangi buvau svočia tai laiko buvo nedaug ir pamiršau įsiverti kaspiną pasuknelės spalvos
user posted image
user posted image
o galiausiai tai gavosi kuriozas: į pabaigą šventinio vakaro nuėjus į damų kambarį pamačiau kad suknelę išvirkščią apsirengus  lotuliukas.gif ir nieks nematė

aaa
bet kooooks groooozis
ir spalvyte kooookia nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 01, 14:29)
o galiausiai tai gavosi kuriozas: į pabaigą šventinio vakaro nuėjus į damų kambarį pamačiau kad suknelę išvirkščią apsirengus  lotuliukas.gif ir nieks nematė

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tai geras biggrin.gif kai viena puse susideves, galesi kita puse nesiot, super praktiskas daiktas lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Labai grazi suknelyte siaip. spalvyte taip graziai parinkta, ir pasuknele matosi kad priderinta wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
aga.... tikras grozis ta suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš, ir aš noriu pagirt citrinukę mirksiukas.gif Visų pirma labai faina spalvytė, o antra - kruopščiai atliktas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
ačiū labai visom už šiltą žodį
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 01, 15:29)
user posted image
user posted image

kaip grazu,o spalvyte superine 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai daili citrinukė victory.gif wub.gif

Aš mezgu mezgu savo, tik kad vis galo nesimato nesimato... mastau.gif verysad.gif
Atsakyti