QUOTE(dovyda @ 2008 08 30, 13:19)
Dorin - labao dailus sarafanelis
Zuviukas - palikai mane be zado! debiutas o jau siuluuuuuuuuuuuuuuuuuu grazumelis
na ka mergaites, isdziuvo mano "juodoji". Atiduodu jusu teisman foto nekokybiskos visai, nes telefonu kai parsigabensiu fotika perfotografuosiu
(su juoda pasuknele, tai is viso, lygi juoda suknele)
na va pabaigiau, jums prisidaviau ir vel likau be darbo teks isgimdyt kokia nauja idejuke
Zuviukas - palikai mane be zado! debiutas o jau siuluuuuuuuuuuuuuuuuuu grazumelis
na ka mergaites, isdziuvo mano "juodoji". Atiduodu jusu teisman foto nekokybiskos visai, nes telefonu kai parsigabensiu fotika perfotografuosiu
(su juoda pasuknele, tai is viso, lygi juoda suknele)
na va pabaigiau, jums prisidaviau ir vel likau be darbo teks isgimdyt kokia nauja idejuke
as tuoj apsibliausiu (kaip viena zymi ponia sake "as tuoj krioksiu") nu taip graziai visos sita suknele nusineriat, o as kol kas tik svajoju... svajoju... nors foto nekokios, bet matosi, kad suknyte super ech kad mano lelius butu bent kiek ramesnis ir jau buciau baigus magistrantura... tai megzciau ir megzciau...
ir beje, aciu uz toki mano debiuto ivertinima
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 08 30, 12:37)
grazuuuu
kokia dar kritika
trumpas svarkelis labai deres
o tas modeliukas tu?nu laaabai dailute esi, tiesiog papildot su suknyte viena kita
kokia dar kritika
trumpas svarkelis labai deres
o tas modeliukas tu?nu laaabai dailute esi, tiesiog papildot su suknyte viena kita
modeliukas tai as bet iki normalaus vaizdo tai dar neatsigavus... visa isbalus ... visgi po gimdymo reikia laiko... arba makiazo