Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(dovyda @ 2008 08 30, 13:19)
Dorin - labao dailus sarafanelis 4u.gif

Zuviukas - palikai mane be zado! debiutas  thumbup.gif o jau siuluuuuuuuuuuuuuuuuuu grazumelis wub.gif

na ka mergaites, isdziuvo mano "juodoji". Atiduodu jusu teisman blush2.gif foto nekokybiskos visai, nes telefonu ax.gif kai parsigabensiu fotika perfotografuosiu doh.gif

user posted imageuser posted image (su juoda pasuknele, tai is viso, lygi juoda suknele)

na va pabaigiau, jums prisidaviau ir vel likau be darbo  lotuliukas.gif teks isgimdyt kokia nauja idejuke drinks_cheers.gif

as tuoj apsibliausiu (kaip viena zymi ponia sake "as tuoj krioksiu")cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif nu taip graziai visos sita suknele nusineriat, o as kol kas tik svajoju... svajoju... nors foto nekokios, bet matosi, kad suknyte super first.gif ech kad mano lelius soske.gif butu bent kiek ramesnis angel.gif ir jau buciau baigus magistrantura... tai megzciau ir megzciau... ax.gif

ir beje, aciu uz toki mano debiuto ivertinima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 08 30, 12:37)
grazuuuu
kokia dar kritika
trumpas svarkelis labai deres
o tas modeliukas tu?nu laaabai dailute esi, tiesiog papildot su suknyte viena kita

modeliukas tai as blush2.gif blush2.gif bet iki normalaus vaizdo tai dar neatsigavus... visa isbalus ... visgi po gimdymo reikia laiko... arba makiazo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 30 rugpjūčio 2008 - 13:59

na ka mergaites, isdziuvo mano "juodoji". Atiduodu jusu teisman blush2.gif foto nekokybiskos visai, nes telefonu ax.gif kai parsigabensiu fotika perfotografuosiu doh.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai graži wub.gif

Zuviukas tavo suknytė irgi labai faina thumbup.gif Labai tau tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 08 29, 16:13)
Aciu uz ivertinimus. Nuneriau per 2 savaites, bet tik vakarais sedejau, nes diena neturejau laiko. Siaip neresi labai greitai..

na man tokie nerimo greiciai nerealus. labai gerai atrodai. is tikro as buvau irgi sia tunika nusiziurejus kaip pirma nerini, paskui ilgai masciau ar nesiosiu ir nugalejo siaip paprasta suknute. bet kada nors dar grisiu ir prie sito modeliuko

QUOTE(bielra @ 2008 08 29, 22:16)
Nors orai ir vėsta, bet...

user posted image

schemutė:

user posted image

negaliu ziuret i visus situs grozius, pasidariau abžora - noriu visųųųųųųųųų

QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 30, 10:25)
Sveikutes!

Na truputi veluojanti, bet zadeta foto sesija mano pirmosios neros suknytes  ax.gif  kritikuokit, patarkit -visi pasiulymai labai vertingi ir visuomet verti demesio  smile.gif
suknyte visu planu
suknyte sonu
suknyte ant uzsimiegojusio modeliuko wink.gif

dar sumasciau kad prie suknytes neblogai ziuretusi trumpas svarkelis...jis kaip tik jau ipusetas smile.gif kai baigsim - pasirodysim  blush2.gif

labai grazi suknyte, labai grazus modeliukas ir labai grazi spalvyte. o svarkas nebutinas, bent jau man..

QUOTE(dovyda @ 2008 08 30, 12:19)

user posted imageuser posted image (su juoda pasuknele, tai is viso, lygi juoda suknele)

na va pabaigiau, jums prisidaviau ir vel likau be darbo  lotuliukas.gif teks isgimdyt kokia nauja idejuke drinks_cheers.gif

as irgi apsibliausiu kaip kazkuri jau sake, manoji stovi nunert 15cm ir juda labai minimaliai.... ir kaip grazu matyt vis kitoj spalvoj sia sukne....
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 29, 23:16)
Nors orai ir vėsta, bet...
user posted image

Bielra - gal gana kankint,ką? user posted imageNebegaliu ramiai miegot - jau tos dryžuotos bangelės ir man sapnuojasi... Gražus ir rudasis variantas, o juodai - baltas... geriau net nekalbėkim - reikia dabaigt pradėtus darbelius, o ąš jau svajoju apie kitą blush2.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 30, 11:25)
Na truputi veluojanti, bet zadeta foto sesija mano pirmosios neros suknytes  ax.gif  kritikuokit, patarkit -visi pasiulymai labai vertingi ir visuomet verti demesio  smile.gif

Žuviuk - puikus sukniukas user posted image Turiu pasakyt, ir man patiko spalvų žaismas ax.gif

Dovyda - nugi turiu pasakyt, kad suknytė neveltui buvo kankinta ir "padaryta" user posted image Šaunus ir juodasis variantas user posted image

QUOTE(Akire3 @ 2008 08 30, 17:56)
negaliu ziuret i visus situs grozius, pasidariau abžora - noriu visųųųųųųųųų

user posted image Ir aš neatsižiūriu - vakarais atsigulus į lovą prieš miega spėkit ką darau....-ogi visokius mezgimo - nėrimo projektus kuriu user posted image
Atsakyti
dovyda, zuviukas VAU

Pricitavau kruvele zinuciu, betgi SM kazkas siandien su smegenim - kai atsakyt norejau, tai NIEKO nerrrrr...

Del groziu kiekio - tai smegenims PATS TAS apkrovimas, kai tik mastai, mastai, mastineji, delioji, po to daryt imi. Pabandykit isivaizduot kokia diena ar NET SAVAITE, kurioj jokios minties nebutu ir net nereiketu ohmy.gif fear.gif

Va, kai zuviukas margus siuliukus uzmate, veikiausiai iskart sumaste, kad bus tokis.. tokis nekonvejerinis daikciukas. PS, zuviuk, esi mamuole-saunuole, kad tokia progresyvi, ir be makiazo, sakyc, smarkiai baikaaaa biggrin.gif

dovyda, tavo suknia, jauciu, tuo ir sauni, kad tokia... tokia elegantiskai paslaptinga (kai su pasukne), ir atsiskleidzia ne is karto. Ar reikia minet, kad laukiu ryskiu foto?
Papildyta:
user posted image

visoms kuriancioms - respectsssss, tskant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 rugpjūčio 2008 - 18:15
aciu jums mano draugutesuser posted image, va jumi visom po balioneliu puoksteuser posted image

pasizadu pirmai progai pasitaikius geresne foto pasidaryt, paciai kaip tai labai jau sunku save "nutraukt", o dar ir telefonu... blush2.gif o sukne tai smakt balkonan ir padariau foto. Bet jauciu, kai baigsis mano gedulas, tai as tai juodai sukniai raudona pasuknele itaisysiu

dabar NEZINAUUUUUUUU , ka megzt-nert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted imagetik gerai zinau viena-suknele, suknele, suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 30 rugpjūčio 2008 - 21:11
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 28, 19:49)
ir dar vienas mano darbas iš serijos ..ne manekenėms" smile.gif
be pasuknelės vaizdas nelabai koks,o ir
maniškiui manekenui jis per didelis keliais dydžiais,šeimininkė nuotrauką parodys kitą savaitę ax.gif

user posted image

Kaip visada labai grazu 4u.gif

QUOTE(dorin @ 2008 08 29, 16:00)
Pasirodysiu ir as savo baigta serafana  blush2.gif Tik va  liemens dabar nerasta pas mane, tai gal ir neatrodo taip gerai kaip turetu  lotuliukas.gif

user posted image

Labai grazus sarafaniukas wub.gif
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 30, 11:25)
Sveikutes!
dar sumasciau kad prie suknytes neblogai ziuretusi trumpas svarkelis...jis kaip tik jau ipusetas smile.gif kai baigsim - pasirodysim  blush2.gif

Grazu wub.gif

Ai, tik pavydeti galiu tokiu darbu, labai grazu, kiek kantrybes, kiek darbo, ŠAUNUOLĖ thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 rugpjūčio 2008 - 22:12
4u.gif DOVYDA thumbup.gif suknyte,as taip visom pavidziu geraja prasme,kad jus tokios saunuoles,na o as vis nesiryztu,nes bijau kad nieko nesigaus doh.gif darbuokites taip ir toliau,ir dziuginkit kitas mezgejelias savo sauniais darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dorin,šaunus sarafaniukas thumbup.gif user posted image

Zuviuk, graži suknytė thumbup.gif spalvos labai labai wub.gif

Dovyda, suknia super user posted image user posted image

Aš per savaitgalį nieko beveik nepamezgiau savo suknės, buvau išvažiavus į baliuką, tai kai grįžau, ką jau ten pamegsi user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne ne, juokauju, taip nebuvo baisiai hihihi.gif na bet šiadien jau sąžiningai imsiu jają, gal iki kito savaitgalio ir pabaigsiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 31, 15:35)
Aš per savaitgalį nieko beveik nepamezgiau savo suknės, buvau išvažiavus į baliuką, tai kai grįžau, ką jau ten pamegsi user posted image  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne ne, juokauju, taip nebuvo baisiai hihihi.gif   na bet šiadien jau sąžiningai imsiu jają, gal iki kito savaitgalio ir pabaigsiu  user posted image

Na tai mes palauksim iki kito savaitgalio, prisizadejai rolleyes.gif Pionieriaus garbes zodis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 31 rugpjūčio 2008 - 15:10
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 31, 16:09)
Na tai mes palauksim iki kito savaitgalio, prisizadejai rolleyes.gif Pionieriaus garbes zodis  biggrin.gif

Gerai, stengsimės user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes
Dovyda na suknele tai puikuoliska ir tokia elegantiska ir atsiskleidzia kaip geles user posted image
zuviukas puiki suknyte user posted image
Atsakyti