Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Pasirodysiu ir as savo baigta serafana blush2.gif Tik va liemens dabar nerasta pas mane, tai gal ir neatrodo taip gerai kaip turetu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 08 29, 16:00)
Pasirodysiu ir as savo baigta serafana  blush2.gif Tik va  liemens dabar nerasta pas mane, tai gal ir neatrodo taip gerai kaip turetu  lotuliukas.gif

user posted image

labai grazu ir kruopstu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo baigta serafana  blush2.gif Tik va  liemens dabar nerasta pas mane, tai gal ir neatrodo taip gerai kaip turetu  lotuliukas.gif

user posted image

Saunuole.Labai dailiai atrodo.Kiek laiko narpliojai?
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 08 29, 17:00)
Saunuole.Labai dailiai atrodo.Kiek laiko narpliojai?

Aciu uz ivertinimus. Nuneriau per 2 savaites, bet tik vakarais sedejau, nes diena neturejau laiko. Siaip neresi labai greitai..
Atsakyti

user posted image

Labai gražu net ir be liemens thumbup.gif Aš irgi šitą planuose turiu,tik niekaip iki jos neprisikasu doh.gif Tie planai planeliai doh.gif
Atsakyti
dorin- spalvyte tavo.... wub.gif wub.gif wub.gif
labai grazu. dar graziau negu nuotraukoj oroginalas, labai geras ilgis, niu viskas labai ciki thumbup.gif

Papildyta:
ggte- nu jau kaip aciu tau uz pamokeles del zalios suknutes 4u.gif , labai gerai suprantu ka parasei. as buciau atvirksciai mezgus- blush2.gif nuo apacios i virsu, bet tavo deka, dabar megsiu is virsaus i apaca, ir, manau, taip tikrai lengviau.
didelis didelis aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee, kaip visada grazu ir originalu user posted image

Dorin grazus sarafaniukas ir tau labai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 08 29, 17:00)

user posted image

labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Dorin nuostabus sarafaniukas 4u.gif
ir visai tau tinka-nekliuva tas liemuo
Atsakyti
Aciu visoms uz ivertinimus ir grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 29, 15:11)
Sveikos sukneliautojos 4u.gif
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo ax.gif Šiandien-ryt startuoju ax.gif
user posted image
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka doh.gif

gal ir rasteli turi?
beje is kokiu suliuku gaminsi? as irgi pavarvinu seile i sia grozybe beziuredama... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 29 rugpjūčio 2008 - 21:46
Nors orai ir vėsta, bet...

user posted image

user posted image

schemutė:

user posted image
Atsakyti