Pasirodysiu ir as savo baigta serafana Tik va liemens dabar nerasta pas mane, tai gal ir neatrodo taip gerai kaip turetu
QUOTE(kacumota @ 2008 08 29, 17:00)
Saunuole.Labai dailiai atrodo.Kiek laiko narpliojai?
Aciu uz ivertinimus. Nuneriau per 2 savaites, bet tik vakarais sedejau, nes diena neturejau laiko. Siaip neresi labai greitai..
dorin- spalvyte tavo....
labai grazu. dar graziau negu nuotraukoj oroginalas, labai geras ilgis, niu viskas labai ciki
Papildyta:
ggte- nu jau kaip aciu tau uz pamokeles del zalios suknutes , labai gerai suprantu ka parasei. as buciau atvirksciai mezgus- nuo apacios i virsu, bet tavo deka, dabar megsiu is virsaus i apaca, ir, manau, taip tikrai lengviau.
didelis didelis aciuuu
labai grazu. dar graziau negu nuotraukoj oroginalas, labai geras ilgis, niu viskas labai ciki
Papildyta:
ggte- nu jau kaip aciu tau uz pamokeles del zalios suknutes , labai gerai suprantu ka parasei. as buciau atvirksciai mezgus- nuo apacios i virsu, bet tavo deka, dabar megsiu is virsaus i apaca, ir, manau, taip tikrai lengviau.
didelis didelis aciuuu
Dorin nuostabus sarafaniukas
ir visai tau tinka-nekliuva tas liemuo
ir visai tau tinka-nekliuva tas liemuo
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 29, 15:11)
Sveikos sukneliautojos
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo Šiandien-ryt startuoju
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo Šiandien-ryt startuoju
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka
gal ir rasteli turi?
beje is kokiu suliuku gaminsi? as irgi pavarvinu seile i sia grozybe beziuredama...