QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 28, 19:49)
ir dar vienas mano darbas iš serijos ..ne manekenėms"
be pasuknelės vaizdas nelabai koks,o ir
maniškiui manekenui jis per didelis keliais dydžiais,šeimininkė nuotrauką parodys kitą savaitę
be pasuknelės vaizdas nelabai koks,o ir
maniškiui manekenui jis per didelis keliais dydžiais,šeimininkė nuotrauką parodys kitą savaitę
Bet ir tempai
tokiems graziems darbam ir laiko nemazai reikia
merginos- padekit beprotiskai noriu pradeti megzti suknute ziemai, bet nezinau kaip issimatuoti (dar nesu mezgus nei suknutes, sijonuko)
nusipirkau pilkus siuliukus. esu labai lieknute, todel noreciau pasirinkti i apacia platejanti modeliuka. bet nezinau kaip apskaiciuoti kiek reikia platinti, kad graziai kristu zemyn. patarkit kaip apsiskaiciuoti ir nuo kurio galo pradeti- girdelau, kad lengviau buna numezgus viursutine dali kaip bliuskyte, o paskui zemyn ratu?Busiu be galo dekinga
nusipirkau pilkus siuliukus. esu labai lieknute, todel noreciau pasirinkti i apacia platejanti modeliuka. bet nezinau kaip apskaiciuoti kiek reikia platinti, kad graziai kristu zemyn. patarkit kaip apsiskaiciuoti ir nuo kurio galo pradeti- girdelau, kad lengviau buna numezgus viursutine dali kaip bliuskyte, o paskui zemyn ratu?Busiu be galo dekinga
na mergikes jus pavarot tempai pas jus nerealus
QUOTE(zvirble @ 2008 08 28, 21:05)
merginos- padekit beprotiskai noriu pradeti megzti suknute ziemai, bet nezinau kaip issimatuoti (dar nesu mezgus nei suknutes, sijonuko)
kazkuriam psl buvo ideta tokia pilka megzta suknute
kaip tik lieknoms
virsus supintas o apacia tokia pynutem
kazkur ir aprasyma maciau begu ieskot gal tiks
va ziurek jei tokia tinka tai cia nieko labai mastyt nereikia
imi ir darai pagal aprasa
http://picasaweb.goo...334974385168018
labai aciu ggte, man irgi sita krito i aki ir sirdi
beda ta, kad as suprantu tik angliskai atba lietuviskai
niu vis tiek bandysiu isiskaityti i rusiska varianta- kazkiek gaudausi
aciu aciu aciu
Papildyta:
man tik noretusi ta virsutines ir sijonines dalies sudurima daryti kiek zemiau, kazi kaip atrodytu
Papildyta:
man dar labai patinka sitos temikes 3 puslapyje tamsiai zalia su pynutemis (atsiprasau nemoku ikelti)
gal kas turetu ir sitos suknutes schemute? labai aciuuuu
beda ta, kad as suprantu tik angliskai atba lietuviskai
niu vis tiek bandysiu isiskaityti i rusiska varianta- kazkiek gaudausi
aciu aciu aciu
Papildyta:
man tik noretusi ta virsutines ir sijonines dalies sudurima daryti kiek zemiau, kazi kaip atrodytu
Papildyta:
man dar labai patinka sitos temikes 3 puslapyje tamsiai zalia su pynutemis (atsiprasau nemoku ikelti)
QUOTE(zvirble @ 2008 08 28, 22:30)
Papildyta:
Papildyta:
manau gerau atrodytu sudurimas ir zemiau ir auksciau
zalia suknute nera sudetinga ir be schemuciu-ten megzta tiesiai be jokiu siaurinimu platinimu o ten kur prasideda pynes intarpai platinami isvirksiu akiu
jei supranti ka noriu pasakyt zinoma
pernai su tokiu platinimu sijona mezgiau, kurio deja nelabai nesioju, smunka o kuo sutvirtint liemeni nesumastau
[quote=nuosirdi,2008 08 28, 15:12]
Mergaites, noriu patarimo jusu...Issirinkau pradziai stai tokia suknute/tunika, ar megzti nuo apacios ir po to po truputi siaurinti, ir kaip apacia kelias eiles ripsu pamegzt, kad nesiraitytu mezginys?
Tokią geriau nuo apačios, o ripsas nesiraito.
Viliutee labai gražus aprėdukas
Mergaites, noriu patarimo jusu...Issirinkau pradziai stai tokia suknute/tunika, ar megzti nuo apacios ir po to po truputi siaurinti, ir kaip apacia kelias eiles ripsu pamegzt, kad nesiraitytu mezginys?
Tokią geriau nuo apačios, o ripsas nesiraito.
Viliutee labai gražus aprėdukas
Viliuteee
VILIUTEEE
Sveikos sukneliautojos
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo Šiandien-ryt startuoju
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka
Aš visgi šitą grožį griebiu.Jau ir siūliukai iš auksarankės atkeliavo Šiandien-ryt startuoju
Gaila tik labai mažai laiko malonumui šitam lieka