Mergaites, noriu patarimo jusu...Issirinkau pradziai stai tokia suknute/tunika, ar megzti nuo apacios ir po to po truputi siaurinti, ir kaip apacia kelias eiles ripsu pamegzt, kad nesiraitytu mezginys?
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 28, 12:51)
Mmmm, žiūrint kiek su parsiuntimu
Aš pervėriau savo suknę su siūlu, apsirengiau, visai neblogai tik dar dauuuuug liko megzt bet kol atgal suversiu ant virbalo pusę suvėriau, truko apie valandą na bet reikia kantriai tęsti, ką padarysi...
Aš pervėriau savo suknę su siūlu, apsirengiau, visai neblogai tik dar dauuuuug liko megzt bet kol atgal suversiu ant virbalo pusę suvėriau, truko apie valandą na bet reikia kantriai tęsti, ką padarysi...
Su parsiuntimu tai nebaisiai gausis, nes is Europos siusiuosi (nebus muitu). Kazkaip linkstu kad jau tikrai siusiuosi.
Sveikinu pasimatavus!!!!! O megzt kad liko - taigi numegsi
QUOTE(Alida @ 2008 08 28, 14:47)
Mintis aisku gera, bet kad jau tu daliu turiu nemazai, kazkaip paprasta viskas atrode, o kai ta antra auksta padariau, ziuriu, kad skyle kaip tik per sedimaja turiu .
palauksim, gal bus dar ideju, nereikes daug ardyti gal
palauksim, gal bus dar ideju, nereikes daug ardyti gal
Sveika, tuoj pasakysiu savo ispudzius:
*suknele nereali
*nesiaurinta (kiek izlibinu foto), bet siaurinti galima arba kaip jau siulyta mazesnes daleles gamindama, arba - mazesniu vasiuku, bet tokio pat rasto gamindama
***jei daliu daug - ziu, gal koki sijonuka sukonstruosi prie to paties?
{man ardymas - leta letutele kancia}
QUOTE(tetulė @ 2008 08 28, 15:03)
Aš nėriau iš šešiakampių štai tokią suknutę,
http://club.osinka.r...-39807?&start=0
ir šioj temoj parodyta, kaip platinti ir siaurinti, bet praktiškai dariau taip - keičiau vašelio dydį, per liemenį gavosi mažesni šešiakampiai, o per krūtinę ir klubus didesni, be to į apačią didinau šešiakampių skaičių, ir tose pereinamose eilėse šonuose kai kur išėjo sudvigubintas motyvas, o kai kur vietoj šešių kampų dariau penkis.
http://club.osinka.r...-39807?&start=0
ir šioj temoj parodyta, kaip platinti ir siaurinti, bet praktiškai dariau taip - keičiau vašelio dydį, per liemenį gavosi mažesni šešiakampiai, o per krūtinę ir klubus didesni, be to į apačią didinau šešiakampių skaičių, ir tose pereinamose eilėse šonuose kai kur išėjo sudvigubintas motyvas, o kai kur vietoj šešių kampų dariau penkis.
Na pagal tai, man irgi reiketu ta skyle sukti i sona i deti viena sesiakampi, perdaryta i keturkampi. Ardyti tada neprisireiktu
Sita varianta einu dabar isbandyti. Sone netuetu taip matytis kampu skaiciaus sumazejimas. Aciu uz patarima
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 28, 15:12)
Mergaites, noriu patarimo jusu...Issirinkau pradziai stai tokia suknute/tunika, ar megzti nuo apacios ir po to po truputi siaurinti, ir kaip apacia kelias eiles ripsu pamegzt, kad nesiraitytu mezginys?
labai graži Aš manau, kad patogiau būtų nuo apačios pradėt megzt ir siaurint, arba keist vis į plonesnius virbalus (bet tada siaurėja minimaliai) apačią gali ir stulpeliais megzti, tada nesiries, kaip dėl ripso, nežinau, bet gal irgi nesiriečia su juo bet kai stulpeliais, tai gali "sutraukt" apačią, tai irgi negerai Aš esu mezgus sarafaną, kur irgi pan.situacija buvo, visas gerosiom akim, tai mezgiau paprastai, o paskui apačią vąšeliu apnėriau ir išlyginau ir nesiraitė
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 15:14)
Su parsiuntimu tai nebaisiai gausis, nes is Europos siusiuosi (nebus muitu). Kazkaip linkstu kad jau tikrai siusiuosi.
na taip bet atrodė, kad jau nemažai numegzta, o kai apsivilkau, tai vos užpakalį dengia
Mexxica - labai aciu
Mano siulai tik sviesesni, kazin ar tiks 70%moheris, 30% akrilas, nusipirkau tokius, gal kas iseis
Mano siulai tik sviesesni, kazin ar tiks 70%moheris, 30% akrilas, nusipirkau tokius, gal kas iseis
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 28, 16:08)
Mexxica - labai aciu
Nėr už ką
Išeis, nepergyvenk labai gražūs siūlai
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 15:14)
ir as ir as noriu
neisduodi paslaptries kur radai?
nori viena grazi sau but?
gadget suknutė fainuolė O nėrėjėlė kokia spartuolė
sita fantastiska
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 28, 16:08)
Mexxica - labai aciu
KOKIS grazus spalvu suderinimas!!!! Turetu labai labai mielas mezginys iseiti.
Ir pritariu Mexxica - tokia tunika patogiau megzti nuo apacios (matuotis geriau). Apacioj patogu butu uzdeti akis nesutempianciai (buvo nuorodele i www.osinka.ru - ten ar ne italisku akiu uzdejimu pavadinta), ir ripsas visai tiks - turiu panasios sudeties megztuka apyilgi, tai nesiraito tikrai.
QUOTE(qqte @ 2008 08 28, 16:43)
Niu niaaaa, pamaciau tavo klausimiuka ir is karto nubegau nuorodos idejinet, bet tada uzgriuvo sveciai. Vienzo, La Redoute tas geris (kiek as ten suknikiu STAIGA isigeidziau man dabar kuo drabuzis iliemenuotesnis - tuo grazesnis, kazin KODEL ). Jauciu, uzsisakysiu siom dienoms nes iki siol pirkau ten tik atzalelei
sukneles sukneles sukneles
Papildyta:
QUOTE(Vampire @ 2008 08 28, 18:07)
Pirmosios man 50 proc. sarmo - pati aktore. Tokia nestandartine saunuole.
Antrosios - patiko spalva, kaip suzaista - tokia vasara, linksmumas, gaiva.
QUOTE(Vampire @ 2008 08 28, 18:07)
o jau tokios suknes mano silpnybe...taaip graziai figura paryskina
taip moooteriska taaaip