Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 28, 10:59)
na o pribaigtosios suknutes fotosesija butinai idesiu  - tikiusoi rytoj wink.gif

thumbup.gif lauksim labai 4u.gif

Papildyta:
nu viskas, baigiu pliurpt, einu megzt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 28 rugpjūčio 2008 - 10:04
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 28, 10:59)
sveikutes mezgejeles  bigsmile.gif

visu pirma pagyros GADGET grazu labai wink.gif  4u.gif as kai laukiausi irgi pasigaminau pora sukneliu, toik beda, kad kai buvau pilvota tai jos atrode tinkamos bus, o dabar truputi platokos, bet pritaikiusi dirzeli puikiai nesioju wink.gif taip kad sveikinimai ir linkejimai mazajam zmogiukui, kuris tuoj belsis i si pasauleli wink.gif

O as pati nenustygstu savo vietoje. Ilgai kankinusis pire vyro megztuko pritrukau jam siulu ir kantrybes... Bet cia tik i gera isejo!!!!  thumbup.gif  nes pries pora savaiciu pradejau nerti suknute sau ir kaip jus manote - pagaliau baigiau smile.gif negaliu savimi atsidziaugti smile.gif nors ir pirmas rimtas darbelis vaseliu, su siokiais tokiai trukumais, bet taip smagu, kad as ji iveikiau  thumbup.gif  cool.gif
dabar drasiai galesiu pradeti auksine, kuria jau kitos gal ir pamirso, kad nere biggrin.gif aip tik vakar gavau siuliukus...oi kaip niezti rankytes... oi kaip niezti wink.gif

na o pribaigtosios suknutes fotosesija butinai idesiu  - tikiusoi rytoj wink.gif

o as jau vakar beveik pabaigta maciau:) nu grazumelis tikrai!!!!
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 08 28, 10:22)
Gadget, va man ir grasinimas moheriu nepagelbėtų- jis kaip tik visokius vilnonius mezginius gali nešiot- kaip tai stebuklingai jo nekanda  schmoll.gif   doh.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biggrin.gif aj, tai pagrasink numegzt, aprengt, nufotografuot ir visiems draugams jo parodyt biggrin.gif

Zuviukas, labukas!!!

Aciu uz pagyras smile.gif Ziu, busim abi po pirma suknele nusinerusios, nes sitoji mano kriauklele - tai pirma ne megzta biggrin.gif

Laukiu pasirodancios cool.gif

Fanfan,

nerealiai apie vaikus parasei biggrin.gif As kol kas tik kate issiauklejau, kad kamuoliukai - nelabai liestini dalykai, nors ir BAISIAI traukia. Tai zveris patampo siulus tik tada, kai buna piktybiskai paliekama viena namuose (t.y. kai isvaziuojam kur) - baudzia biggrin.gif

Beje, elektroninej vienoj parduotuvej uzmaciau tiesaus silueto suknikiu ispardavima NET po 7-8 eurus. Galvoju papirkti ir naudoti kaip pasuknes. Yra juodu ir sidabrisko pilkumo. 100 proc. poliesteris. Kaip manot, cia ne visai neprotinga ideja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 rugpjūčio 2008 - 10:50
QUOTE(Renatuka @ 2008 08 28, 11:11)
o as jau vakar beveik pabaigta maciau:) nu grazumelis tikrai!!!!

och, Renatuka Renatuka...
sitai mergiotei tai irgi reikia truputi i uzpakali ispirti... tokia grazia suknia pradejus - ka ten pradejus jau beveik bebaigianti - nerti... bet nuleido rankas... greitai man taisytis wink.gif tongue.gif ir rodytis visoms savo darbu grozi gun_smilie.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 28 rugpjūčio 2008 - 11:08
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 10:47)
Fanfan,

nerealiai apie vaikus parasei biggrin.gif As kol kas tik kate issiauklejau, kad kamuoliukai - nelabai liestini dalykai, nors ir BAISIAI traukia. Tai zveris patampo siulus tik tada, kai buna piktybiskai paliekama viena namuose (t.y. kai isvaziuojam kur) - baudzia biggrin.gif

Joo, turiu ir aš dar tokį siūlų mėgėją doh.gif Tik palik, kur kamuoliuką, tai pats sau susiraizgo kokį aprėdą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 11:47)
Beje, elektroninej vienoj parduotuvej uzmaciau tiesaus silueto suknikiu ispardavima NET po 7-8 eurus. Galvoju papirkti ir naudoti kaip pasuknes. Yra juodu ir sidabrisko pilkumo. 100 proc. poliesteris. Kaip manot, cia ne visai neprotinga ideja?

Mmmm, žiūrint kiek su parsiuntimu g.gif

Aš pervėriau savo suknę su siūlu, apsirengiau, visai neblogai 4u.gif tik dar dauuuuug liko megzt doh.gif bet kol atgal suversiu ant virbalo verysad.gif pusę suvėriau, truko apie valandą doh.gif na bet reikia kantriai tęsti, ką padarysi... rolleyes.gif
Atsakyti
dar vienas ananasinis variantas...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites, prireike skubios jusu pagalbos. taip uzsidegusi neriau suknele, ir vasara baigesi, bet visgi ji tokia grazi, kad padeti i sona neina biggrin.gif . tik va viena beda. Kazkaip nesigauna man siaurinti.

http://public.fotki....les/baltaj.html
ten pagal mane gaunasi siaurinimas. kiekviename aukste mazeja tu sesiakampiu figuru, o kaip ju sumazinti. Gaunasi nugaroje skyle? g.gif
Kazkaip jau issisemiau bemastydama. Gal galit padeti????
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2008 08 28, 14:34)
Sveikos mergaites, prireike skubios jusu pagalbos. taip uzsidegusi neriau suknele, ir vasara baigesi, bet visgi ji tokia grazi, kad padeti i sona neina biggrin.gif . tik va viena beda. Kazkaip nesigauna man siaurinti.

Aš asmeniškai ne šešiakapių skaičių mažinčiau, bet jų dydį. Paskutinių eilučių nenerčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 08 28, 14:43)
Aš asmeniškai ne šešiakapių skaičių mažinčiau, bet jų dydį. Paskutinių eilučių nenerčiau  4u.gif

Mintis aisku gera, bet kad jau tu daliu turiu nemazai, kazkaip paprasta viskas atride, o kai ta antra auksta padariau, ziuriu, kad skyle kaip tik per sedimaja turiu blush2.gif .
palauksim, gal bus dar ideju, nereikes daug ardyti gal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 11:47)

o kokiioj parduotuvej blush2.gif
ir man reiktu
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2008 08 28, 15:34)

http://public.fotki....les/baltaj.html
ten pagal mane gaunasi siaurinimas. kiekviename aukste mazeja tu sesiakampiu figuru, o kaip ju sumazinti. Gaunasi nugaroje skyle? g.gif

Aš nėriau iš šešiakampių štai tokią suknutę,
http://club.osinka.r...-39807?&start=0
ir šioj temoj parodyta, kaip platinti ir siaurinti, bet praktiškai dariau taip - keičiau vašelio dydį, per liemenį gavosi mažesni šešiakampiai, o per krūtinę ir klubus didesni, be to į apačią didinau šešiakampių skaičių, ir tose pereinamose eilėse šonuose kai kur išėjo sudvigubintas motyvas, o kai kur vietoj šešių kampų dariau penkis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 28 rugpjūčio 2008 - 14:07