Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Gadget 100 balu!!! wub.gif thumbup.gif

o mano dar irgi dziuna.... blush2.gif kazikaip ilgai g.gif
Papildyta:
QUOTE(brutele @ 2008 08 27, 16:01)
tai kad as cia nieko nerandu apie sijonus

saip jau cia sukneliu tema mirksiukas.gif bet jeigu gerai pagalvojus, tai suknele yra ne kas kita kaip sijonas+palaidinuke lotuliukas.gif na , o jei nematai, tai matyt teks i sijonu temas keliauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 27 rugpjūčio 2008 - 15:47
aukselisr, Mexxica, zuikulis, dovyda

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
As raustu, bet pagyrimus laaabai megstu smile.gif

ACIU!!!

sukneles sukneles sukneles
Atsakyti
Gadget - nu kai skėlei tai skėliai - Žiauriai Gražu user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš tai pamačiau Gadget3 kriaukelę ir visai nagai panyžo, seilės nutyso. Grožis neišpasakytas 4u.gif Nu reik ir man jos. Kur vaikus padėt? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 08 27, 17:13)
Aš tai pamačiau Gadget3 kriaukelę ir visai nagai panyžo, seilės nutyso. Grožis neišpasakytas  4u.gif  Nu reik ir man jos. Kur vaikus padėt? g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Sakai kur vaikus padėt? O man vaikai nert netrukdo - aš spėju juos sužiūrėt, be va vyras - kita šneka... Pamato, kad neriu - tai sako, o kodėl "tas" nepadarytas, o "šito" nedarysi, padaryk "tą", einam "ten' ir t.t. Atrodo aš neriu, kai neturiu ką veikt - tai man ŠVENTĖ, kai jam naktinė išpuola - tada vakras MANO, TIK MANO, IR NIEKIENO DAUGIAU user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 08 27, 17:27)
lotuliukas.gif  Sakai kur vaikus padėt?  O man vaikai nert netrukdo - aš spėju juos sužiūrėt, be va vyras - kita šneka... Pamato, kad neriu - tai sako, o kodėl "tas" nepadarytas, o "šito" nedarysi, padaryk "tą", einam "ten' ir t.t. Atrodo aš neriu, kai neturiu ką veikt - tai man ŠVENTĖ, kai jam naktinė išpuola - tada vakras MANO, TIK MANO, IR NIEKIENO DAUGIAU user posted image

Aukso žodžiai, pas mane ta pati situacija. Kažkodėl vyrams atrodo, kad nėrimas mezgimas tai kažkokia tingėjimo forma. O kad jie žinotų kiek mes sutaupom save ir vaikus, o kartais ir juos pačius aprengdamos.

Gadget3 fantastiška ta kriauklelė. Dabar aš jau tokios noriu, bet neardysiu jau ką turiu. Kada nors vėliau. Bet tu drąsuolė, nerti suknikę nešiojimui po nėštumo. Nenoriu aš čia priburti, bet mano figūra taip ir negrįžo į pradinę padėtį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 27, 16:53)

blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ACIU!!!

Na jau nesidrovėk, nusipelnei pagyrų wub.gif jei būtų šeip sau, tai mes patylėtumėm, bet kai tokie gražumai ir per tokį kosminį laiką, tai neįmanoma tylėt! thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lotuliukas.gif  Sakai kur vaikus padėt?  O man vaikai nert netrukdo - aš spėju juos sužiūrėt, be va vyras - kita šneka... Pamato, kad neriu - tai sako, o kodėl "tas" nepadarytas, o "šito" nedarysi, padaryk "tą", einam "ten' ir t.t. Atrodo aš neriu, kai neturiu ką veikt - tai man ŠVENTĖ, kai jam naktinė išpuola - tada vakras MANO, TIK MANO, IR NIEKIENO DAUGIAU user posted image

Na aš vyro "pastovaus" dar neturiu, bet būna, kad susėdam su seseria ir abi pradedam megzt/nert, tai jos vyras tada sako, "Kas čia per darbščiųjų rankų būrelis" lotuliukas.gif bet jis nepiktybiškai, iš tikro džiaugiasi, kad mes užsiimam kuo nors ir prie jo nelendam, neliepiam ką nors jam dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 27, 17:53)

ACIU!!!

nesigedyk,cia mums turi but geda,man tai isvis ,niekaip skraistes nebaigiu doh.gif blush2.gif dingo noras blush2.gif noreciau jau ka kita imt,bet reik pabaigt doh.gif
Atsakyti
Gadget , groooooožis neišpasakytas wub.gif 4u.gif
Mano kūribinė krizė vis dar tęęęsiasi, nes taip ir nesumąstau kuo pavirs išardyti siūlai ir nepatinkantis sijonukas (būsima suknelė suknelė) , bet aš ją apgavau- mezgu megztinį MB rolleyes.gif

lotuliukas.gif  Sakai kur vaikus padėt?  O man vaikai nert netrukdo - aš spėju juos sužiūrėt, be va vyras - kita šneka...  

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man tai atseit iš patolo bando užsiminta apie dėmesio trūkumą doh.gif Užtai dabar negali bumbėt, nes pats užsisakė megztinį hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 rugpjūčio 2008 - 21:26
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 27, 16:53)

ACIU!!!

O as ,o as...manes i sukneliautoju draugija nepriimi verysad.gif
Atsakyti
angulyte, Fanfan, niuma, nuosirdi, naiste777 ir kitos, tykiai isimylejusios kriauklele - niugi kaaaaaaip grazu fantastiska ir visapusiskai miela buti pagirtai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as ten kur raudau, tai tik raudau, gedos nerassssta

Dabartes (niu, vakar) pradejau amziaus projekta - uztiesala lovytei. Tai pagaminau jau 1,5 is 180 kvadrateliu biggrin.gif KIEK TURESIU LAIKO NAUJAI SUKNELEI APGALVOTI rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Tobulinu mintyse juodos megztos suknikes projekta (aprasiau neseniai).

QUOTE(,2008 08 27, 22:25)
Mano kūribinė krizė vis dar tęęęsiasi, nes taip ir nesumąstau kuo pavirs išardyti siūlai ir nepatinkantis sijonukas (būsima suknelė suknelė) ,  bet aš ją apgavau- mezgu megztinį MB  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
man tai atseit iš patolo bando užsiminta apie dėmesio trūkumą  doh.gif Užtai dabar negali bumbėt, nes pats užsisakė megztinį hihihi.gif

biggrin.gif

Sumastyti - atsakingiausias momentas. Linkiu geros mastones 4u.gif

PS apie brangiausiuosiuss ir juju reakcijas biggrin.gif graziai cia pasidalinot. Ir as savo grasiuka irasysiu, nes gi reikia brangiausiaji pagirti SM, ne? Nes jis yra didis saunuolis, ir kartais mane siuliuku pats nuveza arba net ju parveza, ir parduotuvej juokina (is kokiu nors neimanomu spalvu), ir, aisku, kartais pasiulo pirma suprojektuoti atsargas beigi nemegzti, o paveikti ka kita, bet nepiktybiskai taip - supranta, kad sis uzsiemimas man yr mielas. Kai jis buna piktybiskas ir reikalauja demesio, as jam grasinu moherinius apatinius pagaminti ir priversti nesioti - veikia 102%.
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 28, 00:04)
O as ,o as...manes i sukneliautoju draugija nepriimi  verysad.gif

4u.gif draugija itraukineja pati kaiiiip liunas ax.gif

Va tau dar suknike prie balionelio biggrin.gif

(traukia mane kashhhmyras ir paprasti siluetai, o va jiems va REIKIA REIKIA masinytes sukneliu gaminimo)

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 28, 08:40)
O as ten kur raudau, tai tik raudau, gedos nerassssta
Dabartes (niu, vakar) pradejau amziaus projekta - uztiesala lovytei. Tai pagaminau jau 1,5 is 180 kvadrateliu biggrin.gif KIEK TURESIU LAIKO NAUJAI SUKNELEI APGALVOTI  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif Tobulinu mintyse juodos megztos suknikes projekta (aprasiau neseniai).
biggrin.gif

o čia jau aš būsiu kažką pražiopsojus, nemačiau kokią tu dabar nusižiūrėjai unsure.gif papletkink ir man gossip.gif
Atsakyti