Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

Labukai! Grizau, o suknike dar dregna... Nufotyjau gulincia, bet nelabai matosi... Aj, idesiu kampiuke kur biggrin.gif

NES LABAI NORIU JUMS RODYTIS!!!!! Mat gera kompanija yra GERA KOMPANIJA 4u.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 25, 08:59)
na greita tu  doh.gif  ohmy.gif  clap_1.gif  aš dar vis vargstu su savaja, kai platėja, gaunasi daug akių, ilgai kažkaip eina  doh.gif  4u.gif  na bet nepasiduodu dar  sokiai.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 26, 11:45)
Prisiduodu su šiandienos darbais - mano "pūkės" sijonas juda, nors ir pamažu  4u.gif

4u.gif
Svarbiausia - judet i prieki!!!

QUOTE(qqte @ 2008 08 25, 09:06)
labas rytas  4u.gif
gadget3 labai laukiam sukneles demonstracijos

4u.gif

QUOTE(niuma @ 2008 08 25, 12:05)
Gadget, a pablūdai????  user posted image
Naktim miegi  g.gif ar mezgi? Jamk balionėlį už greitį  4u.gif

O man kūrybinė krizė [img]

Nia, nia, nepabludau mirksiukas.gif Ikvepimas ir sauni kompanija - geri varikliukai. Ir valgiau, ir geriau (sultissss), ir siaip dar visokias veiklas veikiau (ir TOLYN masciau), o malonus siuliukai patogiu vaseliu tik kibir vibir ir neresi. Gal padejo tai, jog buvau bene detaliai ta suknele apgalvojusi.

Kaip tavo kurybine krize - sekmingai nugaleta?

Pirmos dalies pabaiga

Papildyta:

II dalis
cia del sypseneliu - nenorejau trint, o visos vienon zinuten tai netilpo.

Ak, tos emocijos biggrin.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 08 25, 13:33)
jo vaikeli - dar tu apie mezgimo masina svajoji, kam tau jos reik

{ardymas - blogissssss}

REIKIA REIKIA rolleyes.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 08 26, 13:46)
nedinge visai ax.gif tik visos neria-mezga sukneles patyliukais...

user posted image as pribaigiau savo juodzke!!! user posted image dabar ji "skalbiankej" sukasi, sukasiuser posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
laukiam, laukiam, fotyciuku laukiam smile.gif

QUOTE(Fanfan @ 2008 08 26, 16:33)
Man tai išvis tik selės tysta į čia demonstruojamas grožybes bežiūrint. Ypač tos kriauklelės noris. Bet gal po pusmečio kokio prieisiu prie siūlų ir vašelių doh.gif
Šaunuolės visos 4u.gif

Kriauklele - gerisssssss. Ja , manau, visai galima gaminti ir is kokios pusvilnes, beigi dziaugtis ziema sarafaniniu variantu.

Va, ir mano maza juoda kriauklele kamputyje - dziuna biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 rugpjūčio 2008 - 13:02
qadqet3, oi kokia daili suknelė, laukiam laukiam nuotraukyčių su modeliu thumbup.gif
Atsakyti
diudas, aciu uz grazu zodi, bet va modelio reikes palaukti, dabar modelis itin tobulas per liemeni biggrin.gif

sukneles sukneles sukneles
Atsakyti
gadget3, tavo suknyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 27, 14:03)
Va, ir mano maza juoda kriauklele kamputyje - dziuna biggrin.gif user posted image

Sakiau, kad labai grazi gausis suknute, neabejoju, kad ir ant tavo dailaus pilvuko atrodys fantastiskai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 27, 09:04)
oiiiii kaip aciu jums visoms draugutes!! user posted image su tokia "palaikymo komanda" kad ir pati velnia nunerciau

P.S.S suknele dziusta, meginsiu siandien islyginti ir matysite "pakabini" varianta, kai sudebiutuosiu kur nors, pvz.  rugsejo pirmaja, gal kas ir foto padarys drinks_cheers.gif

Aišku, palaikom palaikom, ir mane skatinkit, nes jau sutingau lotuliukas.gif užkniso tas sijonas doh.gif
laukiam suknės 4u.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 08 27, 14:03)
Labukai! Grizau, o suknike dar dregna... Nufotyjau gulincia, bet nelabai matosi... Aj, idesiu kampiuke kur biggrin.gif

Va, ir mano maza juoda kriauklele kamputyje - dziuna biggrin.gif

Super thumbup.gif wub.gif na dar laukiam su kūniškais iškilumais ksakant hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 27 rugpjūčio 2008 - 14:13
gal kas turi sijonu numegztu pavyzdziu?labai noreciau pamatyti ir pasisemti ideju
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2008 08 27, 15:21)
gal kas turi sijonu numegztu pavyzdziu?labai noreciau pamatyti ir pasisemti ideju

pabandyk paieškoti šitoj temoj: 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=333584
Atsakyti
cia ju devynios galybes, tik pasidairyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2008 08 27, 16:34)
cia ju devynios galybes, tik pasidairyk mirksiukas.gif

tai kad as cia nieko nerandu apie sijonus
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2008 08 27, 16:01)
tai kad as cia nieko nerandu apie sijonus

taigi tau visa temos nuoroda imete Mexxica
Atsakyti
gadget3 na super,bet lauksim jos grozio jau ant taves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti