Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(dovyda @ 2008 08 26, 12:46)
nedinge visai ax.gif tik visos neria-mezga sukneles patyliukais...

user posted image as pribaigiau savo juodzke!!! user posted image dabar ji "skalbiankej" sukasi, sukasiuser posted image

Oi negaliu.., kokie juokingi tavo smailikai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 26, 13:46)

user posted image as pribaigiau savo juodzke!!! user posted image dabar ji "skalbiankej" sukasi, sukasiuser posted image

Vaje, sveikinimai friends.gif laukiam pasirodymo bigsmile.gif jau įsivaizduoju, koks bus grožis, nes man dar tavo ta pilkoji akyse stovi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 26, 12:46)

kokia saunuole. as irgi smailikais neatsiziuriu

QUOTE(qqte @ 2008 08 26, 13:12)
ech nu ir sekasi kaip kam
o as darbe tunau o galvoj ivairus sukneliski vaizdai sukasi  rolleyes.gif

man irgi galvoj tik siulai garbanojasi, o realiai maluos vos ne savaite per vaiku poliklinika.tai vakare ratuka dar sugebu nusinert, bet ne daugiau. taip ir varvinu seile i svetimas suknes beziuredama
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 26, 15:23)
man irgi galvoj tik siulai garbanojasi, o realiai maluos vos ne savaite per vaiku poliklinika.tai vakare ratuka dar sugebu nusinert, bet ne daugiau. taip ir varvinu seile i svetimas suknes beziuredama

Man tai išvis tik selės tysta į čia demonstruojamas grožybes bežiūrint. Ypač tos kriauklelės noris. Bet gal po pusmečio kokio prieisiu prie siūlų ir vašelių doh.gif
Šaunuolės visos 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Dovyda, jau finišas pasiektas? ŠAUNUOLĖ ( ir vistik tu ją padarei ) user posted image
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 08 25, 22:23)
sendien maciau gyvai tave su antkelnine suknike,tai dar geriau atrode  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū ačiū, labai smagu girdėt
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 26, 14:46)

kaip faina,lauksim pasirodant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 26, 16:17)
Vaje, sveikinimai  friends.gif laukiam pasirodymo  bigsmile.gif jau įsivaizduoju, koks bus grožis, nes man dar tavo ta pilkoji akyse stovi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 08 26, 16:23)
kokia saunuole.

QUOTE(angulyte @ 2008 08 26, 17:15)
bigsmile.gif Dovyda, jau finišas pasiektas? ŠAUNUOLĖ ( ir vistik tu ją padarei ) user posted image

QUOTE(*zuikulis* @ 2008 08 26, 20:37)
kaip faina,lauksim pasirodant thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oiiiii kaip aciu jums visoms draugutes!! user posted image su tokia "palaikymo komanda" kad ir pati velnia nunerciauuser posted image
va jums uz tai, kad esate user posted image

P.S smailikai ir yra jums skirti, o jei smagu i juos ziuret, tikslas pasiektas user posted image

P.S.S suknele dziusta, meginsiu siandien islyginti ir matysite "pakabini" varianta, kai sudebiutuosiu kur nors, pvz. rugsejo pirmaja, gal kas ir foto padarys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 27 rugpjūčio 2008 - 08:30
V A J E T A U !!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kokiu groziu prisiziurejau, kad norisi lekt is darbo laukant ir kibti i mezgima thumbup.gif

Dabar tik nuotraukytes susirinkinejau, kad ideju is keliu pasiimti ir kibsiu i rankdarbyste wub.gif

Jungiuosi ir as prie jusu, nes jus N E R E A L I O S !!!! drinks_cheers.gif

Veliau ikelsiu ir savo ir mamos darbiuku, nes auksaranke tai mano mama, kuri visko ir primoke per gyvenima wub.gif
Atsakyti
Junkis mirksiukas.gif visada prasom. kodinis zodis - sukneles user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 27 rugpjūčio 2008 - 09:49
kiek graziu suknyciu thumbup.gif , as irgi vargstu prie vienos sukneles ax.gif , nieko sudetingo bet laiko neuztenka, per 2 men. tik kelios eiles nunertos, sarmata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 27, 09:46)
Junkis mirksiukas.gif visada prasom. kodinis zodis - sukneles user posted image

thumbup.gif

Kai buvau jaunesne, tai per savaite ar dvi nunarpliodavau, ilgiausiai menesi, bet tada kai nebudavo ikvepimo, bet dabar tai jau kokius metus rankose mezginio neturejau, bus matyti kaip seksis po tiekos laiko blush2.gif
Atsakyti