Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(dovyda @ 2008 08 24, 00:27)
va cia imetu nuoroda savo darbu puslapelio, ten yra pilkes schemutes mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/Dovyda/

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 08 24, 10:22)

labai prasom, nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
Na vis tiek man šitos dryžuotukės banguotukės patinka blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Po ilgų paieškų ir kelių ardymų apsistojau ties šita. Sijonas bus toks, tik mano siūlai plonesni, tai bus tankiau ir juoda, o dėl viršaus dar neapsisprendžiau. Gal irgi tokį patį ir dar megsiu rankoves atskirai, na lygtai bolero tas daiktas vadinasi smile.gif
Atsakyti
Naiste777, o kaip tau toks viršus? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=bielra,2008 08 24, 12:39]
Naiste777, o kaip tau toks viršus? mirksiukas.gif

thumbup.gif labai ačiū. Pagaliau bus "išgimdytas" modelis. Viskas, kimbu į darbą
Atsakyti
idomi suknele, nors ir vasarishka, bet manau galima ir su rankovem megzt wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 08 24, 13:41)
idomi suknele, nors ir vasarishka, bet manau galima ir su rankovem megzt  wub.gif
user posted image

Labai grazi suknele, cia pati mezgei ar interneto platybese radai ? tokiai vasariskai suknelei fonas nuotraukoj labai vasariskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 08 24, 15:07)
Labai grazi suknele, cia pati mezgei ar interneto platybese radai ? tokiai vasariskai suknelei fonas nuotraukoj labai vasariskas  biggrin.gif

internete radau 4u.gif
mane tokiam shalti plikuteles neishvarytu nieks lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
laugh.gif gal ten kalnuose fotografuota? būna gi ten kad lauke šilta, o sniegas guli .
Atsakyti
Aha, suknike grazi, bet net ziurint darosi salta bigsmile.gif blink.gif O kas ten per kiauryme ant pilvo sviecia g.gif gal akis nubego? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 08 24, 17:51)
Aha, suknike grazi, bet net ziurint darosi salta bigsmile.gif  blink.gif  O kas ten per kiauryme ant pilvo sviecia g.gif  gal akis nubego? laugh.gif

Ale ir pastabumas tavo.. biggrin.gif Man apskritai į ją bežiūrint plaukai šiaušiasi.., bet ne dėlto kad šalta, o kad ant nuogų papytų užsidėjus..
Atsakyti