Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(naiste777 @ 2008 08 22, 17:51)
Va, rodau savo antkelninę suknikę. Pribaigiau dabar per krepšinį. user posted image

Tikrai grazi tunika isejo, dailiai ziurisi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 20, 08:44)
Sveikos, mezgejos, nerejos ir besimatuojancios smile.gif

Kaip grazu, kai visos gyvos, sukneles tik masto, pavyzdzius tik deda!!! LABAI LABAI aciu uz LELU temos nuoroda!!! Ji tokias elegantiskas suknias gamina, kad uch. Pradedu suprast, kaip atrodo baltas pavydas smile.gif

O mano darbas - kriauklele - juda. Stai, rodausi, kur jau nujudejau. Improvizacijos nedaug - ties liemeniu isigeidziau azuro ir idejau.

user posted image
rain

temos nr. 10 pabaigoj idejau keleta megztu sukneliu ideju - italu grozius ir siaip pamastymus (foto) paprastos beveik tiesios megztos sukneles pagrazinimui, kai suveikia siluetas, siulo faktura ir TOJI detale. Paziurek, gal kas patiks?

Sekmes!!!

Jau dabar nerealiai grazu, tai kas bus paskui, man tai cia aukstas pilotazas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2008 08 19, 07:20)
sveikos, sukneliautojos  bigsmile.gif

aš čia nuolat pasyviai skaitydama jūsų pašnekesius va tokią suknelę dar nunarpliojau  ax.gif . Pradėjau dar vasaros pradžioj, bet teko kelis kartus ilgam atideti. suėjo berods keturi austriškų maxi'ų kamuoliukai.

user posted image

Grazi suknute wub.gif
Atsakyti

Kaip susineria šios suknelės gėlytės? Gal galima nenutraukus galo?My Webpage
Papildyta:
Nemoku įkelti nuotraukų. schmoll.gif
Atsakyti
Oi,merginos,nekelkit tiek daug groziu vienu metu.Nu negaliu doh.gif Rymau paskui ir akys skiriasi nuo tokiu groziu.Ir visko noriu cia ir dabar.Mazinkit dozes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 22, 20:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif pasirodyk, kaip TAVO pradzia atrodo, nes as tavo tempais kaiii uzsikreciau, tai ir savo virseli padariau smile.gif

Ai irnesakyk.gif kad dar nėra į ką žiūrėt, rankovės neprisiūtos blush2.gif be to mano viršus paprastas, be raštų, tai be sijono nėra vaizdo bigsmile.gif bet kai jau bus, tai tikrai parodysiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dovyda, as tave dar pakankinsiu del pilkosios sukneles blush2.gif kaip tu darei rankoviu isemimus?pagal kazka matavai?ir dar kokiu rasteliu apdailinai apykakle? ax.gif
Atsakyti
visos sukneles tiesiog super thumbup.gif wub.gif wub.gif
as tai jau galvoju apie ziemos meta, kokia ir kaip mezgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 23, 14:58)
visos sukneles tiesiog super  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
as tai jau galvoju apie ziemos meta, kokia ir kaip mezgti  g.gif

OoOo kokia jums diena bigsmile.gif

Aš va niekaip tos baltai juodos neprisiruošiu pradėt blush2.gif Kažkokia nuobodi atrodo blush2.gif Norisi kokių gėlyčių, ornamentų, kringeliukų lotuliukas.gif O čia raštas tas pats vienas, nuobodus rolleyes.gif Gal kas turit žieminių nertų suknių ax.gif Nežinau ko čia imtis, neateina įkvėpimas ax.gif
Atsakyti
Ideju niekada mums nebus per daug.....

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 23, 08:59)
Ai  irnesakyk.gif kad dar nėra į ką žiūrėt, rankovės neprisiūtos  blush2.gif be to mano viršus paprastas, be raštų, tai be sijono nėra vaizdo  bigsmile.gif  bet kai jau bus, tai tikrai parodysiu  4u.gif

SUTARIAM biggrin.gif

QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 23, 15:26)
Aš va niekaip tos baltai juodos neprisiruošiu pradėt blush2.gif Kažkokia nuobodi atrodo blush2.gif Norisi kokių gėlyčių, ornamentų, kringeliukų lotuliukas.gif O čia raštas tas pats vienas, nuobodus rolleyes.gif  Gal kas turit žieminių nertų suknių ax.gif Nežinau ko čia imtis, neateina įkvėpimas ax.gif

Ziurek - va cia spalvom suzaista:
user posted image Ir, aisku, pagrindo spalva gali juoda imt smile.gif

Va sitoje labai graziai (nesakau, kad nesudetingai biggrin.gif ) perejimais suzaista user posted image

o va ir gelyytes (bet be ruozeliu) user posted image

o va dar man kilo ideja!!
Jei imtum forma ir spalvu pasidalijima kaip sitos suknelesuser posted image, ir virsu padarytum dryza, o apacia - vienspalve, tik ties apacia issiuvinetum dryzuotumo spalvos gelemis, a?

Ge, einu, panersiu biggrin.gif
Papildyta:
Aj, kad vietoj nertu megztu pridejau, tai juk nieko tokio, ka?

biggrin.gif
Atsakyti

user posted image
O gal kas netyčia šitos schemutę turi, nes baigia akys išvarvėti kompe nagrinėjant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 08 23, 21:30)
user posted image
O gal kas netyčia šitos schemutę turi, nes baigia akys išvarvėti kompe nagrinėjant  lotuliukas.gif

turiu. vokiškai ir rusišką vertimą.
user posted imageuser posted image
vertimas
user posted imageuser posted imageuser posted image

tikrai gražutė. megzčiau, tik manau kad mano figūrai modeliukas nelabai tinkamas.. ax.gif
joooo... vertimas ne kaip matosi.... g.gif jei ką galiu paštu atsiųsti. arba kitą dieną bandysiu perdėti kitaip, jei gausis. nors , jei nagrinėji iš paveikslėlio, tai pakaks ir vokiško varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 23 rugpjūčio 2008 - 20:49
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 08 23, 10:22)
Labas rytas,
Dovyda, as tave dar pakankinsiu del pilkosios sukneles blush2.gif kaip tu darei rankoviu isemimus?pagal kazka matavai?ir dar kokiu rasteliu apdailinai apykakle? ax.gif

va cia imetu nuoroda savo darbu puslapelio, ten yra pilkes schemutes mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/Dovyda/
Atsakyti
echmmmm...panaktinejau siek tiek user posted image ir radau darrrrrrrrr ideju rudenio suknelems, gal dar kokia ideja isrutuliuosuser posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti