Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

QUOTE(nelle @ 2008 08 22, 18:03)
Labai faina antkelnine suknele thumbup.gif
Ir sita juoda labai grazus modeliukas thumbup.gif  Gal turi jos rasteli blush2.gif  ax.gif

Ačiū. Neturiu raštelio. Gal kas nors įmes, jei ne, reiks bandyt šifruot taip
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 22, 17:51)
Va, rodau savo antkelninę suknikę. Pribaigiau dabar per krepšinį. user posted image

Man panašiai kaip rūkaliams būna, kai lieka kelios cigaretės, pradeda nervintis iš, kur dar gauti. Tai man, kai lieka visai nedaug vieno mezginio, prasideda juodas nervas, ką toliau daryti. Tai vakar prasikapsčiau kompe iki pirmos val. ir nieko doro neradau. Nu sunku modelį išsirinkti, vos ne pusę darbo sudaro  doh.gif

Gražu wub.gif . O kokie čia siūliukai? Taip gražiai tas kiauraraštis atrodo wub.gif . Aš bandžiau jį nert, bet man neišėjo - kažkokia pliurza, o čia labai gražiai thumbup.gif .

Man problemų ką megzt ar nert nėra ax.gif . Tik vieną baigiu, jau kitą čiumpu, nes šitiek grožių šitam forume prisižiūriu doh.gif . Tik va, laiko trūksta doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 22 rugpjūčio 2008 - 17:10
Naiste777,daili tunika thumbup.gif Labai graziai trodo ir siuliukai grazus 4u.gif Kaip jie vadinasi ax.gif
Atsakyti
[quote=morta-sigita,2008 08 22, 18:08]
Gražu wub.gif . O kokie čia siūliukai? Taip gražiai tas kiauraraštis atrodo wub.gif . Aš bandžiau jį nert, bet man neišėjo - kažkokia pliurza, o čia labai gražiai thumbup.gif .

[quote=janike1,2008 08 22, 18:28]
Naiste777,daili tunika thumbup.gif Labai graziai trodo ir siuliukai grazus 4u.gif Kaip jie vadinasi ax.gif
[/quote]

Ačiū ačiū visoms. O kokie siūlai tikrai nepasakysiu. Nelaimingi jie kažkokie. Draugė atidavė. Ji kažką mezgė, nepatiko, išardė. Aš mezgiau megztuką virbalais, ištįso, išardžiau. kokius metus pragulėjo, tai sugalvojau kabliuku nert. Kol kas tvirtai atrodo. Yra mocheros dalis, kanda šiek tiek
Atsakyti
naiste777, labai daili ir originali tunika ir siūliukai labai faini thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vos kelias dienas nebuvau, o jūs jau ir naujus namučius turit, ir šitiek primezgėt/prinėrėt doh.gif
Taigi dabar pavėluoti giriu šios temos suknelių savininkes, tikiuos nei vienos nepraleidau 4u.gif išskyrus Viluteee, nes jos nerodo man suknelės blush2.gif

Rife, norali, eferika, morta-sigita, katuks, naiste777 visų grožiai grožiai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Aš pati jau turiu suknelės visą viršų - ir nugarą, ir priekį, ir rankoves, pradėjau vakar "sijoną". Na tikiuosi iki temos pabaigos spėsiu, ir manoji puikuosis kitos temos pirmam psl. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gadget, labai faina tavo pradžia, matos, kad bus graži suknelė wub.gif
Atsakyti
[quote=naiste777,2008 08 22, 17:51]
Va, rodau savo antkelninę suknikę. Pribaigiau dabar per krepšinį. user posted image

Ir jau beveik apsisprendžiau, kad noriu šitos

user posted image
[/quote]

Man panašiai kaip rūkaliams būna, kai lieka kelios cigaretės, pradeda nervintis iš, kur dar gauti. Tai man, kai lieka visai nedaug vieno mezginio, prasideda juodas nervas, ką toliau daryti. Tai vakar prasikapsčiau kompe iki pirmos val. ir nieko doro neradau. Nu sunku modelį išsirinkti, vos ne pusę darbo sudaro doh.gif
[/quote]
na super tavo antikelnine suknele smile.gif as irgi niekaip negaliu pribaigt rankoviu g.gif
Atsakyti
Lengvinu kazkam modelio pasirinkimo kancias smile.gif

Pavyzdukas smile.gif

user posted image

ir mazuma juoda, ir Karen Millllllen smile.gif

Detaliau - va:

user posted image
user posted image

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 22, 19:05)
Sveikos  4u.gif

vos kelias dienas nebuvau, o jūs jau ir naujus namučius turit, ir šitiek primezgėt/prinėrėt  doh.gif
Aš pati jau turiu suknelės visą viršų - ir nugarą, ir priekį, ir rankoves, pradėjau vakar "sijoną". Na tikiuosi iki temos pabaigos spėsiu, ir manoji puikuosis kitos temos pirmam psl.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gadget, labai faina tavo pradžia, matos, kad bus graži suknelė  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif pasirodyk, kaip TAVO pradzia atrodo, nes as tavo tempais kaiii uzsikreciau, tai ir savo virseli padariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 rugpjūčio 2008 - 19:26
naiste777 labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
niu sveikos dar labai renkuosi ziemine sukne bet nezinau ka daryt kai juosmuo platus ir pilvukas truputeli yra koki modeliuka rinktis kad labai nestorintu labai grazios tos su pynem bet jauciu tik lieknoms ir tinka
Atsakyti
naiste777 thumbup.gif man labai wub.gif ir siulai "nelaimeliai" thumbup.gif gaila, kad pavadinimo nera.....
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 22, 14:06)
Taip!

Va cia tai 102% dovydiskas nusiteikimas!

O as ka... As laukiu taves pasirodant, va smile.gif

4u.gif

Visgi geris yra tas pasidalijimas online, ar ne?

na...ne be Tavo pagalbos drinks_cheers.gif ziurek dar ir pasipuosti greit spesiu mirksiukas.gif

ir man ta juoduke labai labai wub.gif kaip tik reiketu rudeniui ko nors "antkelninio-antsijoninio" ( naiste777 smile.gif ) butu pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 rugpjūčio 2008 - 21:52
Vo kiek groziu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image<<va sitosturiu kazkur schema, nu ta liemenuka ir ta toki juosteliu issisakojima (bliuskute tokia )

user posted image

Atsakyti