Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.11

aaagnex, labai grazi suknyte mergytei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

beje, megzdama sita dar tarpe nusprendziau va tokia dovanu mazai mergaiciukei:
user posted image
Man šita ir labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leluxs: 21 rugpjūčio 2008 - 14:17
Buvau siulu paieskose... Ir nieko neradau... verysad.gif
Nusipirkau plonu siuliuku ir nersiu visu pirma megtinuka unsure.gif , nes Tai ka radau netenkino spalvos, o kas patiko - kainuoja ne pagal mano kisene...
taigi nenusipirkau nei mazajai suknelei, nei didiajai doh.gif
Teks kuria diena iki urmo palekt - gal ten ka geriau rasiu, nes nesinori, kad suknelei siulai kainuotu 200Lt ar dar daugiau...
Atsakyti
Sveikos.
Noriu paklausti, iš kokios sudėties siūlų neriat suknutes? Pvz., kad ir tokia:

user posted image
user posted image

Ir kaip darot su pamušaliuku? Nuneriat ir siuvatės ar siuvatės ir paskui neriat? Ar sijonas mezgamas be siūlių, t.y. apvaliai. Gal kas nėrėt pasidalinkit patirtim.
Tikiuosi suprantamai užklausiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faraa: 21 rugpjūčio 2008 - 16:03
QUOTE(Faraa @ 2008 08 21, 17:01)
Sveikos.

Ir kaip darot su pamušaliuku? Nuneriat ir siuvatės ar siuvatės ir paskui neriat? Ar sijonas mezgamas be siūlių, t.y. apvaliai. Gal kas nėrėt pasidalinkit patirtim.

Mano manymu šitai labai tiktų lininiai siūlai. Aš ją irgi turiu nusižiūrėjusi kitai vasarai. O apie pasijonius ir pasukneles jau n kartų buvo prirašyta. Pasiskaitinėk praėjusiose temose.

Na o aš nusipirkau šiandien siūlus juodai suknelei, medvilnė per puse su viskoze. Dabar ugdau valią ir pribaiginėju antkelninę suknikę, liko tik pusė vienos rankovės. Tuoj rodysiuos. Ir siaubingai noriu juodos, tik niekaip neišsirenku modeliuko. Jau dvi dienos kapstaus ir nėra taip, kad "pamačiau, wow, noriu šitos" doh.gif O gal ir gerai, kad dar neišsirenku, pabaigsiu turbūt šiandien tą rankovę g.gif
Atsakyti
as niekaip negaliu uzbaigt savosios sukneles biggrin.gif padariau trecdali irman kazkaip nebepatinka ir nezinau ka daryt, galvoju gal baigt ir ziuret, gal tada patiks biggrin.gif bet kol as pabaigsiu tai nzn ir ziema ateis, tei maxi siulai is proto veda, kitakart imsiu storesnius biggrin.gif tai kol ant anos sukneles baigsiu pykt, neriu bliuskute biggrin.gif cia speju daugelio liga mezgejeliu ir nerianciu merginu biggrin.gif o dar kiek noretusi visko doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Faraa @ 2008 08 21, 17:01)
Sveikos.

user posted image
user posted image

as tokia neriau is maxi siuliu viska apvaliai ,o pamusala siuvausiu baigus suknele
Atsakyti
labai noreciau nusimegsti sukneles, noreciau parodyti bet kazkodel negaliu ideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2008 08 21, 20:53)
labai noreciau nusimegsti sukneles, noreciau parodyti bet kazkodel negaliu ideti g.gif

jei turi ta suknele kompe tai megink per www.talpink.com
o jei radai internete tai nors nuorodele imesk
Atsakyti
kaip jus skaiciuojat mapavimus kad nusimegstumet ir butu kaip tik, nes as kiek megzdavau tai abra per siauri arba per platus iseidavo, niekaip vidurio negaliu surasti?
Atsakyti
aagnex bigsmile.gif jau grožis ir manekenės ir suknutės wub.gif
Atsakyti
as sita vaikiska irgi esu issisaugojus, gal kuriai ir schemute pravers mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
cia suknute ir vaikiukas is kazkokio suomisko ar norvegisko puslapio, gerai neatsimenu....
Atsakyti