Namučiai nr.11!
Štai štai mielosios sukneliautojos, naujas kambarėlis mūsų nepakartojamiems darbams, grožiams, menams ir pasiguodimams bei pasidžiaugimams.
Praeitame skyrelyje prigaminome iš tiesų galybę žodžiais nenusakomų grožybių. Dar kartą pasidžiaukime
GALERIJA
QUOTE(dovyda @ 2008 08 17, 20:28)
reikalinga turiu tokia juoda trikotazine, tai nesioju ja po visomis , bet manu reiktu platesnes
Na jau Fasolkosmamos suknele
oiiii 50psl begu sekanciu namuku statyt
Na jau Fasolkosmamos suknele
oiiii 50psl begu sekanciu namuku statyt
Supratau,reiks tada siudintis kazkokia trikotazine suknele na jei pabaigsiu,tai bus amziaus darbas
wooow..ir mano suknelė pateko į galeriją
Dovyda, ačiū už namukus, į juos užsuku kiekvieną dieną
Pažiūriu, kiek grožių sukuria mūsų mamytės Fasolkos mama, laaaaabai superinė suknelė
Dovyda, ačiū už namukus, į juos užsuku kiekvieną dieną
Pažiūriu, kiek grožių sukuria mūsų mamytės Fasolkos mama, laaaaabai superinė suknelė
registruojuosi naujuose namuciuose ir tikiuosi kad maniske suknelike irgi jau kitoj temoj tupes jau nedaug iki pradzios beliko kvadratukinio svarkelio rankoves tik ir isirinkr siuliukus suknei :bigsmile:
visoms kurybines sekmes tiesiu siuliuku margu spalvu ir nuostabiu sukneliu taip tinkanciu prie besididziuojanciu savimi veideliu
aciu dovyda uz nauja grazia temele
beje pastebejau kad pasipyle ryskiai zydros spalvos puosmenu kaip niekad daug
gaila man sita spalva netinka-labai jau grazu
visoms kurybines sekmes tiesiu siuliuku margu spalvu ir nuostabiu sukneliu taip tinkanciu prie besididziuojanciu savimi veideliu
aciu dovyda uz nauja grazia temele
beje pastebejau kad pasipyle ryskiai zydros spalvos puosmenu kaip niekad daug
gaila man sita spalva netinka-labai jau grazu
Sveiki, nauji nameliaia!
As cia jau post-tobuluminiam periodui
Galvoju apie juoda suknele ir ryskiai alyvine apatine suknele.
Kriauklele - stai sitoji
Nepazadu, kad nebus variaciju
QUOTE(kacumota @ 2008 08 17, 21:01)
Sveikinam su gera pradzia Bus pas ka konsultuotis,busi pioniere ir kitom jau lengviau bus
Is kur tokia meile juodai Nori sukudint ir sugadint savo tobuluma
Is kur tokia meile juodai Nori sukudint ir sugadint savo tobuluma
As cia jau post-tobuluminiam periodui
Galvoju apie juoda suknele ir ryskiai alyvine apatine suknele.
QUOTE(qqte @ 2008 08 17, 22:43)
gadget kokia ten kriauklele pradejai as nelabai spejau sugaudyti
Kriauklele - stai sitoji
Nepazadu, kad nebus variaciju
Mūsų forumo paįvairinimui - statistika
taigi iš viso apsilankė, pareiškė savo nuomonę, gyrėsi, dalijosi ir guodėsi, bei užsiėmė čia kitokia veikla NET 106 forumietės (8-iomis padaugėjome)
"Aktyviausiųjų" 10-ukas:
1. dovyda (41)
2. Akire3 (39)
3. Mexxica (36)
4. Bielra (33)
5. qqte (25)
6. angulyte (24)
7. gadget3 (22)
8. ingriduska (17)
9. Karusia, Ziogiene (15)
10. Zuikulis, Ristina (14)
Labai aktyviai ir produktyviai sudalyvavo meskute231, laumar, Fiona35, nuoširdi, niuma, Fasolkosmama
tai tokia statistika, sėkmės naujuose namučiuose, idomiuose pasiplepejimuose ir darbukuose
taigi iš viso apsilankė, pareiškė savo nuomonę, gyrėsi, dalijosi ir guodėsi, bei užsiėmė čia kitokia veikla NET 106 forumietės (8-iomis padaugėjome)
"Aktyviausiųjų" 10-ukas:
1. dovyda (41)
2. Akire3 (39)
3. Mexxica (36)
4. Bielra (33)
5. qqte (25)
6. angulyte (24)
7. gadget3 (22)
8. ingriduska (17)
9. Karusia, Ziogiene (15)
10. Zuikulis, Ristina (14)
Labai aktyviai ir produktyviai sudalyvavo meskute231, laumar, Fiona35, nuoširdi, niuma, Fasolkosmama
tai tokia statistika, sėkmės naujuose namučiuose, idomiuose pasiplepejimuose ir darbukuose
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 08 17, 16:51)
mergaitės, kokių grožių čia pridėjot, net akys raibsta...... noriu noriu noriu tik nespėju
štai mano paskutinis darbelis, kuris labai jau daug iš manęs kantrybės atėmė, perdarinėjau kokius tris kartus, bet tai kas gavosi man patinka
štai mano paskutinis darbelis, kuris labai jau daug iš manęs kantrybės atėmė, perdarinėjau kokius tris kartus, bet tai kas gavosi man patinka
Super elegantiska, skoninga, grazi suknute
Papildyta:
Dovyda -
Ir mane ziuriu i produktyvius narius itraukei
kaip smagu kad musu daugeja
Dovyda, va dbr tai pasistengei! net statistika idejai! labai m,ieli nauji namuciai