Nu šitą tai aš suprantu bet tikėjausi skystesnes, o ji pas mane gavosi kaip... ? kaip mišrainė pvz.
Tai kada jau galima ragaut?
Skiedi tą gautą masę su vandeniu ir viskas labai liuks
QUOTE(astaria @ 2012 08 02, 20:21)
Nu šitą tai aš suprantu bet tikėjausi skystesnes, o ji pas mane gavosi kaip... ? kaip mišrainė pvz.
iš kart kaip padarai ir ragauk
merginos,o pomidorus i agurkine sriuba pjaustot kubeliais ??
dekoju
dekoju
QUOTE(AkvileZ @ 2011 08 31, 10:28)
AGURKINE SRIUBA:
1 kg. perliniu kruopu (isvirti)
1 kg. morku (tarkuoti burokine tarka)
2 kg. agurku (neluptu, pjaustytu kubeliais)
1 kg. svogunu (kubeliais)
1 kg. pomidoru
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
prieskoniu (Lauro lapeliai, pipirai, kvapnieji pipirai)
morkas ir svogunus apkepti aliejuje, kol suminkstes siek tiek. Visus produktus sudeti i puoda, ir troskinti kol suminkstes. Acta pilti jau i pacia pabaiga. Supilti i stiklainius, uzsukti, apversti ir siltai apkloti iki ryto. (Receptas ir SM)
Po kurio laiko agurkai pasidaro kaip raugti-marinuoti, tikrai ne kaip švieži išlieka. Puikiai laikosi rūsyje. Mus labai labai skani sriuba ir greita, tik vandenį užsiverdu, sumetu bulves, stiklainio turinį, užverdu ir sriuba gatava Verda tik tiek kiek bulvėms reikia išvirti.
1 kg. perliniu kruopu (isvirti)
1 kg. morku (tarkuoti burokine tarka)
2 kg. agurku (neluptu, pjaustytu kubeliais)
1 kg. svogunu (kubeliais)
1 kg. pomidoru
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
prieskoniu (Lauro lapeliai, pipirai, kvapnieji pipirai)
morkas ir svogunus apkepti aliejuje, kol suminkstes siek tiek. Visus produktus sudeti i puoda, ir troskinti kol suminkstes. Acta pilti jau i pacia pabaiga. Supilti i stiklainius, uzsukti, apversti ir siltai apkloti iki ryto. (Receptas ir SM)
Po kurio laiko agurkai pasidaro kaip raugti-marinuoti, tikrai ne kaip švieži išlieka. Puikiai laikosi rūsyje. Mus labai labai skani sriuba ir greita, tik vandenį užsiverdu, sumetu bulves, stiklainio turinį, užverdu ir sriuba gatava Verda tik tiek kiek bulvėms reikia išvirti.
Sakykite koksai kiekis gaunasi padarius sito gerio pagal siuos kiekius? Darysiu ir as sita skanumyna
QUOTE(Musyte_ @ 2012 08 09, 14:46)
Sakykite koksai kiekis gaunasi padarius sito gerio pagal siuos kiekius? Darysiu ir as sita skanumyna
man gavos 9 stiklainiukai po 0.75ml ir 1 po 0.500 ml. iš vienos normos
QUOTE(Musyte_ @ 2012 08 09, 14:46)
Is visos normos mums uzteko dvejiems metams.
QUOTE(Drakosa1 @ 2012 08 09, 15:02)
Sveiki, šiandien dariau, tai iš dvigubos normos gavosi 14 vnt 0,7l. ir 2vnt. 0,5l.
nesuprantu tada kodel man tiek daug gavosi is dvieju normu gavosi 24 stiklainiukai po 600 ml ir 1 stiklainiukas 500 ml ,ta diena net nenorejau jos ragauti ir ziureti i ja,bet vyras isgyre,tik baime ima kad kazin ar issistoves rusyje kad darbas per niek nenueitu
QUOTE(Drakosa1 @ 2012 08 09, 23:22)
Darau jau 3-čius metus, puikiausiai laikosi,nors rūsys nėra šaltas.
aciu ,nuraminote mane