Na, jei darytume iš raugintų agurkų, tai ir būtų kaip raugintų agurkų. O jei rimtai, tai sriubytėje jaučiasi toks švelnus agurkų skonis, bet, kad būtų tiksliai tokia pat, tai ne
QUOTE(georgiana @ 2010 08 02, 21:33)
o ziema kur laikote tokia sriubike saldytuve?
laikom rusy,labai skani sriuba gaunasi,tikrai rekomenduoju ja pasidaryti
QUOTE(simike @ 2010 08 14, 19:53)
Na, jei darytume iš raugintų agurkų, tai ir būtų kaip raugintų agurkų. O jei rimtai, tai sriubytėje jaučiasi toks švelnus agurkų skonis, bet, kad būtų tiksliai tokia pat, tai ne
Nesu valgius zaliu agurkiuku sriubos Bandziau tik su raugintais agurkais ir perlinem kruopom (pasaka, be galo patinka), tai ir pagallvojau, gal cia tas receptas
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 15, 22:13)
Nesu valgius zaliu agurkiuku sriubos Bandziau tik su raugintais agurkais ir perlinem kruopom (pasaka, be galo patinka), tai ir pagallvojau, gal cia tas receptas
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
O jus pabandykite su šv. agurkais pasidaryti, labai skani sriuba gaunasi, aš pernai dariau, o tuo labiau, kad tu peraugusių agurkų visada pakankamai yra, o jie kaip tik ir tinka šiai sriubai
O kur galiu rasti recepta sriubos su svieziais agurkais?
Sveikos, gal kuri turit receptuką, kaip reikai užsimarinuoti ukrainietiškus barščius, kaip kėdainių fabriko kad būtu?
Dalinuosi kitoje temoje rastu sriubos receptu
QUOTE(sann @ 2011 08 26, 22:10)
UKRAINIETIŠKI BARŠČIAI ŽIEMAI
Kopūstai, 1 kilogramas
Burokėliai, 1 kilogramas
Paprika, 0,5 kilogramo
Morkos, 0,5 kilogramo
Svogūnai, 0,5 kilogramo
Pomidorai, 1 kilogramas
Druska, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Gaminimas:
Daržuves susmulkinti, viską į puodą su prieskoniais, troškinti 45 min, pamaišant. Karštą masę į stiklainius ir užsukti. Galima daryti ir be paprikos.
Kopūstai, 1 kilogramas
Burokėliai, 1 kilogramas
Paprika, 0,5 kilogramo
Morkos, 0,5 kilogramo
Svogūnai, 0,5 kilogramo
Pomidorai, 1 kilogramas
Druska, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Gaminimas:
Daržuves susmulkinti, viską į puodą su prieskoniais, troškinti 45 min, pamaišant. Karštą masę į stiklainius ir užsukti. Galima daryti ir be paprikos.
QUOTE(šneider @ 2011 08 29, 23:44)
Dalinuosi kitoje temoje rastu sriubos receptu
O kokie kopūstai turėtų būti? Ar tiks vasariniai?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 08 29, 23:35)
O kokie kopūstai turėtų būti? Ar tiks vasariniai?
Kiek skaičiau "kopūstų " temoje, tai beveik visos deda vasarinius, o kitos net nežino kokius
O dar klausimelis, nu geda, bet paklausiu: burokeliai turi buti virti, ar zalius tarkuoti, arba pjaustyti?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 30, 20:35)
O dar klausimelis, nu geda, bet paklausiu: burokeliai turi buti virti, ar zalius tarkuoti, arba pjaustyti?
Taip supratau kad žali, nes jei bus virti, tai po 45 minučių troškinimo iš jų tik košė paliks. O ar tarkuoti ar pjaustyti, kiekvienam pagal skonį.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 21:53)
Taip supratau kad žali, nes jei bus virti, tai po 45 minučių troškinimo iš jų tik košė paliks. O ar tarkuoti ar pjaustyti, kiekvienam pagal skonį.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
Aa siandien bandysiu daryti..