QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 13:50)
5kg-kopustu
1kg paprikos
1kg morku
1kg svogunu
0,5l-aliejaus
0,5-acto
4-saukstai druskos
350gramu cukraus
viska sumaisyti ir laikyti3 dienas atidarius,po to (jei liks ,nes patikekit jau kita diena galima valgyti)sudeti i stiklainius ir laikyti saltoj patalpoj(pas mane stovejo rusi iki nauju metu,sia misraine galima saldyti ,is jos virti sriuba,tinka garnyrui,ir aisku salotos
as jau darau keleta metu ,tik niekada viso kiekio dar neteko sudeti ziemzi ,nes tai salotos pro kurias praeiti neuzkabinus sauskto n e i m a n o m a! merginos ,superines salotos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
beja galit pradzioj pabandyti is puse normos.ir butu gerai sverti produktus,nes zinau dauk kas daro is akies
o jos taip ir negenda nekaitintos/netroškintos??? hm .
Prisidariau pilną puodą, laikysiu 3 dienas, o kas toliau. Tokias žalias dėti į stiklainius?
Skonis iš tikrųjų tai labai geras, primena kinietiškas salotas tik dar sezamų norisi užsibarstyti