Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sveikos, gal kas turi kokiu megstiniu modeliuku?? labai reiktu? gal kokiu ideju turit?? is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
Kotita, super!!!! labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
pilna temu su megztiniais, nepatingek ir pasivartyk smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif cia pirmas didesnis mano gaminys biggrin.gif gavos visai baika ax.gif dabar sarafana bandau gamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanndini @ 2008 08 31, 15:15)
Sveikos, gal kas turi kokiu megstiniu modeliuku?? labai reiktu? gal kokiu ideju turit?? is anksto aciu smile.gif

Ziu, stai toki uzmaciau ir iamzinau biggrin.gif

user posted image

toki - internetineje parduotuveje user posted image

QUOTE(Kotita @ 2008 08 31, 19:58)
Aciu  4u.gif  cia pirmas didesnis mano gaminys  biggrin.gif gavos visai baika  ax.gif  dabar sarafana bandau gamint  g.gif

Labai sauniai matosi, kokie kvadrateliai, ir dar matosi, kad tikrai saunus gaminys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 rugpjūčio 2008 - 20:16
Man tai tik 22 gal reikejo ju, o tau uoj kiek daug biggrin.gif
Atsakyti
Na ka,merginos,pasirodom siandien kaip Šokoledine kruta i prieki mirksiukas.gif Kartu narplioja Editule,Zinule,agnieszka.v ir zinoma as.Gal dar kas jungiates?
As vakare parodysiu,nes kazko nuotrauku neperkelia i kompa
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 01, 11:02)
Na ka,merginos,pasirodom siandien kaip Šokoledine kruta i prieki  mirksiukas.gif Kartu narplioja Editule,Zinule,agnieszka.v ir zinoma as.Gal dar kas jungiates? 

Buvau numezgusi iki pazastu ir teko ardyti,nes akiu pagailejau doh.gif O sito dar tik koki 4 cm nunarpliojau,geda ir rodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 01, 11:02)
Na ka,merginos,pasirodom siandien kaip Šokoledine kruta i prieki  mirksiukas.gif Kartu narplioja Editule,Zinule,agnieszka.v ir zinoma as.Gal dar kas jungiates? 

na aš mezgu atskirom dalim,tai numezgiau vieną priekio pusę.Įkelsiu vėliau,einam švęst ax.gif
Atsakyti
Tai nerododot nė viena savo liemenės. Čia mano. Kartą su blykste, kartą be fotkinau. Bet siūlai juodi, tai neiko nematyt doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Va kiek turiu šiandienai. Mezgasi nesunkiai, gana greitai, tik laiko vis trūksta smile.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Mano naujas nerinis sau

user posted image
Atsakyti