Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

radau savo svajoniu megztini!!!
Atsakyti
o kur jis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 08 27, 08:18)
Na,merginos,reikia patarimo apie sokoledine liemene.Kol mezgu tiesiai galvos neskauda,bet ramybes neduoda tolimesne proceso dalis.
Rankoves isemai nuleisti mazdaug kaip visuose mezginiuose ar maziau?Kuriuo metu apmesti akis rankovems?Ir kada jas prijungti prie bendro darbo?Gal kazkokie protingi paskaiciavimai del reglano yra?Mezgant reglana viso darbo kartu kaip tai atrodo-mintyse pasidalini i atskiras dalis ir sumezgi is vienos ir kitos puses?Nelieka kokia akis per viduri? g.gif
Nu negaliu ramiai megzt,bandau isivaizduot

Esu mezgusi megztinuką reglano rankovėm, tai iš pradžių pažastims nuėmiau kaip paprastai, pvz. 3-2-2-1-1, o po to nuiminėjau po 1. Tik reikia neužmiršt kaklo išėmimo, nes tas tai kaip ir visuose normaliuose megztinuose . O kaip su tom trumpom rankovėm tai nelabai žinau blush2.gif , bet man atrodo, kad reiktų laidyti taip pat kaip ir nugarą ar priekį : 3-2-2-1-1 ir po to po 1, kol liks gal dešimt ar penkiolika akių - jas nuimt visas. Visą šitą reikalą susiūt ir prisiūt kaklą. Nugaroj išėmimas turėtų būti mažesnis negu įprastai, nes prisideda rankovių akys. Bent taip aš mezgiau ir ruošiuosi megzt, nes tą pačią regzdinu ax.gif biggrin.gif .
Gal kiek pagelbėjau šitiek priblevyzgojus lotuliukas.gif .
Atsakyti
user posted image

kazko truksta, o gal su galfu ar su bliuskute bus geresnis vaizdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 08 28, 11:51)
kazko truksta, o gal su galfu ar su bliuskute bus geresnis vaizdas ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
matyt,man dar neduota suprasti kaip cia tie paveiksliukai ikeliami,nes niekur nematau tokios funkcijos:))
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 08 28, 20:09)
matyt,man dar neduota suprasti kaip cia tie paveiksliukai ikeliami,nes niekur nematau tokios funkcijos:))

kelk iš internetinio fotoalbumo arba per kokį puslapį, pvz. http://keep4u.ru/, http://www.radikal.ru/, http://imageshack.us/
Arba nukopijuok nuotraukos adresą ir įdėk nuorodą.

na bent per vieną suprasi kaip. O funkcija tokia gal tik skelbimuose yra, kai galima iš karto nuotrauką įkelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 28 rugpjūčio 2008 - 19:18
Na merginos,kas Šokoledine narpliojat,kaip sekasi?Man krize.NUmezgiau iki pazastu ir turiu itarima,kad pagailejau akiu daugiau uzdet.Bijau,kad labai priekis skirsis.Verksiu verysad.gif
Ar kas bandet ta vadinama"italiska"akiu apmetino buda?Kazkaip jis man visa mezgini truputi sutraukes?Ir dar-atrodytu abi puses mezgiau vienodai,o viena puse man grazesne uz kita blink.gif Nezinau kuria gera daryt
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 08 28, 20:52)
Na merginos,kas Šokoledine narpliojat,kaip sekasi?Man krize.NUmezgiau iki pazastu ir turiu itarima,kad pagailejau akiu daugiau uzdet.Bijau,kad labai priekis skirsis.Verksiu verysad.gif
Ar kas bandet ta vadinama"italiska"akiu apmetino buda?Kazkaip jis man visa mezgini truputi sutraukes?Ir dar-atrodytu abi puses mezgiau vienodai,o viena puse man grazesne uz kita blink.gif Nezinau kuria gera daryt

Aš, bet labai mažai dar numezgiau. O man pusės tai labai skiriasi g.gif Tu koriuką mezgi ar perliniu raštu g.gif
Atsakyti
Cia man puses skiriasi italisko apmetimo.O mezgiau dvigubu perliniu
Atsakyti
Aš savo taip pat pradėjau. Išmezgiau tik pusę pirmo kamuoliuko. Atrodo, kad abi pusės vienodos. Itališko nebandžiau. Pradžioje surinkau 244 akis (su pynės, nugara ir priekiu, nes mezgu viską kartu). Taip pat galvoju, ar nebus per siaura.
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 29, 11:56)
Aš savo taip pat pradėjau. Išmezgiau tik pusę pirmo kamuoliuko. Atrodo, kad abi pusės vienodos. Itališko nebandžiau. Pradžioje surinkau 244 akis (su pynės, nugara ir priekiu, nes mezgu viską kartu). Taip pat galvoju, ar nebus per siaura.

Nu *****. doh.gif As 223 uzsidejau. g.gif
Atsakyti