Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(kacumota @ 2008 08 23, 07:56)
Ramu.Poliruojat virbalus ir pirstelius miklinat mirksiukas.gif As vakar jau kazka bandziau pradet.Pirma bandyma ardziau,nes blogai akiu paskaiciavau ir per daug gavosi.Antru bandymu,vis dar mastau ar nebus per mazai.Sunku pamatuot,kada akiu daug,o virbalu ilgio neuztenka.Stulpeliu apacioj nedariau visai,mezgu dvigubu perliniu rastu ir siek tiek storesne pyne.

Aš jau ištraukiau iš dėžės siūlus, virbalus, peržiūrėjau schemas. Pasiruošusi darbui. Laukiu pirmadienio, nes megztuką noriu baigti.

Iš kokių siūlų ir kokio numerio virbalais tu mezgi?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 08 23, 11:52)
Ardysiu ka nuneriau...
Gerai, kad ir paklausiau... o tai as vis masciau - kaip pataikyt ploti, nu vis baisu, kad bus arba per platus arba per siauras... o jeigu nerciau ratu - galesiu gi karts nuo karto pasimatuot... ACIU
kol parasiau iuriu jau ir foto yra.

Beje, o toj vietoj kur susitinka stulpeliai ir skirtingas puses - nelabai matosi?
Taip paklausiau, kad suprantu kogero tik as  lotuliukas.gif  Turejau omenyj ta vieta, kur pradedi nert zemyn ir poto vel neri aukstyn ties rankovem...

Aš pečius nert pradėjau nuo kaklo, o paskui tęsiau toliau rankoves. Na tokias juostas įnėriau pečiams.
Atsakyti
Pradėjau liemenę koriuku. Visai nesunkus tas raštelis, kai išsiaiškini. Tik aprašymas labai sumaltas.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 08 23, 12:21)
Aš pečius nert pradėjau nuo kaklo, o paskui tęsiau toliau rankoves. Na tokias juostas įnėriau pečiams.

Paklausiu kaip ziopla vista, bet toks jau gyvenimas - kartais kol daeina, tai kaip zirafai per ilga kakla...verysad.gif
nu niekaip nesuprantu kaip tu nerei. Nunerei petis 4 atskirai, poto prie kaklo po 2 sujungei ir tada kazkiek paneru pradejai nert ratu? blush2.gif doh.gif
Niekaip nedaeina - nu pazastu iki apacios butu kaip ir aisku - bet kokiam pavidale ta dali iki pazastu pritempt? blink.gif unsure.gif

Kalba eina apie prieki ir nugara... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 rugpjūčio 2008 - 15:06
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 23, 11:54)
Aš jau ištraukiau iš dėžės siūlus, virbalus, peržiūrėjau schemas. Pasiruošusi darbui. Laukiu pirmadienio, nes megztuką noriu baigti.

Iš kokių siūlų ir kokio numerio virbalais tu mezgi?

Siulai 100 procentu akrilanas.100 gr-230 m.Virbalai 3,5.
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 08 24, 12:27)
Pradėjau liemenę koriuku. Visai nesunkus tas raštelis, kai išsiaiškini. Tik aprašymas labai sumaltas.

Pasakok koks siulas,kokio nr.virbalai?Smagu,kad daugeja sito grozio mezgeju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 08 20, 18:15)
Kas dar nemezget siulau draugiskai pulti narpulinti sita grozi
user posted image
Su kompanija smagiau ir i tema ,taip sakant mirksiukas.gif
Taigi,ar kas jungiates?

as ir eilej turiu sita. dar neriu sukne, kuria damusiu kaip nors iki kitos vasaros. o mintyse tik sis megztinukas. eisiu siulu ir prisijungsiu. turbut is pusvilnes....
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 08 24, 16:03)
Paklausiu kaip ziopla vista, bet toks jau gyvenimas - kartais kol daeina, tai kaip zirafai per ilga kakla...verysad.gif
nu niekaip nesuprantu kaip tu nerei. Nunerei petis 4 atskirai, poto prie kaklo po 2 sujungei ir tada kazkiek paneru pradejai nert ratu? blush2.gif  doh.gif
Niekaip nedaeina - nu pazastu iki apacios butu kaip ir aisku - bet kokiam pavidale ta dali iki pazastu pritempt? blink.gif  unsure.gif

Kalba eina apie prieki ir nugara... unsure.gif

Net nežinau, kaip paaiškint. Tarp priekio ir nugaros, patį petį, nėriau sujungdama tuo rašteliu, tik be ananasų, tom tarpinėm juostelėm, o paskui jau ratu.

QUOTE(kacumota @ 2008 08 24, 16:56)
Siulai 100 procentu akrilanas.100 gr-230 m.Virbalai 3,5.
Papildyta:

Pasakok koks siulas,kokio nr.virbalai?Smagu,kad daugeja sito grozio mezgeju bigsmile.gif

Siūlai mano vilna ir kažkoks PES g.gif Mezgu 2 nr. Bet labai ilgai mezgasi, du kartus lėčiau nei įprastas raštas...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 08 23, 11:00)
Pradejau nert sita... Tik nesu isitikinus, kad gerai gausis... blush2.gif
Siulus nusipirkau "LINATE" 50proc medvilne, 50proc akrilas. Patiko kaina, storis, tai, kad gan svelnus ir labai geras metrazas. Neriu 1.75 vaseliu, o neriasi labai smagiai, nors ir letai...
prieki ir nugara nersiu stulpeliu su vienu umetimu... Graziau gal su 2 butu buve, bet labai retas gaunasi, tai nenorejau...

O kaip tau sekasi - gal jau numezgei prieki ir nugara?

aš mezgiau virbalais - tai priekį ir nugarą jau turiu, po to pagal 2 pav.3 schemą nuneriau petukus, o dabar ratu neriu rankovę, kol kas visai gerai gaunasi ax.gif
šito nertinio schema SM jau senokai buvau radus, bet ryžausi narplioti, tik rusų forume atradus, taip smulkiai išaiškintą, nesu didžioji mezgeja, reik man smulkiai ir aiškiai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,gal kas mezgate silta ziemini,pyniuota,uzsegama megztuka?o gal galit patarti kur ieskoti pavyzdeliu ar ideju?
Atsakyti
smile.gif Studija pasiziurek temoi ,,moteriski modeliai,,ten yra neblogu modeliuku tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles. Pagaliau pabaigiau savo sukne, reiks tik kad MB nufotkintu mane, tai paskui ikelsiu foto blush2.gif
Atsakyti
Na,merginos,reikia patarimo apie sokoledine liemene.Kol mezgu tiesiai galvos neskauda,bet ramybes neduoda tolimesne proceso dalis.
Rankoves isemai nuleisti mazdaug kaip visuose mezginiuose ar maziau?Kuriuo metu apmesti akis rankovems?Ir kada jas prijungti prie bendro darbo?Gal kazkokie protingi paskaiciavimai del reglano yra?Mezgant reglana viso darbo kartu kaip tai atrodo-mintyse pasidalini i atskiras dalis ir sumezgi is vienos ir kitos puses?Nelieka kokia akis per viduri? g.gif
Nu negaliu ramiai megzt,bandau isivaizduot
Atsakyti