Jau tapkučių koks grožis labai įdomu kaip ten tas procesas vyksta
Papildyta:
grzus jusu darbeliai.Nors ir pati neriu staltieses ir serveteles bet tokiu dar ne bandziau
QUOTE(RSebes @ 2008 11 04, 13:23)
na pasirodau ilgai zadeta parodyt megztukely
gražu, o jau spalvytė
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 11 04, 11:29)
gražu, o jau spalvytė
na man ir ta spalvyte labai patiko ...
Pabaigiau savo Langorios liemene, bet kazkaip labai negraziai man kalnierius atrodo, skystas koks tai, nesuprantu kas net taip, gal per daug nugaros linijai ir krutines palikau, tai tiesiai numezgant stovi negraziai reiks ardyti vėl....
as nugaroj isvis neisemiau kaklo, tik priekinej daly ir pagrinde ties pynem, o pati kalnieriu pusiau anglisku rastu mezgiau: vienoj eil 1 g.a.,1b.a. kitoj gera ismezgam geraja o bloga nukeliam su uzmetimu. gaunas storas standus ir stacias, bent jau man.
QUOTE(Akire3 @ 2008 11 04, 16:40)
as nugaroj isvis neisemiau kaklo, tik priekinej daly ir pagrinde ties pynem, o pati kalnieriu pusiau anglisku rastu mezgiau: vienoj eil 1 g.a.,1b.a. kitoj gera ismezgam geraja o bloga nukeliam su uzmetimu. gaunas storas standus ir stacias, bent jau man.
na vakare pabandysiu pasirodyti, tik saguciu neturiu dar, kazkaip keistai jis man atrodo...
grazu ir spalvyte man labai labai paskutiniu metu tamsiai melyna labai grazi man pasidare
[quote=RSebes,2008 11 04, 13:23]
[quote=RSebes,2008 11 04, 13:23]
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.