Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Capricorn @ 2008 10 29, 17:48)
Sveikos bigsmile.gif
radau jūsų temulką ir norėčiau prisijungti...
esu irgi virbaliukų fanė blush2.gif

Sveika užklydus biggrin.gif , kuo mūsų daugiau tuo ir idėju daugiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, gal uzmatet, kur Vilniuj storu mocheriniu siulu nusipirkt - keik ieskau, visi plonyciukai, o parasyta,kad skraistei reik storu mocheriniu siulu 200 g. ir 12 numerio virbalu, tai tie plonyciukai netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 10 30, 08:05)
Akire, o tu pabandyk tą apačia ripsu megzti.., kad ir spalvotai.., tuomet tikrai nesiraitys..  ax.gif
O dėl meeto, tai negaliu, nes labai jau gražią datą pasirinkot..  blush2.gif

vakar vyras su dukra grieztai pasake - negrazu, ir isardziau ka pradejus. nors man gal ir grazu. dar por dienu pamastysiu ka daryt.mano siulu spalva panasi kaip sios temos fonas ant kurio musu postai, tik daug sviesesne, norejau apnert kokia ryskia turkio spalva ir dar kokia nors....subalamutino seima....
del meeto viskas aisku, paziurejau tavo duomenis....maniau kad sitiek sukniu prinerus ir dar kuklinies biggrin.gif
QUOTE(aaagnex @ 2008 10 30, 11:32)
jei gerai iziuriu, tai man atrodo, kad cia paprasciausiai kvadratinis kaklas padarytas, o jau poto apneriant paformuojamas, nes ziurint iskirptes krastus matosi, kad akys tiesiai aukstyn...
Sita planuose ir as turiu  bigsmile.gif Bet su mano tempais tai tiktina tik kitiems metams  unsure.gif

aciu uz ideja, ziuresim kaip cia man gausis

QUOTE(batareika @ 2008 10 30, 13:20)
Na va, mano "garbanius" jau gatavas...
user posted image

mano tip top toks buvo, labai grazu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 30 spalio 2008 - 15:18
Kaip Jūs į tai, kad visus plepesiukus perkeltumėm štai čia ?
Atsakyti
Gal pabaikim šitą temukę? g.gif juk susirinkusios plepa tos pačios mezgėjėlės rolleyes.gif
Atsakyti
Va ir mano "Longoriskoji" biggrin.gif
http://public.fotki....mano-mezginiai/
bet man kazkas joje nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2008 10 30, 19:20)
Gal pabaikim šitą temukę?  g.gif  juk susirinkusios plepa tos pačios mezgėjėlės  rolleyes.gif

Tai mes ją pabaigsim irnesakyk.gif ir kitą sukursim, anoji tema skirta plepesiukams apie viska, tiesiog bendras pomegis jungia. Tiesiog kad neteršt konkrečių temų.. O šioje temoje mezgame, neriame kolektyviai.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotita @ 2008 10 30, 19:24)
Va ir mano "Longoriskoji"  biggrin.gif
http://public.fotki....mano-mezginiai/
bet man kazkas joje nepatinka  doh.gif

O ant savęs pasirodyt nenori? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 30 spalio 2008 - 19:26
QUOTE(bielra @ 2008 10 30, 19:27)
Tai mes ją pabaigsim  irnesakyk.gif  ir kitą sukursim, anoji tema skirta plepesiukams apie viska, tiesiog bendras pomegis jungia. Tiesiog kad neteršt konkrečių temų..  O šioje temoje mezgame, neriame kolektyviai..  mirksiukas.gif
Papildyta:
O ant savęs pasirodyt nenori?  mirksiukas.gif

Kad dabar nera kam nufotkint g.gif ant saves nebent 6dieni koki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 10 30, 16:16)
mano tip top toks buvo, labai grazu....

Kodėl buvo? Ne sau mezgei? Pas mane tai kažkaip gaunas MAN MAN ir tik MAN.. Na dar vaikams retkarčiais lotuliukas.gif
Atsakyti
na pleputes rodykit ka nuveiket biggrin.gif ,kolkas matau tik plepat bigsmile.gif , matyt auksinem idejom dalinates biggrin.gif na as jau nusinarpliojau viena toky megztukely, tik niekaip neprisiruosiu nufotkint blush2.gif gal vakare pasirodysiu, kai vyras nufotkints ax.gif
beje norejau paklaust gal kas mezgat ir paskui parduodat blush2.gif noreciau suzinot kokios kainos... g.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles! 4u.gif
As irgi skaiciau, skaiciau cia pas jus, ir nusprendziau, kad megsiu "Evos liemene" lotuliukas.gif Kaip originalu lotuliukas.gif Tai va, susiradau ta koriuko rasta, labai graziai gaunasi, bet kad jis toks nukrypes gabalas gaunasi. Na pasvires i kaire puse. Suprantu kodel taip yra, bet gal galit pasiulyt ka padaryti, kad taip nebutu? As pirma karta mezgu is nuotraukos, ne pagal aprasyma su schemute. Busiu begalingai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 10 31, 09:50)
Kodėl buvo? Ne sau mezgei? Pas mane tai kažkaip gaunas MAN MAN ir tik MAN.. Na dar vaikams retkarčiais  lotuliukas.gif

pragulejo metus spintoj, uzsigejau gal du kart ir neusprendziau kad NE MAN lotuliukas.gif tiksliau spalva ne mano....

QUOTE(juruze @ 2008 10 31, 10:58)
Sveikos, darbstuoles!  4u.gif
As irgi skaiciau, skaiciau cia pas jus, ir nusprendziau, kad megsiu "Evos liemene"  lotuliukas.gif  Kaip originalu  lotuliukas.gif  Tai va, susiradau ta koriuko rasta, labai graziai gaunasi, bet kad jis toks nukrypes gabalas gaunasi. Na pasvires i kaire puse. Suprantu kodel taip yra, bet gal galit pasiulyt ka padaryti, kad taip nebutu? As pirma karta mezgu is nuotraukos, ne pagal aprasyma su schemute. Busiu begalingai dekinga  4u.gif

man nebuvo nieks nukrype, tai net nezinau nei ka patart...
Atsakyti