QUOTE(angulyte @ 2008 10 21, 09:05)
Batareika - o kur tu matei po 8 lt? Aš Casa Lanoj po 15 lt mokėjau
Dėjau 10 akių ir sumezgiau 3 matkiukus
Akire,ir tu kur nors užmatei po 8 lt? Greit sakykit kur užmatėt - nes reikia kalėdom apsirūpint - tokius šalikėlius megsiu dovanų, aišku darysim visokių variacijų ir siūlų kombinacijų
Chimera - labai daili liemenė
Ir spalvytė tokia "vežanti", ir fasoniukas "grieko vertas"
man pernai parupino drauuge, kurios grupioke prienuose dirba siulu pardoj irgi po 8. paskui maciau casalanoj dvigubai brangiau, tai net peklausiau drauges, gal as jai nedamokejau. bet prienuose spalvos gal tik trys. o gyvenu prie 25 turgaus, tai maciau kad daug spalvu bet kainos neziurejau....
QUOTE(batareika @ 2008 10 21, 09:12)
Ojei... Auksinis šalikas
Draugė pirko nepamenu kurioj pardėj ar Savanoriuose prie Mituvos stotelės, ar nusileidus link centro nuo kalno kur ant kampo yra. Nzn nei adreso tos, bet sakė ten tikrai nebrangu. O aš tai bėgsiu už kokios valandos prie 25-mečio turgaus į tą.
Aš ten visad perku, tai dar ir nuolaidą duoda, kai daugiau perku.
o savanoriu parde kur priesais 'Zeruti' stotelej, tai jie kartu su 25 turgaus parde bendradarbiauja, tai pardaveja sake kad visu siulu asortimentas didesnis savanoriuose...
QUOTE(pupa@ @ 2008 10 21, 11:07)
ar gali kas nors pagelbeti šiuo klausimu?
siuo klausimu ardziau savo reglana tris kartus, o mezgiau viska kartu, tai patikek. is praktikos galiu pasakyt, kad kai nuleidi kiekvienoj eilej, tada gaunas vienodai, bet pritrukau is plocio akiu. kas antroj eilej gali nuleidinet tik kazkur po pazastim, kur nesimatys. o siaip skiriasi del to kad koriuko rastelyje yra dvi skirtingos akys( viena su uzmetimu, kita be), ir kai tu kiekvienoj gerojoj pusej suimi, gaunas vienodai, o kai tu kas antroj gerojoj pusej suimi - gaunas skirtingi suimimai.
nezinau ar tau cia kas aiskiau pasidare.
tas koriukas - tai kaip V raideles zigzagu issimete, jei jos eitu tik viena virs kitos - butu vienodi suimimai, o dabar jos keicia padeti, todel ir suemimai nevienodi.
turetum daryt suemimus kiekvienoj eilej.