Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(angulyte @ 2008 10 17, 18:27)
Mergytės pupytės, gal kuri mezgėte tą garbanotą šalikiuką iš spec.virvelinių siuliukų? Gal galėtumėte instruktažą pravest - kas ten kur ir kaip daroma...  blush2.gif

Ir dar turiu vieną klausimuką - gal kas mezgėte iš šitų siūliukų? http://www.auksarank.....163 copyp.jpg  Mane domina ar jie nekanda...  blush2.gif

Mezgiau iš abiejų biggrin.gif . Tie Smyrna tai kanda, bet aš nesu labai jautri, tai nekreipiu dėmesio, o mano mama ir sesuo yra labai jautrios "kandimams", tai joms labai kanda biggrin.gif .
Iš juosteliniu mezgiau, bet dėjau ir kitą siūlą pagrindui (angorą). Tas juosteles tik kas kelias eiles prikabindavau, nes mezgiau iš sintetinių. Iš vienų megzt neišėjo, pasileisdavo kažkaip ir tų bangelių nelikdavo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 10 17, 20:08)
Mezgiau iš abiejų  biggrin.gif . Tie Smyrna tai kanda, bet aš nesu labai jautri, tai nekreipiu dėmesio, o mano mama ir sesuo yra labai jautrios "kandimams", tai joms labai kanda  biggrin.gif .
Iš juosteliniu mezgiau, bet dėjau ir kitą siūlą pagrindui (angorą). Tas juosteles tik kas kelias eiles prikabindavau, nes mezgiau iš sintetinių. Iš vienų megzt neišėjo, pasileisdavo kažkaip ir tų bangelių nelikdavo  ax.gif .

Oi,kaip tau ačiū... 4u.gif Man tų Smirna spalvytė labai patiko, bet va kandimui aš laaaaabai jautri,taip,kad teks pasieškot švelnesnių pilkiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 10 17, 18:27)
Mergytės pupytės, gal kuri mezgėte tą garbanotą šalikiuką iš spec.virvelinių siuliukų? Gal galėtumėte instruktažą pravest - kas ten kur ir kaip daroma...  blush2.gif

Draugė jau 3-čią mezga, tik iš tų siūlų, jokių kitų nenaudoja. Jau ir aš užsimaniau, tai va šičia sakė pažiūrėt My Webpage
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 10 17, 20:27)
Draugė jau 3-čią mezga, tik iš tų siūlų, jokių kitų nenaudoja. Jau ir aš užsimaniau, tai va šičia sakė pažiūrėt My Webpage

as irgi mezgiau pernai, tik niekaip nesumasciau kaip rastu paaiskint. atidaviau puskei ta salikeli, sau kitu spalvu nusinarpliosiu. man jis toks solidus elegantiskas gavosi . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 14, 11:49)
Na va - dabar jau viskas kartu: mezginio akiu ir eiliu skaiciuokle, bei reglano linijos skaiciuokle yra cia  4u.gif

p.s. reglano skaiciuokle yra kitam excel'inio failo lape...  4u.gif

Rašo TOKIO FAILO NĖRA....sad.gif
Atsakyti
nu kazkas pasigudrino ji istrinti gun_bandana.gif: gun_bandana.gif: gun_bandana.gif: uznizo pirstai.... verysad.gif

idejau vel: Mezginio akiu, eiliu ir reglano linijos skaiciuokle

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 10 17, 21:27)

QUOTE(Akire3 @ 2008 10 17, 22:09)
as irgi mezgiau pernai, tik niekaip nesumasciau kaip rastu paaiskint. atidaviau puskei ta salikeli, sau kitu spalvu nusinarpliosiu. man jis toks solidus elegantiskas gavosi . thumbup.gif

Jūs nesupykit, bet man tundrai nedaeina.... blush2.gif Kad tą juostelę ant virbalo veri suprantu, o kaip antra eilė mezgasi - kokio papildomo siūliuko reikia ar ten vėl kabini su kitu virbalu ir trauki per uždėtas akis.... blush2.gif Gal kai siūlus nusipirksiu ior pamėginsiu viskas iškart paaiškės, bet dabar noriu išsiaiškint viską, o tada pulsiu megzt. Žadu šiandien į Casą Laną pavažiuot siūliukų nusiopirkt
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 18, 10:01)
nu kazkas pasigudrino ji istrinti gun_bandana.gif: gun_bandana.gif: gun_bandana.gif: uznizo pirstai....  verysad.gif
idejau vel: Mezginio akiu, eiliu ir reglano linijos skaiciuokle
4u.gif

Parsisiunčiau. Reiks bandyti.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 10 18, 09:02)
Jūs nesupykit, bet man tundrai nedaeina....  blush2.gif  Kad tą juostelę ant virbalo veri suprantu, o kaip antra eilė mezgasi - kokio papildomo siūliuko reikia ar ten vėl kabini su kitu virbalu ir trauki per uždėtas akis....  blush2.gif  Gal kai siūlus nusipirksiu ior pamėginsiu viskas iškart paaiškės, bet dabar noriu išsiaiškint viską, o tada pulsiu megzt. Žadu šiandien į Casą Laną pavažiuot siūliukų nusiopirkt

kai nusipirksi ir pameginsi - tikrai iseis, man kai teoriskai aiskino, irgi niekaip nedavejo. uzsimeti 10-12 tu vadinamu akiu, ziurint kokio plocio salikiukas. o antra eile pavaizduota idetoj nuorodojtarp 3 ir 4 nr paveikslu. uzkabini vel ta virvelini siula ir istrauki pro turima aki ir t.t. sekmes, nusimezga laaaaaabai greit. o su pardaveja kai pasitari, tai dar ivairiu variantu mezgimo yra....
Atsakyti
Na, idomumo delei, pabandziau jusu siulomu variantu megzti virvelini salikeli.
Ir siaubingai neekonomiskas budas!!
Ka as numezgiau vien is virveles gal kokius 2cm, tai ant jau numegzto pagrndo buciau prinerusi kokius 10cm doh.gif
Ir jau tikrai ne greiciau blush2.gif
Atsakyti
Mergaites,padekit ax.gif ,kaip angliski stulpeliai mezgasi.Pagal knygos aprasyma man nesigauna doh.gif
Atsakyti
As irgi gundausi, gundausi biggrin.gif isbandyti Langorios liemene, tik reikia siulu nusipirkti. Mastau kokia spalva, gal pilka irgi neblogai atrodytu g.gif O del to koriuko tai ji turbut irgi pakeisiu paprastu perliniu, nereikes tada pyniu atskirai megzti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerine: 18 spalio 2008 - 20:02