Laukite, laukite. Nors akių skaičius nuo siūlų priklauso. Sesė nešioja 34-36 dydį. Mano manymu, liemenė jai šiek tiek per siaura, nors sesei patinka. Taigi nežinau, ar reikalingas tas akių skaičius. Geriausia iš savo siūlų numegzti, pamatuoti ir tada skaičiuoti. O virbalai, atrodo, 2,5 dydžio buvo.
Mezgiau sukryžiuotom akim. Kažkaip vieną kartą į priekį, kitą atgal.
Džiaugiuosi, kad susirinko kompanija šiai liemenei, o tai neiašku, kada numegzčiau
QUOTE(Editule @ 2008 08 21, 12:24)
Bet kaip dabar vakaro sulaukti,jau dabar rankas niezti
mano patirtis mezgant šią liemenę kiek kitokia kaip tik baiginėju kaklą.... aš mezgiau tikruoju koriuko raštu(dvi savaites vargau, kol remdos deka perpratau koriuką. AČIŪ JAI ), tad pynes patarčiau megzti atskirai, nes man labai skyrėsi raštai(koriuko ir pynės) ir numezgus juos kartu, mezginys skersavosi, tad teko ardyti ir pradėti vėl iš naujo. ir beje, susimezgė daug siūlų.... sumezgiau 3*100gr.200mt. ir kaklui dar pritrūkau dabar svarstau kaip gražiai užbaigti mezgiau virbalais Nr. 5 ir dėjau 60 akių
P.S. tikrasis koriukas tikrai nėra sunkus ir daug skaičiuoti nereikia
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 08 21, 12:37)
mano patirtis mezgant šią liemenę kiek kitokia kaip tik baiginėju kaklą.... aš mezgiau tikruoju koriuko raštu(dvi savaites vargau, kol remdos deka perpratau koriuką. AČIŪ JAI ), tad pynes patarčiau megzti atskirai, nes man labai skyrėsi raštai(koriuko ir pynės) ir numezgus juos kartu, mezginys skersavosi, tad teko ardyti ir pradėti vėl iš naujo. ir beje, susimezgė daug siūlų.... sumezgiau 3*100gr.200mt. ir kaklui dar pritrūkau dabar svarstau kaip gražiai užbaigti mezgiau virbalais Nr. 5 ir dėjau 60 akių
Papasakok kaip ta koriuka ismegzti,bandziau pagal rasta info,bet kazkaip netaip vis tiek iseina
QUOTE(Editule @ 2008 08 21, 12:43)
Papasakok kaip ta koriuka ismegzti,bandziau pagal rasta info,bet kazkaip netaip vis tiek iseina
Štai čia remda (tikiuosi ji nesupyks, kad pasidalinsiu su visomis ) laaabai gražiai viską paaiškino
QUOTE(aaagnex @ 2008 08 21, 09:38)
ziuriu skaiciau, skaiciau ir parasiau, kad tik pati zinau apie ka kalbu...
permasciau - pabandziau nert, is esmes visai nieko, bet gal visgi is maxi siulu graiau nutu... Jauciu atidesiu pavasariop...
permasciau - pabandziau nert, is esmes visai nieko, bet gal visgi is maxi siulu graiau nutu... Jauciu atidesiu pavasariop...
tai juk šalčiai dar už kalnų galima ir rudeniop pasipuošti
tiesa aš mezgiau priekį ir nugarą virbalais, viena pusė tik geros- kita išvirkščios akys, tai apačia šiek tiek sukasi, bet tikiuos, kai apsiners apačia ananasais, viskas išsilygins
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 08 21, 12:37)
o štai pasirodau kas man gavosi tik dar sagų trūksta
QUOTE(eya @ 2008 08 21, 12:12)
Tai kad is tokio dydzio nuotraukos nieko nesimato. Idek, jei turi, didesne
Tai va, kad tik tokią turiu Tai ir vargstu, išsididinu, kiek eina, bet vistiek neišskaitau Matyt, teks pačiai improvizuot
QUOTE(Editule @ 2008 08 21, 10:39)
O koks cia rastas kur vietoj koriuko
Rusaitės šio modelio aprašymą turi išsivertę,tai ten tas koriukas kaip rašo 1blog. 1 ger.,o kitoje eilėje keičia vietomis.
Rodos,toks raštas vadinamas perliniu.
QUOTE(zuikad @ 2008 08 21, 11:49)
dekui netikėtai uz schemute, man viskas tinka
Į sveikatytę