Gal kas nori jungtis? Imuosi šito šiltuko
QUOTE(bielra @ 2008 10 06, 20:45)
lemene
QUOTE(bielra @ 2008 10 06, 18:45)
liuks atrodai
Sveikos auksarankės .
Aš irgi turiu klausimą dėl tos garsiosios "Evos liemenės"
Kaip jūs ją mezgėte: reglanu iš viršaus ar iš apačios, dalimis ar bendrai ant apvalių virbalų. Aš irgi noriu ją pradėti megzti, bet nežinau kokią sistemą pasirinkti.
Ir dar noriu paklausti ar esate kas nors mezgę šį megztuką:
Kaip jūs ją mezgėte: reglanu iš viršaus ar iš apačios, dalimis ar bendrai ant apvalių virbalų. Aš irgi noriu ją pradėti megzti, bet nežinau kokią sistemą pasirinkti.
Sveikos auksarankės Ir as noriu pasakyti keletą žodelių apie Bielros liemenę Viskas labai graziai ir kruopšciai padaryta, gera spalva, o ant modelio gyvai isvis gerai atrodo
Tik...aš akcentuočiau tą vienintelę sagelę,reikėtų efektingesnės , dabar ji gan kuklokai atrodo, tokia maža, bespalvė...Ir, prie tokios liemenės marškinėliai nekaip žiūrisi, nes jos kaklas aukštokai užbaigtas, taigi kalnieriukus nei išimti ant viršaus, nei palikti viduje po liemene. Geriausiai tinka trikotažinės bliuzelės apvaliu ar laivelio formos kaklu.
Tikiuosi Bielra nesupyks už pastebėjimus
Tik...aš akcentuočiau tą vienintelę sagelę,reikėtų efektingesnės , dabar ji gan kuklokai atrodo, tokia maža, bespalvė...Ir, prie tokios liemenės marškinėliai nekaip žiūrisi, nes jos kaklas aukštokai užbaigtas, taigi kalnieriukus nei išimti ant viršaus, nei palikti viduje po liemene. Geriausiai tinka trikotažinės bliuzelės apvaliu ar laivelio formos kaklu.
QUOTE(nerine @ 2008 10 08, 14:17)
Sveikos auksarankės Ir as noriu pasakyti keletą žodelių apie Bielros liemenę Viskas labai graziai ir kruopšciai padaryta, gera spalva, o ant modelio gyvai isvis gerai atrodo
Tikrai nepykstu už pastebėjimus , tik noriu apgynti savo liemenę..
Nuotraukoje prastai matosi, bet kalnieriukai yra išimti ant viršaus..
Sagutė laikina, laukiu kol vienos sesytės man pagamins gražią segę..
O prie marškinukų ši liemenę žiūrisi geriausiai.., nei prie golfo, nei prie bliuskučių - ji netinka! Išsimatavau viską..
Dėkui ir už pastebėjimus ir komplimentus...
Tuomet viskas šaunu Smalsu pasidarė dėl sagės gal paskui pasirodysi
laba diena,
As taip pat jau i pabaiga sita apdara, tik savaip... nes seniai issisaugojau pavyzdi, o dabar apsedo baisi mezgimo manija tai ir pradejau, bet buvau pamirsus is kur ta pvz istraukiau nelabai man aisku, ar tiks rankoves, siandien pabandysiu susiut
Daug graziu ideju cia radau, sekmes, mezgejoms
QUOTE(zavin @ 2008 10 05, 15:29)
As taip pat jau i pabaiga sita apdara, tik savaip... nes seniai issisaugojau pavyzdi, o dabar apsedo baisi mezgimo manija tai ir pradejau, bet buvau pamirsus is kur ta pvz istraukiau nelabai man aisku, ar tiks rankoves, siandien pabandysiu susiut
Daug graziu ideju cia radau, sekmes, mezgejoms
O as siandien savo sarafano kiek buvau nunerus beveik viska isardziau ieskau dabar kito rasto nerimo
O idomu kaip reiktu platinti ties klubais toki rasta (virsutini)
http://picasaweb.goo...929788214282770
http://picasaweb.goo...929788214282770
QUOTE(babouziuke @ 2008 10 08, 10:32)
Sveikos auksarankės .
as mezgu is apacios i virsu iskart prieki ir nugara ant normaliu virbalu, nes ji gi priekyje atsisega....pynes ir kalnierius atskirai...rankoves veliau prijungiant....pavartyk temele, daug info rasi tikrai , nes jau kartojames
QUOTE(bielra @ 2008 10 08, 14:33)
Tikrai nepykstu už pastebėjimus , tik noriu apgynti savo liemenę..
O prie marškinukų ši liemenę žiūrisi geriausiai.., nei prie golfo, nei prie bliuskučių - ji netinka! Išsimatavau viską..
nezianu man toj foto paskutinej labai liuks atrodo - tokia elegantiska, nu gal saga irgi keisciau. bet cia jau issprestas reikalas.
o mane tai ta liemen jau uzk...o. numezgiau jau su rankovem. prisimatuoju, tas rankoves kazkaip tempia. o kad pamegzt i virsu neliko akiu rankoves i ploti ir t.t. kaangi zinau kad tikrai galiu padaryt geriau - isardziau trecia kart iki pazastu, sedziu pikta kaip sirse... ten darbo vienai normaliai dienikei, bet kad nieks man jos neisraso laisvos taip su pribegimais ir prisidirbu.o tikrai nera sudetinga. normaliom rankovem arba atskirai jas mezgant jau seniai baigus buciau