Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Gal kas nori jungtis? Imuosi šito šiltuko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O gal kas norit man į kompaniją? Pradėjau šitą sijonuką user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 07 spalio 2008 - 08:32
QUOTE(bielra @ 2008 10 06, 20:45)
Ačiū mergikės..  4u.gif , o dabar liemenė ant manęs..  ax.gif

user posted image

4u.gif lemene thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 10 06, 18:45)
Ačiū mergikės..  4u.gif , o dabar liemenė ant manęs..  ax.gif

liuks atrodai thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif .
Aš irgi turiu klausimą dėl tos garsiosios "Evos liemenės"
Kaip jūs ją mezgėte: reglanu iš viršaus ar iš apačios, dalimis ar bendrai ant apvalių virbalų. Aš irgi noriu ją pradėti megzti, bet nežinau kokią sistemą pasirinkti.

Ir dar noriu paklausti ar esate kas nors mezgę šį megztuką:
user posted image
Atsakyti
Sveikos auksarankės smile.gif Ir as noriu pasakyti keletą žodelių apie Bielros liemenę blush2.gif Viskas labai graziai ir kruopšciai padaryta, gera spalva, o ant modelio gyvai isvis gerai atrodo thumbup.gif
Tik...aš akcentuočiau tą vienintelę sagelę,reikėtų efektingesnės mirksiukas.gif , dabar ji gan kuklokai atrodo, tokia maža, bespalvė...Ir, prie tokios liemenės marškinėliai nekaip žiūrisi, nes jos kaklas aukštokai užbaigtas, taigi kalnieriukus nei išimti ant viršaus, nei palikti viduje po liemene. Geriausiai tinka trikotažinės bliuzelės apvaliu ar laivelio formos kaklu.
Tikiuosi Bielra nesupyks už pastebėjimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2008 10 08, 14:17)
Sveikos auksarankės smile.gif Ir as noriu pasakyti keletą žodelių apie Bielros liemenę blush2.gif  Viskas labai graziai ir kruopšciai padaryta, gera spalva, o ant modelio gyvai isvis gerai atrodo thumbup.gif
Tik...aš akcentuočiau tą vienintelę sagelę,reikėtų efektingesnės mirksiukas.gif , dabar ji gan kuklokai atrodo, tokia maža, bespalvė...Ir, prie tokios liemenės marškinėliai nekaip žiūrisi, nes jos kaklas aukštokai užbaigtas, taigi kalnieriukus nei išimti ant viršaus, nei palikti viduje po liemene. Geriausiai tinka trikotažinės bliuzelės apvaliu ar laivelio formos kaklu.
Tikiuosi Bielra nesupyks už pastebėjimus mirksiukas.gif

Tikrai nepykstu už pastebėjimus 4u.gif , tik noriu apgynti savo liemenę.. biggrin.gif
Nuotraukoje prastai matosi, bet kalnieriukai yra išimti ant viršaus..
Sagutė laikina, laukiu kol vienos sesytės man pagamins gražią segę.. ax.gif
O prie marškinukų ši liemenę žiūrisi geriausiai.., nei prie golfo, nei prie bliuskučių - ji netinka! schmoll.gif Išsimatavau viską.. doh.gif
Dėkui ir už pastebėjimus ir komplimentus... rolleyes.gif
Atsakyti
Tuomet viskas šaunu thumbup.gif Smalsu pasidarė dėl sagės mirksiukas.gif gal paskui pasirodysi ax.gif
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(zavin @ 2008 10 05, 15:29)
Sveikutės mergaitės.Pradėjau ir aš megzti jau gal visų numegzta Evos L liemenę.

user posted image

As taip pat jau i pabaiga sita apdara, tik savaip... blush2.gif nes seniai issisaugojau pavyzdi, o dabar apsedo baisi mezgimo manija tai ir pradejau, bet buvau pamirsus is kur ta pvz istraukiau doh.gif nelabai man aisku, ar tiks rankoves, siandien pabandysiu susiut g.gif

Daug graziu ideju cia radau, sekmes, mezgejoms 4u.gif
Atsakyti
O as siandien savo sarafano kiek buvau nunerus beveik viska isardziau verysad.gif ieskau dabar kito rasto nerimo unsure.gif
Atsakyti
O idomu kaip reiktu platinti ties klubais toki rasta (virsutini) g.gif
http://picasaweb.goo...929788214282770
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(babouziuke @ 2008 10 08, 10:32)
Sveikos auksarankės  4u.gif .
Aš irgi turiu klausimą dėl tos garsiosios "Evos liemenės"
Kaip jūs ją mezgėte: reglanu iš viršaus ar iš apačios, dalimis ar bendrai ant apvalių virbalų. Aš irgi noriu ją pradėti megzti, bet nežinau kokią sistemą pasirinkti.

Ir dar noriu paklausti ar esate kas nors mezgę šį megztuką:
user posted image

as mezgu is apacios i virsu iskart prieki ir nugara ant normaliu virbalu, nes ji gi priekyje atsisega....pynes ir kalnierius atskirai...rankoves veliau prijungiant....pavartyk temele, daug info rasi tikrai , nes jau kartojames

QUOTE(bielra @ 2008 10 08, 14:33)
Tikrai nepykstu už pastebėjimus  4u.gif , tik noriu apgynti savo liemenę..  biggrin.gif
Nuotraukoje prastai matosi, bet kalnieriukai yra išimti ant viršaus..
Sagutė laikina, laukiu kol vienos sesytės man pagamins gražią segę..  ax.gif
O prie marškinukų ši liemenę žiūrisi geriausiai.., nei prie golfo, nei prie bliuskučių - ji netinka!  schmoll.gif  Išsimatavau viską..  doh.gif 
Dėkui ir už pastebėjimus ir komplimentus...  rolleyes.gif

nezianu man toj foto paskutinej labai liuks atrodo - tokia elegantiska, nu gal saga irgi keisciau. bet cia jau issprestas reikalas.
o mane tai ta liemen jau uzk...o. numezgiau jau su rankovem. prisimatuoju, tas rankoves kazkaip tempia. o kad pamegzt i virsu neliko akiu rankoves i ploti ir t.t. kaangi zinau kad tikrai galiu padaryt geriau - isardziau trecia kart iki pazastu, sedziu pikta kaip sirse... ten darbo vienai normaliai dienikei, bet kad nieks man jos neisraso laisvos lotuliukas.gif taip su pribegimais ir prisidirbu.o tikrai nera sudetinga. normaliom rankovem arba atskirai jas mezgant jau seniai baigus buciau
Atsakyti