QUOTE(Akire3 @ 2008 09 29, 19:47)
bielra tu tikiuos nesupykai del mano ankstesnio posto.
siaip tai labai daili liemene, man tokio biski kinietisko tipo, kaip taisyt neisivaizduoju, neesu nerimo meistre. o gal eitu kaip nors sutvirtint ta krasta su kokia juostele ar gumele ineriant, neisivaizduoju. bet itariu rasta teks keist. bet siaip labai simpatiska.
as sedziu prie savo pazastu...ir stradalinu...bet mezgu kaip gausis taip. mazius susirgo, mamai virbalu nenori duot ...bet kovoju..
bielra o gal vaselio nr pamazink, neisivaizduoju...
siaip tai labai daili liemene, man tokio biski kinietisko tipo, kaip taisyt neisivaizduoju, neesu nerimo meistre. o gal eitu kaip nors sutvirtint ta krasta su kokia juostele ar gumele ineriant, neisivaizduoju. bet itariu rasta teks keist. bet siaip labai simpatiska.
as sedziu prie savo pazastu...ir stradalinu...bet mezgu kaip gausis taip. mazius susirgo, mamai virbalu nenori duot ...bet kovoju..
bielra o gal vaselio nr pamazink, neisivaizduoju...
matyt tie tempai man ir pakišo koją! Norėjosi kaip geriau, o išėjo kaip visada! Na nieko.., atvėsiu truputuką, o tada kažką galvosiu, nes dabar net žiūrėt į tą pusę nenoriu..
Čia vąšelis visu Nr. mažesnis.., pabandysiu gal dar ne kiekviena kvadračiuką, o kas antrą apnerti.., bet tada skylės bus didelės, ai...
Va čia gal geriau matosi kas yra daryta..