Viskas gerai,merginos.Griebkit drasiai ir butinai viskas pavyks,netgi,jeigu ir ne is karto.Bet kai yra dyyyyyyyydelis noras viska galima padaryt
Pas mane krize su šokoledine.Nebezinau kas ne taip.Kazkas del apykakles,neteisingai pasirinktas plotis ir rastas...gal...Ziuri ji i mane as ziuriu i ja...
Pas mane 11 cm. plotis ir vistiek atrodo per plati.Ir nuo rasto rieciasi atgal. Siandien dar paziuresiu i ja...
Nekreipkit demesio i ta Pievos19 amziais jinai nepataiko nei i konteksta, nei i tema... neveltui nikas toks atseit renkasi zinuciu skaiciu
Tas kakavinis man labai labai ir isvis, kai pavartai tas mezgimo/nerimo temas - tai pradedi visko noret...
Tas kakavinis man labai labai ir isvis, kai pavartai tas mezgimo/nerimo temas - tai pradedi visko noret...
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 16, 08:53)
... kai pavartai tas mezgimo/nerimo temas - tai pradedi visko noret...
o aš galvojau, kad man vienai taip
QUOTE(kacumota @ 2008 09 16, 06:54)
Viskas gerai,merginos.Griebkit drasiai ir butinai viskas pavyks,netgi,jeigu ir ne is karto.Bet kai yra dyyyyyyyydelis noras viska galima padaryt
Pas mane krize su šokoledine.Nebezinau kas ne taip.Kazkas del apykakles,neteisingai pasirinktas plotis ir rastas...gal...Ziuri ji i mane as ziuriu i ja...
nepyk bet toks juokas paeme.gal kad zinau kad ir manes ta apykakle laukia...
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 16, 07:39)
Aš permezgiau apykaklę 2,5 numerio virbalais. Gavosi tankiau. Mezgiau ne tokią plačią. Liko prisiūti.
Saunuole, prasom prisisiut ir pasimaivyt mums, o mes seile varvinsim...
o man vakar teko malonumas sugaugyt vaiko paardyta koriuka...tai nuardziau tris eiles kol visas akis tvarkingai susigaudziau...ziauru, bet vilties pabaigt neprarandu. ardymo pliusas isejo i nauda, kad mezginys buvo nuimtas nuo virbalu ir as tipo prisimatavau ar ne siaura. tai viskas liuks ir toks siltas pasirode, nors jo tik kokia 20 cm aukscio turiu
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 16, 09:53)
Nekreipkit demesio i ta Pievos19 amziais jinai nepataiko nei i konteksta, nei i tema... neveltui nikas toks atseit renkasi zinuciu skaiciu
taip, paziurejus i nicka - visskas aisku
bet manau, kad zinuciu skaiciu galima surinkti ir kitokiu budu
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 09 16, 21:28)
o aš galvojau, kad man vienai taip
ne vienai, ne vienai cia yra liga, baisi liga, uzkreciama ir deja, neisgydoma...
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 17, 11:30)
nepyk bet toks juokas paeme.gal kad zinau kad ir manes ta apykakle laukia...
o man vakar teko malonumas sugaugyt vaiko paardyta koriuka...tai nuardziau tris eiles kol visas akis tvarkingai susigaudziau...ziauru, bet vilties pabaigt neprarandu. ardymo pliusas isejo i nauda, kad mezginys buvo nuimtas nuo virbalu ir as tipo prisimatavau ar ne siaura. tai viskas liuks ir toks siltas pasirode, nors jo tik kokia 20 cm aukscio turiu
oi, kaip as jums pavydžiu, visoms, kurios tą koriuką įvaldė. aš dar tik ruošiuosi tam procesui. ir vis labiau kyla noras to šokoledo
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 17, 16:46)
...oi, kaip as jums pavydžiu, visoms, kurios tą koriuką įvaldė. aš dar tik ruošiuosi tam procesui. ir vis labiau kyla noras to šokoledo
kai perpranti, tai nėra sunku ir skaičiuoti beveik nereikia bet kaip smagu užtat nešioti ir šilta
tame ir bėda, kad niekaip neperprantu
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 09 17, 23:15)
1 akis išmezgama kartu su užmetimu gerąją