Tikra grožybė
[quote=gadget3,2008 09 15, 08:02]
Aisku, junkis!!!
As su savo didplediniu darbu tai leidziu sau tik pasvaigt ir pasidairyt, ir labbai saunu, kai mano uzmatymas kam patinka
Va, dar viena dailu cardigan tipo megztuka uzmaciau ir atnesiau
Ir sis labai jau
Aisku, junkis!!!
As su savo didplediniu darbu tai leidziu sau tik pasvaigt ir pasidairyt, ir labbai saunu, kai mano uzmatymas kam patinka
Va, dar viena dailu cardigan tipo megztuka uzmaciau ir atnesiau
Ir sis labai jau
QUOTE(bugyte @ 2008 09 12, 10:31)
Koks išsamus aprašymas su tokia instrukcija gal net ir aš susigundysiu šia liemene Lusasita, o gal galėtum įmesti nuotraukytę kur matytųsi kaip numegztos rankovytės iš arti? Kaip megzti esmę lyg ir pagavu, bet baisiai smalsu kaip jos atrodo
Gal cia matysis paspaudus
mezgiau 3.5 nr virbalais. sitie siuliukai 100 gr 350 m, o kiti rudi ir juodi siulai 100 m - 243 m atrodo
QUOTE(Lusasita @ 2008 09 15, 12:23)
Gal cia matysis paspaudus
Kaip gražiai gavosi ir reglano takelis koks tvarkingas Gal dar galima paklausti kaip ji megzti?
Ar gerai galvoju - artėjant takeliui po įprasto koriukų rašto reikia išmegzti dvi geras akis, tuomet dvi suimti ir vėl dvi geras, o toliau - koriukas? Nu čia aš taip įsivaizduoju, pataisykit jei klystu nes niek nemezgiau reglano
Papildyta:
Jau matau kad nusišnekėjau Nugi nebežinau kaip tas reglanas mezgasi
QUOTE(bugyte @ 2008 09 15, 12:26)
Kaip gražiai gavosi ir reglano takelis koks tvarkingas Gal dar galima paklausti kaip ji megzti?
Ar gerai galvoju - artėjant takeliui po įprasto koriukų rašto reikia išmegzti dvi geras akis, tuomet dvi suimti ir vėl dvi geras, o toliau - koriukas? Nu čia aš taip įsivaizduoju, pataisykit jei klystu nes niek nemezgiau reglano
Papildyta:
Papildyta:
as isivaizduoju taip: mezgi priekio dalies koriuka, tada kraste sumezgi dvi tada takeliui viena gera ar kas nors tada vel sumezgi dvi akis, tada rankoves koriukas, o kraste vel sumezgi dvi akis, takelis ir vel sumezgi dvi akis. paskui seka nugaros dalis ir ties sekancia rankove vel tas pats. is viso turetu but 8 kartus suimta vienoj eilutej....cia tik teoriskai zinau ir isivaizduoju o praktiskai dar toli man iki tu pazastu. o taip salta, taip noris tos liemenes....
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 15, 13:36)
as isivaizduoju taip:
aaa... reiškia vienam takeliui reikia du kartus po dvi akis suimti, o tarp jų išmegzti 'abelenką' ačiū
Papildyta:
Man irgi baisiai norisi tos liemenės, bet tik žinau pabaigą - kaip ir kitų visų mezginių bus damegzta iki pažastų, pabadyta kapanotis toliau ir padėta 'vėlesniam laikui'
Tai vat ir nedrįstu josios pradėt kol visko iki galo neišsiaiškinsiu, kad vėl siūlai nebūtų be reikalo nupirkti
aha:lotuliukas:
neissisukinek ir pradek megzt, pabaigsim mes ja tau telepatiskai
as koriuko rasta irgi tris paras kankinau,buvau jau ir kita modeliuka pradejus, bet grizau prie sios ir dabar einas liuks, tik kad prisest ner kada...
as koriuko rasta irgi tris paras kankinau,buvau jau ir kita modeliuka pradejus, bet grizau prie sios ir dabar einas liuks, tik kad prisest ner kada...
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 15, 13:43)
aha:lotuliukas:
Na jei per šią savaitę neiškrapštysiu šio grožio iš galvos, tai teks prasukt pro siūlų parduotuvę
Labai paprasti grazus modeliai tik turetu buti,m anyciau aiskesnes shemos sekmes ir prie darbo, be ardymo neapseisit
QUOTE(Pievos19 @ 2008 09 15, 15:33)
Labai paprasti grazus modeliai tik turetu buti,m anyciau aiskesnes shemos sekmes ir prie darbo, be ardymo neapseisit
o kodel taip garantuotai kad be ardymo neapsiseis??? cia kam skirta buvo
aha, nesupratau ir aš čia "palaikymas" toks?