As keliu per http://www.keep4u.ru/
Okkey
Gyriau asmeniskai, bet noriu pagirt ir cia
Labai grazus ir kruopstus darbas ir tikrai nesimato, kad butu pirmasis...
Beje, kas nori didesne foto pamatyt - paspaust reikia ant foto ir pasididina
Gyriau asmeniskai, bet noriu pagirt ir cia
Labai grazus ir kruopstus darbas ir tikrai nesimato, kad butu pirmasis...
Beje, kas nori didesne foto pamatyt - paspaust reikia ant foto ir pasididina
QUOTE(kacumota @ 2008 09 11, 10:19)
Pvz is summer?Man jie visai neblogai neriasi kai jau pripratau
Galvojau apie SUMMER. Manau, tiktų šiai suknytei. kacumota, gal susigundysi? kartu greičiau neriasi / mezgasi mergaitės, kas dar norėtų kartu nerti šią Karen Millen suknytę.
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2008 09 11, 12:02)
Kas žadat nerti šią suknelę norėčiau pasidalinti pairtimi. Nunėriau iki pažastų ir galvoju jau ardyti.
Aš ją neriu iš medvilnės Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.
Aš ją neriu iš medvilnės Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.
Todėl noriu nerti iš medvilnės su viskoze. Tada siūlai lengvesni. Bent jau aš taip įsivaizduoju. Kokio numerio vąšeliu neri?
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2008 09 11, 12:03)
aš irgi galėčiau atsakyti jei kils neaiškumų. nėriau iš maxių
Kiek siūlų sunaudojai? Kokio numerio vąšeliu nėrei?
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 11, 17:06)
Galvojau apie SUMMER. Manau, tiktų šiai suknytei. kacumota, gal susigundysi? kartu greičiau neriasi / mezgasi mergaitės, kas dar norėtų kartu nerti šią Karen Millen suknytę.
Kazka lyg skaiciau,kad Osinkoj kazkas nere is Summer.Reiketu pakapstyt.Noooriu,bet,kad ...pazadejau ir sesei tokia liemene,o zadet ir nepadaryt rizikinga
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 11, 17:09)
Papildyta:
Todėl noriu nerti iš medvilnės su viskoze. Tada siūlai lengvesni. Bent jau aš taip įsivaizduoju. Kokio numerio vąšeliu neri?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Neriu 2.5 numeriu ir sunaudojau 600 gr.
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 10, 15:14)
ka as zinau man tai ten viskas grazu. kakla lusasita berods lenke per puse kad dvigubas butu. man tai noris prisikabint prie rankovyciu pradzios,kodel ten pazastys taip pradetos ar cia taip turi but, ar cia tik tau taip isejo? klausiu nes paciai teks megzt...
Lusasita ir taves dar noriu paklaust, tu kazkur rasei kad akiu dejai vienodai siai liemenei, pvz jei nugaroj 60, tai priekiui 30+30. ir dar veliau pyne prisideda. o kai darei ir pazastis tai ir palikai sakykim nugarai 60, ar biski daugiau??? nes jei prieky 30 + pynes, gaunas priekis daug platesnis....bet gal ir gerai nes jis skecias. gal ir neaiskiai aprasiau, bet dabar taip uzsidegiau megzt, ir tiek neaiskumu bus su tom rankovem ir t.t.
Lusasita ir taves dar noriu paklaust, tu kazkur rasei kad akiu dejai vienodai siai liemenei, pvz jei nugaroj 60, tai priekiui 30+30. ir dar veliau pyne prisideda. o kai darei ir pazastis tai ir palikai sakykim nugarai 60, ar biski daugiau??? nes jei prieky 30 + pynes, gaunas priekis daug platesnis....bet gal ir gerai nes jis skecias. gal ir neaiskiai aprasiau, bet dabar taip uzsidegiau megzt, ir tiek neaiskumu bus su tom rankovem ir t.t.
kakla lenkiau tik pirmam blynui, nes siuliukai baisiai ploni buvo 100 gr 350 m, tai toks lepsius jis man gavosi, o sulenktas Kitiems nelenkiau.
Pas mane sitie svarkiukai megzti isvien. Mezgiau uzdejus 120 akiu priekius ir nugara iskart iki pazastu. tada atskirai pamezgiau rankovytes kokius 2 - 3 cm ir "ikisau" jas tarp priekiu ir nugarines dalies. vel viska mezgiau isvien pries ir po reglano takeliu suimdama po dvi akis. Prieki truputi nuleidau akis kaklui. Tada mezgiau atskirai abi pynes. Jas prisiuvau. Tada apykakle berods is 20 akiu , nebeprisimenu tuo angliskuoju ar kaip ten rastu.
Priekis gaunasi platesnis uz nugara , na moteriskutes priekyje daugiau ir turi grozybiu. Jei norit, kad tas "prasliepas" butu didesnis, tai galima ir maziau akyciu priekiui uzdet.
Oi,Lusasita,labai viska aiskiai surasei.Nors gal aisku kai jau bandymu budu prieita daugmaz tos pacios isvados Dar klausimukas.Mezgei koriukais?Kokio storio siulai ir virbalai,kad 120 uzteko?
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 10, 21:42)
Ahhhhhhh kaip gražuuuuuu. Ruošiuosi ją nert, bet gal vėliau, pavasarį, nes dabar tiek minčių . Sesuo tokią pačią nėrė, tai patarė iš storesnių siūlų nert, tai ir nusipirkau storesnių: Linate, pusė medvilnės pusė akrilo 100gr. = 750 m. juodos spalvos. Laukiu nesulaukiu kada galėsiu pradėt, nes tooooookia gražiiiiiiii.
[/quote]
suvalgė man šita suknutė lygiai 4 kamuoliukus maxių, nėriau 1,25 vašeliu
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 11, 16:09)
grazi sukne, bet as pradejus ir padejus turiu ta auksine kur is dvieju siulu mezgas, (nepamenu irgi gal karen milen tipo), vienu zodzu galiu palaikyt tik moraliskai
QUOTE(Lusasita @ 2008 09 11, 16:27)
kakla lenkiau tik pirmam blynui, nes siuliukai baisiai ploni buvo 100 gr 350 m, tai toks lepsius jis man gavosi, o sulenktas Kitiems nelenkiau.
Pas mane sitie svarkiukai megzti isvien. Mezgiau uzdejus 120 akiu priekius ir nugara iskart iki pazastu. tada atskirai pamezgiau rankovytes kokius 2 - 3 cm ir "ikisau" jas tarp priekiu ir nugarines dalies. vel viska mezgiau isvien pries ir po reglano takeliu suimdama po dvi akis. Prieki truputi nuleidau akis kaklui. Tada mezgiau atskirai abi pynes. Jas prisiuvau. Tada apykakle berods is 20 akiu , nebeprisimenu tuo angliskuoju ar kaip ten rastu.
Priekis gaunasi platesnis uz nugara , na moteriskutes priekyje daugiau ir turi grozybiu. Jei norit, kad tas "prasliepas" butu didesnis, tai galima ir maziau akyciu priekiui uzdet.
aciu uz issamu paaiskinima. pas mane pusvilne, uzsimeciau 147 akis...mezgu koriuku....bet gavau is drauges matematikos pasprest - tai visas laisvas laikas ne mezgimui o matkei skiriamas o taip noris megzt
QUOTE(Lusasita @ 2008 09 11, 17:27)
Koks išsamus aprašymas su tokia instrukcija gal net ir aš susigundysiu šia liemene Lusasita, o gal galėtum įmesti nuotraukytę kur matytųsi kaip numegztos rankovytės iš arti? Kaip megzti esmę lyg ir pagavu, bet baisiai smalsu kaip jos atrodo