peperoni, labai fainas komplektėlis
Mergaitės, jeigu įdomu, kaip atrodytų suknelė iš storų siūlų:
Tikrai neverta laukti pavasario, suknele galima puoštis ištisus metus. Pvz. šitą ir ruošiuosi devėti žiemą, tik vietoj pedkelnių- storesnes timpes
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 22:49)
Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais. (na nekoks fotografas iš mano vyro, oi nekoks....)
Tikrai neverta laukti pavasario, suknele galima puoštis ištisus metus. Pvz. šitą ir ruošiuosi devėti žiemą, tik vietoj pedkelnių- storesnes timpes
QUOTE(kacumota @ 2008 09 11, 08:18)
Storesnius tai kokius-medvilne ar kaip ziemai ka nors su vilna?Idomu kaip atrodytu As dar sesei liemene pazadejus
Ne šiltesnius, bet storesnius, 2-3 nr. vąšeliui. Galvojau nerti iš medvilnės su viskoze.
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 11, 10:09)
Ne šiltesnius, bet storesnius, 2-3 nr. vąšeliui. Galvojau nerti iš medvilnės su viskoze.
Pvz is summer?Man jie visai neblogai neriasi kai jau pripratau
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 10, 21:42)
Akire3,
rankovytės tokios turi būti, tiksliau tokių norėjau. Galima daryti ir ilgesnes.
Ardysiu apykaklę ir megsiu iš naujo.
Turite paiūlymų kitam projektui?
Man patinka ši suknelė
rankovytės tokios turi būti, tiksliau tokių norėjau. Galima daryti ir ilgesnes.
Ardysiu apykaklę ir megsiu iš naujo.
Turite paiūlymų kitam projektui?
Man patinka ši suknelė
Kas žadat nerti šią suknelę norėčiau pasidalinti pairtimi. Nunėriau iki pažastų ir galvoju jau ardyti.
Aš ją neriu iš medvilnės Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.
QUOTE(Rife @ 2008 09 11, 13:02)
Kas žadat nerti šią suknelę norėčiau pasidalinti pairtimi. Nunėriau iki pažastų ir galvoju jau ardyti.
Aš ją neriu iš medvilnės Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.
aš irgi galėčiau atsakyti jei kils neaiškumų. nėriau iš maxių
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 10, 20:15)
oj, mergaites, tos jusu margutes misoniukes sirdis gali neatlaikyt tokio grozio
ir del to sokoledo rankos niezti...
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... o pasirodyt tai norisi...
cia orginalas:
O cia jau kopija...
atsiduodu jusu teismui....
ir del to sokoledo rankos niezti...
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... o pasirodyt tai norisi...
cia orginalas:
O cia jau kopija...
atsiduodu jusu teismui....
super cia kabliuku nerta?
Aciu mergytes uz pagyrimus - dar labiau rankos pradeda nieztet po tokiu liaupsiu
Taip, vaseliu is 2-ju rusiu Maxi siulu...
QUOTE(i.n.d.r.a @ 2008 09 11, 12:59)
Taip, vaseliu is 2-ju rusiu Maxi siulu...
saunus darbas o kiek siulu sunaudojai
sunku pasakyt... nes turejau is seniau likuciu baltu... man rodos gautusi bendroj sumoj apie 4 kamuoliukus (jau su tasiuku skaiciuojant)... auksiniu tikrai suneriau 2, ir baltu panasiai - gal net kiek daugiau...
mergikes sos
noriu tokia ale liemene avo pirmaji darbeli jums parodyti..seniau fotkes keldavau per fotoradical.ru ar panasiai, nu nebeatrenku to tinklalapio..o fotke ikelt tai noreciau
noriu tokia ale liemene avo pirmaji darbeli jums parodyti..seniau fotkes keldavau per fotoradical.ru ar panasiai, nu nebeatrenku to tinklalapio..o fotke ikelt tai noreciau
QUOTE(okkey @ 2008 09 11, 15:45)
mergikes sos
aš keliu per www.talpink.com