Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

peperoni, labai fainas komplektėlis thumb_yello.gif
Atsakyti
Mergaitės, jeigu įdomu, kaip atrodytų suknelė iš storų siūlų:

QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 22:49)
Na kažkas gavosi... Dariau greitai ir labai paprastai, nes galvoje jau kirba kitas sumanymas, nėriau šitą kad atsikratyčiau siūlų atsargų  blush2.gif Gavosi storas ir šiltas daiktas, planuoju devėti žiemą su golfu ir ilgaauliais. (na nekoks fotografas iš mano vyro, oi nekoks....)
user posted image

Tikrai neverta laukti pavasario, suknele galima puoštis ištisus metus. Pvz. šitą ir ruošiuosi devėti žiemą, tik vietoj pedkelnių- storesnes timpes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 11, 08:18)
Storesnius tai kokius-medvilne ar kaip ziemai ka nors su vilna?Idomu kaip atrodytu g.gif As dar sesei liemene pazadejus ax.gif

Ne šiltesnius, bet storesnius, 2-3 nr. vąšeliui. Galvojau nerti iš medvilnės su viskoze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 11 rugsėjo 2008 - 09:10
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 11, 10:09)
Ne šiltesnius, bet storesnius, 2-3 nr. vąšeliui. Galvojau nerti iš medvilnės su viskoze.

Pvz is summer?Man jie visai neblogai neriasi kai jau pripratau
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 10, 21:42)
Akire3,

rankovytės tokios turi būti, tiksliau tokių norėjau. Galima daryti ir ilgesnes.

Ardysiu apykaklę ir megsiu iš naujo.

Turite paiūlymų kitam projektui?  smile.gif

Man patinka ši suknelė

user posted image

Kas žadat nerti šią suknelę norėčiau pasidalinti pairtimi. Nunėriau iki pažastų ir galvoju jau ardyti.
Aš ją neriu iš medvilnės Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 09 11, 13:02)
Kas žadat nerti šią suknelę norėčiau pasidalinti pairtimi. Nunėriau iki pažastų ir galvoju jau ardyti.
Aš ją neriu iš medvilnės  Almina 50 gr. 165 m. Gailiuosi, kad neriu iš storesnių siūlų. Gavosi sunki ir gruboka. Kuo plonesni siūlai tuo gražiau krenta.

drinks_cheers.gif aš irgi galėčiau atsakyti jei kils neaiškumų. nėriau iš maxių
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 10, 20:15)
oj, mergaites,  tos jusu margutes misoniukes  doh.gif  wub.gif  sirdis gali neatlaikyt tokio grozio  wub.gif 

ir del to sokoledo rankos niezti...  biggrin.gif
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... unsure.gif  o pasirodyt tai norisi...  biggrin.gif  blush2.gif

cia orginalas:

user posted image

O cia jau kopija...  ax.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

atsiduodu jusu teismui....  blush2.gif

super thumbup.gif cia kabliuku nerta?

good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyrimus wub.gif 4u.gif - dar labiau rankos pradeda nieztet po tokiu liaupsiu thumbup.gif

QUOTE(i.n.d.r.a @ 2008 09 11, 12:59)
super  thumbup.gif  cia kabliuku nerta?

Taip, vaseliu is 2-ju rusiu Maxi siulu...
Atsakyti
saunus darbas 4u.gif thumbup.gif o kiek siulu sunaudojai
Atsakyti
4u.gif
sunku pasakyt... nes turejau is seniau likuciu baltu... man rodos gautusi bendroj sumoj apie 4 kamuoliukus (jau su tasiuku skaiciuojant)... auksiniu tikrai suneriau 2, ir baltu panasiai - gal net kiek daugiau... ax.gif
Atsakyti
mergikes sos 4u.gif

noriu tokia ale liemene avo pirmaji darbeli jums parodyti..seniau fotkes keldavau per fotoradical.ru ar panasiai, nu nebeatrenku to tinklalapio..o fotke ikelt tai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 09 11, 15:45)
mergikes sos  4u.gif

noriu tokia ale liemene avo pirmaji darbeli jums parodyti..seniau fotkes keldavau per fotoradical.ru ar panasiai, nu nebeatrenku to tinklalapio..o fotke ikelt tai noreciau  ax.gif

aš keliu per www.talpink.com
Atsakyti