Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Rankovytes taip ir turi but.Cia tokios pusiau rankoves.O apykakle as vis tik megziu taip kaip ir pradejus-ji tokia tvirtesne gaunasi
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 10, 08:28)
morta-sigita grazu.Nepasikeite rastas kai isskalbei?
Agnieska.v jau ir tau finiso tiesioji  mirksiukas.gif
Merginos,kokiu rastu ir kiek akiu mezget apykakle?

Dar neskalbiau, nes bijau, kad vėl kas nors bus ne taip. Vis dėlto siūlai 100% akrilas. Kol kas panešiosiu tokią, o vėliau reiks skalbt unsure.gif .

Apykaklę mezgiau gerų-blogų akių stulpeliais. Norėjau megzti itališku raštu, bet kantrybės neužteko badyt tą pačią eilę du kartus blush2.gif .

Akire3, patarčiau megzt pagal Lusasitos aiškinimą, nes liemenė laaaaabai išsiskečia (bent jau man blush2.gif ). O tada priekis gerai susikeistų ir geriau atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 09 10, 14:58)
pavyzdukai :
dar turiu daugiau pavyzdziu,jei domina galesiu per e-mail atsiust
Ačiū tau labai labai 4u.gif aciuks.gif Jei ką, - parašysiu į a.ž.
Atsakyti
oj, mergaites, tos jusu margutes misoniukes doh.gif wub.gif sirdis gali neatlaikyt tokio grozio wub.gif

ir del to sokoledo rankos niezti... biggrin.gif

atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... unsure.gif o pasirodyt tai norisi... biggrin.gif blush2.gif

cia orginalas:

user posted image

O cia jau kopija... ax.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

atsiduodu jusu teismui.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 rugsėjo 2008 - 19:16
labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 10, 14:23)
Rankovytes taip ir turi but.Cia tokios pusiau rankoves.O apykakle as vis tik megziu taip kaip ir pradejus-ji tokia tvirtesne gaunasi

joooo bus cia man su tom rankovem.....

QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 10, 15:54)
Dar neskalbiau, nes bijau, kad vėl kas nors bus ne taip. Vis dėlto siūlai 100% akrilas. Kol kas panešiosiu tokią, o vėliau reiks skalbt  unsure.gif .

Apykaklę mezgiau gerų-blogų akių stulpeliais. Norėjau megzti itališku raštu, bet kantrybės neužteko badyt tą pačią eilę du kartus  blush2.gif .

Akire3, patarčiau megzt pagal Lusasitos aiškinimą, nes liemenė laaaaabai išsiskečia (bent jau man  blush2.gif ). O tada priekis gerai susikeistų ir geriau atrodytų.

ok aciu uz kiekviena patarima

QUOTE(Peperoni @ 2008 09 10, 19:15)
oj, mergaites,  tos jusu margutes misoniukes  doh.gif  wub.gif  sirdis gali neatlaikyt tokio grozio  wub.gif 

ir del to sokoledo rankos niezti...  biggrin.gif
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... unsure.gif  o pasirodyt tai norisi...  biggrin.gif  blush2.gif

cia orginalas:

labai kruta kopija, issisaugojau ir as, gal kitai vasarai nukopijuosiu dukrai ar sau
Atsakyti
aciuks wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Akire3,

rankovytės tokios turi būti, tiksliau tokių norėjau. Galima daryti ir ilgesnes.

Ardysiu apykaklę ir megsiu iš naujo.

Turite paiūlymų kitam projektui? smile.gif

Man patinka ši suknelė

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 10 rugsėjo 2008 - 20:54
Peperoni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 10, 21:42
[url=http://img355.imageshack.us/my.php?image=karen1gh8.jpg)

Nedraskyk tu man sirdies doh.gif Noriu ir as sitos,bet kazkaip dar siltesniu apsirupint reiketu.Sita gal pavasari griebt bandysiu.
Perr visa diena apykakles taip ir nepradejau-niekaip nenusprendziu del rasto ir plocio,kad nebutu striuka,bet ir ne per didele g.gif
Atsakyti
Aš taip pat nepradėjau. Reikia gerai pagalvoti, kaip daryti, kad po to vėl netektų ardyti.

O dėl suknelės, tai kam laukti pavasario? Kalėdoms ar Naujiesiems galima nerti... Schema yra, reikia storesnius siūlus paimti, tai per porą savaičių galima nunerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 11 rugsėjo 2008 - 07:09
Storesnius tai kokius-medvilne ar kaip ziemai ka nors su vilna?Idomu kaip atrodytu g.gif As dar sesei liemene pazadejus ax.gif
Atsakyti