Rankovytes taip ir turi but.Cia tokios pusiau rankoves.O apykakle as vis tik megziu taip kaip ir pradejus-ji tokia tvirtesne gaunasi
QUOTE(kacumota @ 2008 09 10, 08:28)
morta-sigita grazu.Nepasikeite rastas kai isskalbei?
Agnieska.v jau ir tau finiso tiesioji
Merginos,kokiu rastu ir kiek akiu mezget apykakle?
Agnieska.v jau ir tau finiso tiesioji
Merginos,kokiu rastu ir kiek akiu mezget apykakle?
Dar neskalbiau, nes bijau, kad vėl kas nors bus ne taip. Vis dėlto siūlai 100% akrilas. Kol kas panešiosiu tokią, o vėliau reiks skalbt .
Apykaklę mezgiau gerų-blogų akių stulpeliais. Norėjau megzti itališku raštu, bet kantrybės neužteko badyt tą pačią eilę du kartus .
Akire3, patarčiau megzt pagal Lusasitos aiškinimą, nes liemenė laaaaabai išsiskečia (bent jau man ). O tada priekis gerai susikeistų ir geriau atrodytų.
QUOTE(SonataB @ 2008 09 10, 14:58)
pavyzdukai :
dar turiu daugiau pavyzdziu,jei domina galesiu per e-mail atsiust
Ačiū tau labai labai Jei ką, - parašysiu į a.ž.dar turiu daugiau pavyzdziu,jei domina galesiu per e-mail atsiust
oj, mergaites, tos jusu margutes misoniukes sirdis gali neatlaikyt tokio grozio
ir del to sokoledo rankos niezti...
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... o pasirodyt tai norisi...
cia orginalas:
O cia jau kopija...
atsiduodu jusu teismui....
atejau parodyt savo vasaros pabaigai dedikuotos kopijos.... gime ji anksciau, ale, kad nebuvo kam nufotografuot.... o pasirodyt tai norisi...
cia orginalas:
O cia jau kopija...
atsiduodu jusu teismui....
labai gražu
QUOTE(kacumota @ 2008 09 10, 14:23)
Rankovytes taip ir turi but.Cia tokios pusiau rankoves.O apykakle as vis tik megziu taip kaip ir pradejus-ji tokia tvirtesne gaunasi
joooo bus cia man su tom rankovem.....
QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 10, 15:54)
Dar neskalbiau, nes bijau, kad vėl kas nors bus ne taip. Vis dėlto siūlai 100% akrilas. Kol kas panešiosiu tokią, o vėliau reiks skalbt .
Apykaklę mezgiau gerų-blogų akių stulpeliais. Norėjau megzti itališku raštu, bet kantrybės neužteko badyt tą pačią eilę du kartus .
Akire3, patarčiau megzt pagal Lusasitos aiškinimą, nes liemenė laaaaabai išsiskečia (bent jau man ). O tada priekis gerai susikeistų ir geriau atrodytų.
ok aciu uz kiekviena patarima
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 10, 19:15)
oj, mergaites, tos jusu margutes misoniukes sirdis gali neatlaikyt tokio grozio
cia orginalas:
cia orginalas:
labai kruta kopija, issisaugojau ir as, gal kitai vasarai nukopijuosiu dukrai ar sau
aciuks
Peperoni
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 10, 21:42
[url=http://img355.imageshack.us/my.php?image=karen1gh8.jpg)
[url=http://img355.imageshack.us/my.php?image=karen1gh8.jpg)
[/url]
Nedraskyk tu man sirdies Noriu ir as sitos,bet kazkaip dar siltesniu apsirupint reiketu.Sita gal pavasari griebt bandysiu.
Perr visa diena apykakles taip ir nepradejau-niekaip nenusprendziu del rasto ir plocio,kad nebutu striuka,bet ir ne per didele
Storesnius tai kokius-medvilne ar kaip ziemai ka nors su vilna?Idomu kaip atrodytu As dar sesei liemene pazadejus