Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 07, 19:02)
Čia koriukų raštas tinginiukams  lotuliukas.gif  Jei rimtai, tai megzta sukryžiuotom akim. Prieš kelis puslapius jau rašiau kaip megzti. Jeigu nerasite, klauskite čia, bandysiu dar kartą aprašyti  smile.gif

man reik tokio tinginuku rasto, visa savaitgali kankinaus su tuo koriuku - nieko neiseina...tai su dideliu gailesciu nusprendziua megzt kita megztinuka. bet noris tai sios liemenes. bandysiu ieskot , jei nerasiu blush2.gif tai kreipsiuos
Atsakyti
Šitame lape schema B - sukryžiuotų akių raštas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 07, 21:12)
Šitame lape schema B - sukryžiuotų akių raštas

user posted image

nagi labai aciu, bandysiu dar kart.radau ir sios temos 5 psl tavo zodini aprasyma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 07 rugsėjo 2008 - 22:23
ir aš bandysiu. labai jau noriu tos liemenės
agnieszka.v, o kaip tas sukryžiuotas sekasi megzt. labai jau daug kryžiuot - turbūt lėtai mezgasi g.gif
Atsakyti
Iš pradžių lėtai, po to einasi greičiau, reikia priprasti. Aš nenaudoju papildomo virbalo. Nuimtą akį prilaikau pirštais. Svarbu stipriai nespausti, o tik prilaikyti. Kai pripratau, mezgiau gana greitai.

Va mano liemenė. Liko numegzti ir prisiūti apykaklę, paslėpti siūlų galiukus ir išskalbti. Tada jau galima nešioti 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Eh,nagi kagi,tai kaip ir pirmoji galesi demonstruotis mirksiukas.gif Reglano nuleidimui kiek iziuriu takeli darei?
Atsakyti
Nežinau, ar takelis, ar kitaip vadinasi. Nuleidinėjau akis iš abiejų pusių o tarp jų geroji, blogoji, geroji (iš geros pusės), iš išvirkščios pusės: blogoji, geroji, blogoji.
Atsakyti
Pasidemonstruosiu aš:
user posted image

Baigiau sekmadienį, bet foto tik šiandien ax.gif . Kaklo užsegimas turėtų būti knopkės ir sagė kitokia, bet tikrai bus sagė.

Žinutėj nuotrauką keičiau, nes pirmoji nelabai kokia blush2.gif . O ir užsegimo nebuvo. Bus du variantai lotuliukas.gif . Prieš ir po lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 09 rugsėjo 2008 - 14:01
QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 09, 13:37)
Pasidemonstruosiu aš:
user posted image

Baigiau sekmadienį, bet foto tik šiandien  ax.gif . Užsegimas turėtų būti knopkės ir sagė kitokia, bet tikrai bus sagė. Sagę pasigaminsiu taip pat oranžinę, bet dabar užsiėmusi kitais reikalais  biggrin.gif  mezgimas, mezgimas, mezgimas... Ir nežinau ar dėti kokį užsegimą, pvz., kabliukus, ar palikti šitaip  g.gif .

man labai grazu ir mintis su sage faina. ir aplamai toks pavydas jama....nusipirkau ir siulu ir noro yr, bet neiseina man tas koriukas, o jei bandau tas agnieskos sukryziuotas akis tai atrodo panasiai kaip pynutes mazos. vienu zodziu noriu sios liemenes be proto, o sedziu tupike...koriukas iseina pirmos trys eiles, paskui kazka turbut ne taip darau ir nesimato man ten jokio grozio
agnieskos rastas tinginiams lyg ir aisku, bet tarp tu pynuciu tarpai gaunas kaip kazka rase skyles. tai gal reik tas pynutes kaip sachmatu lentoj ismetyt ar ka. HELP padekit, bo nusisausiu su duru rankena, o gal virbalu....
Atsakyti
Morta-sigita laaabai faina liemenė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 09, 14:52)
man labai grazu ir mintis su sage faina. ir aplamai toks pavydas jama....nusipirkau ir siulu ir noro yr, bet neiseina man tas koriukas, o jei bandau tas agnieskos sukryziuotas akis tai atrodo panasiai kaip pynutes mazos. vienu zodziu noriu sios liemenes be proto, o sedziu tupike...koriukas iseina pirmos trys eiles, paskui kazka turbut ne taip darau ir nesimato man ten jokio grozio
agnieskos rastas tinginiams lyg ir aisku, bet tarp tu pynuciu tarpai gaunas kaip kazka rase skyles. tai gal reik tas pynutes kaip sachmatu lentoj ismetyt ar ka. HELP padekit, bo nusisausiu su duru rankena, o gal virbalu....

Jei pirmas dvi akis sukryžiuoji į priekį, tai po to tas pačias akis kryžiuoji atvirkščiai. Išvirkščiojoj pusėj visada mezgama išvirkščiom akim. Jei atsiranda skylės, gal per plonus virbalus paėmei? Dėl koriukų nieko negaliu patarti.

morta-sigita, daili liemenė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 09 rugsėjo 2008 - 14:35
va va, ir aš tą patį sakau. irgi eisiu tuoj šaudytis. bet man koriukų tai nei viena eilė neišeina. akire3, tau bent trys eilės gaunasi. o man jau antorje pamatau, kad nesąmonės. o liemenę jau tuoj sapnuosiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 09 rugsėjo 2008 - 14:51